Nu ger jag upp

Usch vad jag måste bli bättre att tvätta innan det blir såhär mkt kläder....

Det har blivit en maskin sängkläder, en maskin handdukar, en maskin bordstabletter + duk och sedan 12maskiner av mina kläder. Hur gick det till liksom.. Dock så har 7 maskiner av dessa varit kläder som tvättas ensamma för förta gången eller mer ömtåliga som jag valt att tvätta styck vis.. Så om man tänker på det så kanske det inte är så mycket tvätt ändå :p Fast jo, det är mycket tvätt för lilla mig !!!

Nu rullar iaf de sista två maskinerna på slutminutrarna och jag får äntligen pusta ut, sätta mig ute lite och bara invänta Johanna och Jossan. Får se vad vi kan hitta på för roligt idag da, hehe :) Sedan blir det även tårtbakning innan älsklingen kommer hem (:


Den ÄR här :)

Jag började skriva ett mindre positivt inlägg eftersom min telefon inte kommit än, då den först skulle kommit ut under midsommar, sedan imorgon men nu blir det lördag... Åh jag som verkligen verkligen vill ha den nu !!!
Sen helt plötsligt meddelar min älskade mig med en bild och berättar att min underbara telefon har kommit och hämtats...

Så nu behöver jag "BARA" vänta tills efter klockan 16:00 och sedan är den HÄR och MIN :)
Så tråkigt bara att den ska ligga flera timmar på laddning först, men det gör kanske inte så mycket eftersom det ska firas födelsedag och mysa och bara njuta av varandra dag och även äta middag ute ikväll. Så då kan den ju få laddas och sedan när det är dags för sängen kanske jag kan få pilla lite på den iaf :P Åh jag är dubbelt glad idag nu när jag fått detta besked så det gör inget att vädret helt plötsligt blev hemskt här ett tag men nu börjar solen titta fram igen här ute... Nu kan nästan inget förstöra denna fantastsika dubbel dag !!!!

Tusen tusen tusen tack till min finaste som gav mig denna telefon i examens present <3



blä för tvättdagar...


Inte konstigt att jag inte kan hitta kläderna jag vill ha på mig och som jag vet att jag har men änd å inte kan hitta.... Jag missade ju att jag hade tvätttid igår och ALLT, verkligen allt ligger i korgarna..!!!
Så nu är de första 2 av kanske 6-7maskiner igång och jag känner mig lite butter. Jag vill inte hålla på med tvätt en dag som denna, jag vill ju vara ute i solen, så jag hoppas detta kommer gå snabbt annars får jag väl inte sortera så noga som jag brukar och minska antalet maskiner.
Ja vet exakt vart jag ska gå och lägga mig och njuta av solen sen, om jag inte pratar med tjejerna och går ner till stranden :) Åh det kommer bli så skönt..

Varför kan det inte alltid vara sommar och sol och värme i detta land ?! =)


Stort Grattis Love <3

Idag fyller min älskade sambo 25 !!!
Så idag sjunger och firar vi stort här hemma. Eller kanske inte jätte stort men när han väl kommer hem från jobbet och allt så ska han få sig en otroligt god middag och sedan en riktigt god tårta :) Hoppas bara på att tårtan blir god och så som jag vill ha den (som om mor min gjort den, då är den perfekt).

Jag hoppas du får en riktigt riktigt bra dag min älskade och jag tänker på dig (som alltid). Och unna dig en riktigt stor glas då idag med kollegorna, eller varför inte två :P Glöm inte att stressa mindre idag !

Stort stort grattis igen babe. Jag älskar dig så otroligt mycket <3



Shopping :)

Idag var den en ledig dag för mig och en ordentlig sovmorgon :)
Det var så otroligt skönt att bara få ligga i sängen och jag vet inte alls när eller hur jag kom upp men till soffan kom jag och inte mycket längre än så på iaf någon timme. Runt 13tiden åkte jag iaf till jakan och spenderade 2timmar med att bara gå igenom rean på H&M, köpte rosé på bolaget och en liten liten present till sambon som fyller år imorgon :) Även liet jordgubbar fick följa med hem :)

Hitade inte det jag var ute efter på h&m tråkigt nog men hittade två längre linnen, ett på rean också så det fick iaf följa med mig hem :) Men jag ska snart besöka en större h&m butik med mor min så kanske att jag hittar klänningen jag var ute efter idag. Men det återstår att se, hehe.
Detta kom jag hem med iaf :) Dock tycker jag inte bilderna ger exakt rätt färg känsla men kanske att ni förstår ändå:P


Och nej, det är ju inte alls varmt ute på altanen idag...svetten bara rinner =)




tiden försvinner. . .

Av någon anledning har tiden verkligen gått otroligt fort nu på morgonen.
Jag förstår inte alls vart all tid har gått till heller. Jag tyckte att det var nyss jag käkade frukost, men tydligen inte då jag gjorde det runt kl8. Efter det så fixade jag lite i köket och bara väntat på att klockan ska bli 9 så jag kan ringa och beställa hem mitt betyg från stockholm stad. Vilket nu också är gjort och jag hoppas det kommer snart :) Men man vet ju aldrig med stockholm.

Funderar också på om jag ska dra mig mot centrum för att köpa lite grejer på apoteket innan jag börjar, så jag har det gjort eller om jag ska ta det imorgon när jag har mera tid. . . tror det blir imorgon faktiskt.
Åh när det är så här fint väder så önskar jag att jag kunde få vara ledig, ligga i gräset eller vid poolen och bara njuta av värmen och lugnet istället för att mer eller mindre sitta inne och bara vara på jobbet. Det är ju inte jätte kul men ibland så måste man ju tyvärr. Men jag hoppas att även denna dag kommer vara okej och rolig. Det blev ju ändå en rolig och trevlig dag/kväll igår med skratt och pyssel :)

Idag blir det även att gå till jobbet i det fina vädret tror jag !!!
Bli av med lite av frukosten också kanske ;)

 



måndag hela dagen.

Tyvärr är det måndag igen och helgens lediga dagar och avkoppling är slut och allvaret börjar igen.
Börjar inte förens kl12 och kör till typ 21. Ett rätt så skönt och trevligt pass med andra ord, även fast jag kommer vara riktigt trött när jag kommer hem igen om jag känner mig själv rätt :) Jag har ju ändå varit uppe, eller upp och upp, vaken iaf sedan 05:30 och uppe runt 06:40. Sedan dess har det blivit lite kaffe, två cigg och sedan blev det till att städa köket, ställa blommorna i vattenbad, plocka undan i vardagsrummet och i sovrummet. Plockade även bort lite ute på altanen och vattnade ute blommorna också. Även plockat "undan" i plånboken och betalat räkningar och så har jag även hunnit med (:

Så än sålänge har det varit en rätt produktiv dag och mer kommer det säkert bli. Men nu ska jag se om jag inte kan komma på vad sjutton man ska ha på sig, inte för varmt, inte för kallt till kvällen... hatar sånt här :p
Men något kommer jag säkert på, hehe. Detta kommer nog bli en bra dag på jobbet, vi hoppas på det iaf.

Hoppas ni alla får en bra dag idag, vad ni nu ska göra :)
Vad har ni för planer ?!


tänker på er.

Fantastiska Linda & Alex ligger just nu för 3e-4e dygnet på BB stockholm och tittar in i väggen.
Tydligen räckte det inte med att Linda skulle få foglossning tidigt i graviditeten utan nu ska hon även få havandeskapsförgiftning. Tycker verkligen synd om dig gumman ! Jag kan inte tänka mig hur tråigt och jobbigt ni har det just nu och jag lider med er så mycket jag kan och jag tänker så otroligt mycket på er ska ni veta !! Men allting kommer gå så bra så bra. Tiden kommer gå fort och problemen kommer bli lättare snart...peppar, peppar !!

Jag hoppas ni får komma hem snart, med eller utan dottern (:
När dagen sedan kommer, vilket är inom en månads tid nu, att er förlossning kommer att gå bra och att eran flicka kommer ut enkelt och utan problem för att möta all eran kärlek med ett leende på läpparna. Själv ser jag verkligen fram emot att få träffa henne (även er såklart) när hon kommer och bara mysa lite :) Kommer bli många resor fram och tillbaka till dom efter att dom kommit hem och gjort sig hemmastadga. Dels för att få vara med det lilla miraklet men även för att jag lovat att jag ska hjälpa dom, när, var, och hur som helst (om och med det jag kan) och även bara få låta dom vara lite "ensamma" tillsammans.

Även fast denna graviditet inte rör mig egentligen som min sambo så fint sa så kan jag inte mer än glädjas tusen och tusen gånger om när det kommer till kritan eftersom det är min finaste, ädlaste & bästa vän alex som ska bli far. Åh vilken far han kommer bli. Inte för att Linda inte kommer bli en fantastisk mamma, men lillan kommer verkligen ha två av världens bästa föräldrar och jag längtar efter att bli "faster" och bara hålla om den lilla !!! Och om jag nu längtar så otroligt mycket, både efter henne och för eran skull... kan jag inte förstå och vill inte veta hur mycket ni två verkligen längtar efter eran lilla flicka ! Men snart är eran stora dag inne (:



Frågan är...

...hur lång tid kan det oss att fylla denna 4liters burk med mynt egentligen (:
Kommer bli en trevlig semester när den är full iaf.. När det nu blir :P
Vad tror ni ?!



Kort om midsommar !

Då var midsommar firandet över och bakis dagen börjar ordna upp sig här hemma (:
Eller jag hoppas iaf att karln blir av med bakis känslan helt snart. Själv mår jag otroligt bra. Dagen och kvällen igår var bra och rolig. Det blev en god sill lunch med fint folk hos svärmor under förmiddagen, det blev även bad i poolen (dock inte för mig) och sedan efter lite undanplockning så kom några vänner över och en otroligt god och mysig middag blev av.

Det blev en del rosé och en massa dans från karln som fick oss att skratta otroligt mycket. Efter att vi fick lite smak för att dansa så blev det till att åka till lokala dansstället och ta några öl och umgås lite. Det blev ändå en tidig hemgång för oss och vi sov ut rätt länge och har legat och myst i soffan hela dagen. Nu börjar dock magen göra sig påmind om att det är dags för middag så det ska jag gå och ordna nu :)

Hoppas ni alla hade en bra och trevlig midsommar.

Lite midsommar fin i håret var jag också :)


Akta dig.

Gaaaah.
Då är man officiellt på papper och kroppen en undersköterska nu !!
Denna brosch kommer nu att pryda mina framtida yrkeskläder :)
Grymt stolt känner jag mig nu när jag kommit hem från skolan och diplom utdelningen. Tyvärr fick jag ju inte betygen också men det gör inte så mycket. Jag är iaf 98% säker på att det är 8st MVG och 3st VG :) Men det kan vi ju ta när dom väl kommer hem i brevlådan efter jag under nästa vecka ringer och beställer dom, hehe.

Nu får ni se upp så ni inte träffar mig på ett sjukhus nära dig ;)



Undersköterska/skötare

Äntligen !!
Idag tar jag min examen efter 15månaders plugg till undersköterska / mentalskötare.

 

Jag kommer att via papper kunna titullera mig som undersköterska efter kl14:00 idag :)

Det är så otroligt skönt att man äntligen får se vad man har kämpat så hårt för och att det verkligen har varit för något bra och att det kommer ge mig så otroligt mycket mera. För det tror jag verkligen detta kommer göra ! Jag är så otroligt glad att jag gjorde detta och att jag efter mycket kom in och verkligen golvade mig själv och familjen med hur otroligt bra jag presterat. Jag är så otroligt stolt över mig själv och nu ser jag bara fram emot att få komma ut och jobba. Under sommaren kommer jag jobba som vårdare på ett gruppboende och samtidigt söka jobb och förhoppningsvis så kommer jag hitta mitt dröm jobb och/eller hitta vägen in på förlossningen och låta drömmen förverkligas (:

Ska bli spännande att se hur slutbetygen ser ut och alla andra papper för den delen :)
Nu kööööör vi !!!!!!!!



tävling !

Jag är med och tävlar hos Nelly och gjort en egen design.
Rösta på min fina klänning och låt mitt bidrag vinna :)

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!



jobbhelgen.

Den här helgen har varit rolig men ändå bara lagom rolig.
Den har egentligen bara bestått av 2saker, jobb och sömn. Jag har kört två styckna 12timmars pass och sovit lagom bra båda nätterna så jag har varit otroligt otroligt trött. Det har inte varit allt för mycket som hänt på jobbet under helgen eftersom det har varit sådant riktigt jävla skit väder. Men jag hoppas att mina två pass nu imorgon och på onsdag kommer blir lite mera fart i :) Men det tror jag faktiskt. Det är ju en vanlig vecka så :)

Hade en ledig dag idag och jag njöt verkligen av det på bästa sätt. Jag fick överrasknings besökt på en fika av mamma och underbara freja. Det vart mycket lek och spring med hunden och mitt kaffe kanske inte blev det bästa (jag har börjat göra riktigt dåligt kaffe när jag inte är ensam, icke bra) men det ordnade sig med lite snabb kaffe :) Sedan pratade vi lite och bara var. Jag fick även en otroligt fin&skön klänning av mamma som jag funderar på att ha på mig på min stora dag på torsdag !!

Efter det blev det till att möta johanna för ett pass på gymmet. Otroligt va skönt det var att bara få röra på sig och verkligen träna. Även fast jag nog gjorde lite övningar som säkert inte kommer vara bra för mig imorgon så var det skönt just då, hehe. Men det blev ett riktigt bra pass och det ska bli skönt att få göra ett till på onsdag efter jobbet ! Känns faktiskt bra igen med träningen, hehe, men vi får väl se hur länge det håller i sig denna gång.. peppar peppar....

Men nu ska jag njuta lite av kvällen och sedan sova då jag börjar 07:30 imorgon..
Sov gott alla och hoppas ni hade en bra och rolig helg !


usch och fy !

Det är nu man inser hur jävla lat man är (igen och igen och igen, många gånger jag insett det nu) och inte fan har jag gjort något åt saken. Kanske dags nu. Återstår väl att se :) Dock så har sambon nu även kommit igång igen med sin träning så nu känner man sig mera rutten men jag får fan inte arslet ur vagnen, tummen ur röven eller vad ni nu vill. Usch jag avskyr verkligen en hel del med detta men fan motivationen efter nån gång på gymmet infinner sig inte och jag vet inte vad jag ska göra. Så det slutar alltid med att det går någon månad mellan träningstillfällerna och det får en att känna sig sämre och dåligare och då går det bara mer tid imellan. usch och fy !!!
Men fan, varför kan man inte bara tycka att det är kul igen med träning och att man ser fram emot en dag/kväll på gymmet ? Varför kan jag inte bara göra det ? Nej nu blev jag verkligen bara arg och irriterad över detta även fast jag är så otroligt glad över skolan..

För några sekunder sedan åt jag även upp en otrolig god middag som jag gjorde på lite måfå medans karln var och tränade. Ser kanske inte så gott ut på bilden men faaan va gott det var :) Nudlar med kyckling i ost&skink sås och mycket vitlök, chili och lime, även lite grönpeppar och fin riven ost över!! Riktigt riktigt gott blev det och starkt. . .  En slutpumpad karl godkände den väldigt mycket så då är maten god :P Nu är vi mätta och glada så det får nog bli lite mys nu och kanske lite film för sedan ska jag sova och jobba 08-20 hela helgen (:


Hoppas ni alla får en trevlig fredagskväll !


The queen (:

För att jag är bäst !!!
Nu har jag inget mer att göra i skolan och projektarbetet blev så otroligt mycket bättre än vad jag trodde. Fick ett mvg på det och det gjorde att hela den kursen slutade i ett mvg ! Så under dessa tre terminer har jag fått totalt 8st mvg och 3st vg totalt i alla kurser. Det känns gryyymt bra !
Nu ska vi bara se vad jag ska göra med tiden så jag nu fått, visst, jag ska jobba i 6veckor nu, men sen da :) Kommer bli att leta jobb under sommaren och sedan se fram emot att börja köra igen med sambon, eller inte :p Vill helst inte köra alls men nu måste jag ju enligt allt o alla så det är bara att bita ihop, hehe.
Men det känns skönt att skolan är slut och att jag faktiskt fått så otroligt bra betyg och gjort så himla bra ifrån mig. Så det blir examen på torsdag, lagom innan midsommar tycker jag !!!!

Åh jag längtar till torsdag, sedan midsommar och sommaren för att sedan bara tutta och köra som undersköterska !!




En härlig torsdag !

Idag har jag verkligen sysselsatt mig kan jag ju säga.
Efter att projektarbetet skickades in (som ännu inte är rätt tyvärr) blev det till att diska lite och sedan tvätta lite, egentligen bara för att få något att göra :)
Sedan cyklade jag över till johanna och hennes syster jossan och vi drack kaffe medans vi åt en tonfisksallad som vi enkelt och snabbt kastade ihop, riktigt gott blev det !
Sedan började vi att måla i vardagsrummet, vi skulle bara enkelt snygga till det med att måla över en ful bård, men efter ett tag visade det sig att den inte riktigt var fast limmad ordentligt och svordomar flög över hela rummet när vi rev loss tapeten. Så vi hade målat halva rummets bård och sedan började vi riva skiten istället och det gjorde vi tills jag åkte hem.

Så imorgon kl07 ska jag åter befinna mig i deras lägenhet och äta en frukost, dricka lite kaffe och sedan ska vi fortsätta med vardagsrummet sammtidigt som vi ska måla en vägg i köket. Plus att det samtidigt kommer springa runt två knäppa katter i lägenheten som kommer bli galna under tiden dom kommer få vara instängda i badrummet (: Så det kommer bli en dag full av roliga saker och säkert en hel del skratt eftersom dessa få timmar idag va riktigt roliga och jag ser fram emot att få stå i köket med en kaffekopp i handen och en roller i andra och måla en vägg!
Åh jag bara längtar tills vårat stambyte är klart så man kan få göra om här också :P

Men nu ser jag fram emot den otroligt goda middagen som sambon har lagat och som står framför mig på vardagsrums bordet med den kalla lättölen... mums !!!


Fläskytterfilé med chilimarinad, klyftpotatis och lite salsa sås :) lovely !!!


Jaaaaaaa !!!

Jag fick mitt efterlängtade MVG i betyg i psykiatri kursen !!!!
Helt f*cking j*vla underbart . . . .
Det känns så otroligt skönt och jag är så fruktansvärt nöjd och glad just nu :)
Nu återstår det att se vad jag får på projektarbetet och kursen; rehabilitering & habilitering då jag under morgondagen kommer kunna skicka in arbetet och sedan är jag FRI *host & harkel* sedan är jag klar menade jag ju (: Så efter imorgon ska jag bara VILA och sedan blir det jobb hela lördag och hela söndag.

Synd att ni inte kunnat se mitt stora leende jag haft sedan jag fick mailet av min lärare men STORT har det varit, det kan jag lova !!! Nu ska jag sysselsätta mig med något roligt, vet inte vad än men ändå, så ha en bra kväll alla !!


betygen.

Det är lagom roligt att man kämpar som tusan med en del uppgifter som trillar in dagar innan man beräknat ska sluta att studera och bli färdigutbildad för att sedan timmar innan man skickar in dom ha fått mail om att betyg i kursen redan är satt... Va fan ?!?!
Det var vad jag fick uppleva igår, lagom kul liksom. Sedan säger läraren att dom är stenhårda på betygen och inte kan höja dom bara sådär och speciellt inte om skolan redan hunnit skicka iväg allt till järfälla (pluggar ju på distans i nacka). Men sedan nu för några minuter sen så kollade jag om hon hade rättat dessa 4uppgifter som jag skickade in runt halv 3 på eftermiddagen igår och ja det hade hon ju gjort.
MVG på allt och hon säger att jag verkligen är värd det och att hon är stolt över att jag har gjort så himla bra ifrån mig i alla mina kurser. Hon skrev även att hon skulle kolla upp om betygen har hunnit bli inskickade eller om hon hinner höja kursen från VG till MVG.

Kan hon det kommer jag bli gladare än gladast !!!!
Jag håller tummarna men går det inte så är det inte så roligt att veta detta för stunden men sedan kommer jag ändå vara glad med mitt VG. Fast MVG är ju alltid såååå mycket bättre. Men vi får se vad hon säger under dagen, tänkte maila henne nu så hon fixar detta (om det går) nu direkt när hon komer kl8 (:

Önska mig lycka till :)


Juni 14, 2011

Då var tre av fyra betyg satta . . .
Önskar att det hade gått lite bättre men nöjd, det är jag !!!
Handledning - VG
Vårdpedagogik - VG
Psykiatri - VG


Så nu är det bara rehabilitering & habiliterings kursen som jag har kvar och då min lärare skrev att jag skulle satsa på mvg i den kursen så tror jag nog att jag ligger rätt bra till där också, om jag nu bara kan bli klar med den och skicka in den innan fredag för då kommer hon att hugga in betyget i sten...

Just nu orkar jag verkligen inte plugga mera och jag önskar att allt bara var över och huvudet spricker snart av alla värk som jag får av att bara sitta och titta på denna hemska vita skärm hela dagarna och jag vill bara kasta ut datorn genom fönsret just nu.
Inte bara pågrund av allt pluggandes utan jag vill hemskt gärna bli av med denna dumburk nu. Den är seg och den gör lite som den själv vill och jag har gett upp hoppet om den för länge länge sedan men pengarna finns inte för att skaffa en ny så det är bara att hoppas denna iaf vill leva ett tag till. Även fast vi båda tappat livsglöden lite här borta!

Så den som vill kan gärna få ge mig denna:



bebisar, bebisar, bebisar !

Åh, nu har jag tittat på några avsnitt av förlossningar och bebisar igen..
Ja jo, jag har nog ändå kommit fram till att det är nog ändå det jag vill göra. Även fast det är svårt att bara bestämma mig här och nu. Men att antingen bli barnmorska eller undersköterska på förlossningen. Åh va roligt, spännande och givande det måste vara, även fast det nog är läskigt, jobbigt och skrämande ibörjan. Men åh jag längtar faktiskt lite efter att få jobba med sånt och att en dag själv ligga där i sängen och födda barn, men nu helst bara jobba så oroa er inte ;)

Men nu ska jag göra mig klar och sedan bär det av hem mot mor min för att vara hundvakt och lite plugg !

 



det här...

med hemsidor igen alltså :)
Varför ska jag alltid hamna framför dom såhär på morgonen och sedan hitta plagg efter plagg efter plagg som jag vara vill och MÅSTE ha.. Nu har jag gjort det igen, hehe :) Ge mig !!!



den "är" min (:

Åh jag är så glad så glad så glad så glad :)
Min älskade har ordnat världens kanske bästa examenspresent till mig.....
Han är verkligen världens bästa kille. Du gör mig så glad babe <3

Dock blev det ju inte examen igår och eftersom själva telefonen inte fysiskt existerar i mitt liv just nu så blir det bara bättre för när den då kommer så är jag VERKLIGEN klar med skolan och lite till :P Nu ska jag bara ta tag i att ringa tele2 och göra om mitt abonnemang så jag kan surfa och allt (:
Åh va glad jag blev när han berättade det igår på min "dag" och han är ju så fin, alltid !!!!

All min kärlek till dig babe ! igår, idag & imorgon



hemsk fredag.

Det var verkligen inte roligt att vakna imorse.
Först var jag så otroligt trött och ville verkligen bara kryper ner under täcket igen och det gjorde jag så fort sambon hade stängt dörren. Hade sovit dåligt och kräkts nån gång under natten och bara vänt och vridigt på mig.. Strax efter 6 känner jag hur det bubblar och vänder och vrider sig i magen på mig och innan jag visste ordet av det så fick jag springa till toaletten och efter halv 7 fick jag allt bosätta mig där för att kräkningarna kom en efter en efter en. När jag inte orkade mera och svettade ssom en gris spolade jag av mig med kallt vatten och kröp ner i sängen igen.

Vaknade drygt en timme senare och mådde bra, gjorde iordning en kompp kaffe, tog en klunk och sprang till toaletten och kräktes. Villa en kvart, drack vatten, villade, kräktes, drack vatten, villade, vatten, vatten, testade lite kaffe, villade, kräktes, vatten, vatten och åter vatten som jag fick order om av sambon och sedan orkade jag inte hålla på sådär längre så jag började små tvätta lite för att aktivera min matta kropp och för att inte bara ligga ner och bli knäpp och rastlös.


Senaste kräkningen var kl11:27 och jag hoppas verkligen att detta kommer hålla i sig nu och att jag slipper sådana här dagar igen. Jag skulle ju även ha infunnit mig på jobbet kl13 idag men det var ju ingen ide alls kände jag att ens försöka jobba. Nu har även en huvudvärk kommit och jag tror det är dagas att ligga ner lite i soffan, halv plugga och hoppas på att huvuvärken försvinner med allt vatten jag kommer få i mig under några timmar nu (:

Hoppas ni har det bättre än jag idag !!



helvetes tisdagen bara fortsätter...

tyckte att dagens värsta händelse var förbi då jag insåg att under förra veckan tillkom det 5st jävla skit uppgifter i skolan och att jag på fredag inte längre kommer bli klar och färdigutbildad eftersom jag nu måste jag FLERA jävla uppgifter inte bara brottas med projektarbetet...
Men icke, det slutade ju inte bara där....

Utan mitt under middagen ..som var otroligt jävla god btw.. kände hur det började pirra och strama lite på väntser sida av överläppen. Tänkte väl inte så mycket på det utan nämde i förbi farten till sambon att det känns som att det domnar lite och att det är som när tandläkaren har bedövat dig och det sitter kvar på hemfärden. Typ så kändes det och det blev bara mer och mer jobbigt. Tillslut känner jag hur en "knöl" börjar komma till och det ömmar mera. Då var svullnaden ett faktum och fläskläppen finns nu där så fint över halva överläppen. Det pirrar fortfarande och jag i halv panik som alltid när något händer ringer min älskade mor så börjar vi komma in på allergisk reaktion. Och detta är andra misstanken på det på bara några dagar och jag vet inte alls vad jag ska göra.

Nu ca en timme efter samtalet med både mor och vårdguiden känns det som att den är på väg nere och sambon säger att jag inte är lika röd som jag var tidigare och det varken pirrar eller stramar åt lika mycket som tidigare när den kom. Och jag vet fan inte vad det är den här gången...
Va fan ska man göra. Kändes lagom roligt att behöva åka till danderyd där dom kanske inte gör mer än tar betalt och skickar hem mig med några tabletter då närakuten i jakobsberg bara tar emot tidsbokade patienter. Så det blir väl att så fort jag kan imorgon ringa och boka en tid hos min nya läkare nere på vårdcentralen, ta med mig listan på vad som var i middagen idag och även dra upp mina nässelutslag som jag får när jag äter nötter och som jag tror är en nötallergi reaktion och se om han inte kan skriva den där jävla remissen så jag får göra ett allergi test mot födoämnen !
Men för stunden är det fan inte kul att läppen bara svullnar upp av ingen anledning och bara jävlas och håller på. Jag vill fan inte vara allergisk mot något och jag kommer bli otroligt besviken om min kropp känner att
"nej nu jävlar ska vi gå och bli allergiska mog något såhär på äldre dar".

Nej fy fan och tvi säger jag bara nu !


tisdagen...

...började med att jag fick sov ut av min älskade och det tackar jag honom otroligt mycket för. Det har varit en väldigt jobbig natt för mig då jag inte kunnat sova mer än max 1-1½timme åt gången, vrider och vänder på mig, svettas och fryser om vart annat. Så tack babe igen att jag fick vara på morgonen !

Idag kan jag inte påstå att jag ska göra mycket, även fast jag önskar att tiden fanns för det. Det skulle verkligen behövas både städas, tvättas och lite annat här hemma. Men det får bli en annan dag eller morgon kanske jag ska säga. Nu idag blir det bara att försöka skriva klart min absolut sista skoluppgift så snabbt men ändå så bra som möjligt. Tankarna och ideerna bara flyger fram just nu och jag märker att detta kommer nog inte bli på max 5sidor om jag inte kortar ner det rejält...Men det kommer nog bli hur bra som helst sen (: Jag längtar verkligen tills detta är klart och jag kan få njuta av att 15månaders utbildning äntligen är färdig och att jag med hjärtat på handen kan säga att jag har gjort helt helt helt rätt val för mig själv ! Jag kan ju säga det nu också men det blir nog bättre när skolan väl är slut :P

Så nu ska jag göra mig en kopp te då halsen fortfarande är lite svullen och sedan blir det till att skriva skriva skriva på... Tänk va tiden kan gå fort när man har roligt :)



Vilken helg (:

Det har varit en helt otrolig helg.
Under fredagen var sambon ute på lite ärenden och greja medans jag satt hemma och skrev lite mer på min skoluppgift. Sedan bar det iväg till sumpan för en grillning med hanssyskon och vänner. Det var en riktigt mysig kväll och det bjöds på så otroligt j*vla god mat... Eva är en gudinna i köket och lagar fantastisk mat !!! Det blev en massa skratt, kort spel, skitsnack och en lång vandring  down memory lane. Det blev en väldigt sen kväll men fasiken va roligt vi hade så det var värt det ändå känner jag nu :)

Lördagen var desto lugnare om jag säger så.. det blev en hel dag hos svärföräldrarna och ligga i solen och bada i poolen medans sambon med bror och styvfar rev taket på villan. Fasiken va varmt det var den dagen, helt otroligt. Det var skönt att man ibland kunde dyka ner i poolen och bara svalka av sig och bada lite med hunden. Även fast det var kallt när man direkt kom i vattnet så blev det ändå riktigt skönt sen. Planeterade lite blommor gjorde vi även då grabbarna var uppe på taket. Sedan blev det att grilla burgare och snacka lite under pausen och sedan la jag mig ner på filten igen för att sola lite när sambon tyckte att han kunde ta vattenslangen med svinkallt jävla vatten och spruta ner mig. Lagom roligt tyckte jag men oj va han skratta när jag sedan skulle ta honom och han kunde spruta ner mig med ännu mera vatten. Det blev även senare en god grillad middag med trevligt sällskap och samtal innan vi åkte hem och mer eller mindre hoppa ner i sängen :)

Under söndagen hade jag lite tråkigt och fick arslet ur vagnen om jag säger så då jag tog tag i rabatten utanför vårat staket och grinden. Jag ville ju ha en liten del och plantera finare blommor på men det slutade med att vi grävde och grävde och ryckte upp mer och mer skit och till slut tog vi bort 1/3 av rabatten. Vilket jobb det vart kan jag ju berätta för er. Jag trodde inte att det skulle vara så jobbigt men det var det. Nu är jag dock jävligt glad att vi gjorde det eftersom det blivit så otroligt fint. När vi kände att vi hade rivit upp det vi skulle så åkte vi för att inhandla lite blommor och sedan planterade vi nästan allt. Rhododendron planterade vi inte eftersom vi inte hade rhododendrojord utan vi skulle få det av min mor.
Sedan firade vi med en flaska rosé och njöt av solen och värmen. När magen började göra sig påmind lite sent så cyklade vi ner till centrum, träffade tim och åt en riktigt god toast kallhäll. En riktigt god köttbit på bröd, pommes och bea. Mums !!! Sedan drog vi till pg och lyssnade på ante och bandet self deception medans vi drack öl och träffade gamla skolkompisar både till höger och vänster. Riktigt trevlig kväll.

När vi väl vaknade idag så mådde vi båda kanske inte jätte bra och sambon låg och drog sig i sängen extra länge och jah började pilla på datorn och bara var för mig själv innan han kom och vi låg i soffan och pratade lite framför varsin dator. Sedan blev det att vi åkte ut på en lite utflykt och hämtade jorden hos mina föräldrar, åkte till tippen och slängde all skit från rabatten, köpte sten till rabatten och sedan lite små handling och lite mat i magen. När vi kom hem igen så planterade vi rhododendron där v ville ha den och sedan har vi bara haft det bra tillsammans under kvällen, gjorde lite middag och nu halv kollar vi på tv och tar det lugnt innan det blir en tidig säng gång för att komma upp till jobb och plugg imorgon :)

Här kommer två bilder på hur våran fina rabatt nu ser ut efter vårat slit..




Samsung

Nu har jag hittat min -nya- lilla älsklingstelefon (:
Efter mycket så har jag nu lämnat iphone intresset bakom mig och kommer istället så fort lönerna börjar trilla in på kontot och nyvarande telefonen inte vill vara min vän längre att införskaffa mig denna underbaring !!!! Det är ett måste och redan uppskriven på framtida "att köpa listan" :)

 



finbesök.

Under dagen igår satt jag och svor över mitt projektarbete och att det var dåligt väder ute. Det kändes som att denna dag inte skulle kunna bli bra alls. Funderade starkt på att städa sista rummet i lägenheten istället men jag bet ihop och började att skriva ner min historia för uppgiften när telefonen rignde. Alex stod det över hela skärmen och med ett leende på läpparna svarade jag och möts av frågan efter adressen och att han och flickan skulle komma över på en fika då dom var i krokarna.
När dom kom var även otroligt söt liten hund med, Nova. Hon var helt underbar och jätte mysig !! Det blev lite kaffe till mig och alex medans linda drack juice. Dom hade även stannat för att köpa fika bröd och toalettpapper då det saknades här hemma (:

Det blev en massa prat om lägenhet, barn, skola, jobb och en massa skratt med och åt varandra :) Även vädret blev otroligt bra när dom kom så mitt humör hamnade på topp på sekunder och jag kände att dagen kan nog inte bli bättre just nu. Medans dom efter någon timme började packa ihop sig så planerade jag att även ta en fika med johanna i centrum innan hon åker drygt en vecka ner till skåne för att hälsa på familjen så även jag hoppade in i bilen och blev körd en korta biten ner till centrum :)
Under väntan på johanna tittade jag lite på blommor och har nu äntligen kommit på vad jag ska göra med den lilla remsan av rabatten som är just utanför grinden...nu får se sen... Sedan kom johanna och det blev en lång fika med en massa prat om sommaren, jobben, skolan, gotland och lite annat. Skratten fortsatte här och det var länge sedan jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Det blev en grym grym dag. Innan vi gick skilda vägar så handlade vi lite och möte upp sambon min.

Under kvällen blev det över en snabbis och lämna crossen och sedan handling för att äta ugnsgratinerade köttfärsbiffar med ost och tomat med klyftpotatis... det blev riktigt lyckat och det var otroligt gott !! MUMS :)

. Här är lite bilder från stunden med Linda&Alex&Nova&Bebisen :) .

.idag 2juni är det BARA 52dagar kvar tills lillflickan kommer till världen.
.Längtan. .Kärleken. .Lyckan.


lämna inte hunden/katten/djuret i bilen.

Alla vet vi väl att det är varmare och ingen direkt cirkulation i bilen under sommartiden och vi får höra ofta att vi inte ska lämna barn eller djur i bilen. Ibland bli det ändå så att djuren blir kvar i bilen och då kan olyckor vara framme.
Jag ska inte säga så mycket eftersom jag det senaste dygnet lämnade freja i en bil för en stund och min sambo var snabb att skicka mig en sidan för att kolla på bilden nedan. Det är ändå lite skrämmande att det kan bli så varmt i en bil. Det var även med på nyhetsmorgon nu idag och att du öppnar fönstrerna lite, det hjälper inte utan man ska isåntfall ha alla öppna och någon som sitter med djuret i bilen.

Man vet att det är så man ska göra men ibland så händer det ju alltid att vi glömer och djuret får sitta i bilen. Men nu kommer jag nog tänta lite mera på detta, vill ju verkligen inte att något ska hända underbara lilla freja !!!