shopping och värme.

Idag blev det en otroligt fin dag ute.
Den spenderade jag med mor och Freja. Vi började dagen med lite shopping och jag kom hem med otroligt fina saker från H&M. Som alltid när jag varit där, hehe :) Sedan köpte vi med oss lite mat och sedan åkte vi hem hit och bara hade det bra ute i solen. Vi njöt av maten och kaffet. Vi följde med nöje freja som jagade och åt upp myrrorna som sprang över stenplattorna, hehe. Hon bar riktigt riktigt söt när hon jagade dom och attackerade dom (:

Efter att mamsen och freja försvann blev det lite mys i solen innan sambon kom hem och satt vid min sida en stund i solen. Sedan kom vi både fram till att vi inte riktigt vill stå och laga mat utan vi åkte och käkade ute. Jag tog en jätte god ugnsgratinerad pasta med oxfile medans han tog en jätte god pizza. Så nu är vi mätta och glada här hemma ! För stunden sitter jag även och kollar runt lite på sjukdomar och olycksfall som kan hända oss alla, när, var, hur som helst. Varför jag gör detta ?! Jo för att jag ska skriva mitt projektarbete om det och än vet jag inte riktigt om vilken sjukdom det blir och därför kollar jag vilken information jag kan använda mig utav...

Imorgon säger dom nu på rapport att det kommer bli sådär väder imorrgon så då hoppas jag på att jag kan njuta lite av solen igen och kanske se om jag inte ska ta en skön lång promenad då också. Om nu inte kära Johanna kommer över och njuter av solen med mig innan hon åker ner till skåne i några dagar. Men det får vi allt se imorgon (:


.Freja för ca 2 veckor sedan.


tisdag, onsdag & torsdag

Var fulla med aktiviteter :)
Det var några otroligt roliga dagar måste jag säga.

Tisdagen bestod av att det blev en hel del plugg hela morgonen då jag gick upp med sambon halv 6. Runt 11 åkte jag iväg till kungsängen för att spendera dagen men fina ewe. Det blev en hel del prat, kaffe och skratt som alltid. Vi lagade mat och gjorde även chokladbollar. Riktigt riktigt gott blev det om jag ska vara helt ärlig :)
Sedan blev det en del tv tittande också och skit snackade flödade som aldrig förr, hehe.
När jag hade blivit körd hem så blev det en snabb middag och sedan drog vi både till järva mk och så körde babe cross några timmar medans jag sprang vid sidan om och fotade lite. Det var otroligt kul att efter flera flera månader få se honom köra. Han är så otroligt duktig. Och det ser så otroligt roligt ut men jag kommer nog aldrig i hela mitt liv kunna köra så som han gör. Jag kommer ju köra omkull och dö eller bryta alla ben i kroppen :) Sedan kom vi hem och bara var och hade en mysig hemma kväll !

Onsdagen satt jag här hemma i min ensamhet och försökte fortsätta plugget, och det gick inte allt för bra faktiskt. Sedan kom bästa Johanna över och då började plugget gå lika bra som smör smälter i solen. Då vet ni hur bra det gick :P Hon är så otroligt duktig och vet verkligen hur hon ska få mig att presetera mitt bästa. Så sjukt nöjd med allt vi gjorde den dagen. En massa kaffe blev det också för den delen. När vi kände att vi hade gjort vårat så drog vi ner till gymmet för att köra lite ben.. Det vart en tuff träning och man märkte att man varit lite lat på sista tiden. Men det var ändå så otroligt jävla skönt. Nu hoppas jag verkligen att jag kommer kunna komma igång igen. Det behövs, det märkte man på löpbandet, usch va jobbigt det, hehe.
Onsdags kvällen spenderades med att bara vara och mysa igen efter en lång dusch :)

Torsdagen vaknade jag påtok för sent för mitt eget bästa, men jag hade verkligen inte kunnat sova alls under natten och det tog väl ut sig på morgonkvisten. Så det var bara att hoppa i kläderna, ta undan lite disk och sedan cyklade jag ner till stationen och åkte iväg hemma till mina föräldrar.
Det blev en otroligt mysig dag med både mamma och lilla underbara freja. Vi gjorde klart alla uppgifter förutom mitt projektarbete och sedan njöt vi av solen och bara snackade skit. Fick även besök av en fantastisk Nicole och hennes familjs nya hund Texas. Åh va freja gillar honom. Dom lekte som aldrig förr och äntligen fick hon bitas utan att någon skrek på henne och sa fy (:
Även en lång stunds sovandes hann hon med i mitt knä när jag njöt av solen med lite kaffe. Sedan blev det hem gång, möter babe på parkeringen och vi började göra iordning lite här hemma och beställde hemtmat nere från thaien på hörnet :) Sjukt jävla gott var det !!!!
Efter lite tv tittandes och lite surfandes på varsin dator hoppade vi ner i sängen och somnade riktigt snabbt...


Så nu sitter jag hör, nästan redo för dagens sista praktikpass och jag längtar tills det är över men vill ändå inte lämna denna fantastiska plats. Vi får hoppas att det kommer bli en bra kväll :)
Lite bilder från tisdagens cross åkning och torsdagens mys med freja !!


 
 
   
 


Igång igen.

Nu har jag lekt färdigt med bloggen för denna gång.
Blev ändå otroligt nöjd för att egentligen inte veta vad jag håller på med för fem öre. Det tog sin jävla tid och många timmar kan jag medela er alla :) Men nu kör vi igen !!!

Tog en design som Rebecca delade ut och gjorde om den lite så som jag ville ha den :)
Tack för det Rebecca. Hon har otroligt fina designer måste jag säga... synd att man själv inte var lika duktig på att göra det hon gör...!




som sagt. . . . . .



klänningen...

Åh min underbara klänning kom i fredags...!
Den är så otroligt otroligt snygg.. och den passade perfekt :) Jag kommer bli finast på midsommar i den ;P Det absolut bästa är att den inte alls kommer behövas sys upp och den slutar lite över vristen så mina snygga sandaler kommer också få synas och glänsa lite under kvällen !
Åh jag längtar redan efter att få använda den.. helst hade jag velat haft den nu nu NU. . .

-KÄRLEK-


sommartävlingen.

Jag avslutar tävlingen idag kl20:00 (2dagar sent) då jag inte haft tid att avsluta den tidigare. Så se till att just din mejl adress finns med så kanske du har turen/lyckan att bli en av vinnarna och ägare till ett fint smycke från Zweets.
Kom igen och tävla nu !!!!!



kärlek...

Jag älskar verkligen dessa linnen från H&M.
Det beiga och ljus gula har jag redan, dock blev det ett nytt beiget eftersom det förra blev missfärgat under senaste tvättstunden. Det gjorde mig riktigt arg och ledsen men efter igår så är dessa fyra färger mina under nästa vecka ! :)

Känns otroligt bra att lite färg nu finns i min garderob, är lite trött på vit och svart, även fast det är grymt fint... Klänningen jag la upp igår, en vit cardigans och ett vitt linne beställdes också :p Så nu är det mer eller mindre slut shoppat för ett bra tag, förutom att jag ska kolla på en jumpsuit i butik... Så senare under dagen ska jag gå igenom vilka kläder jag ska göra mig av med och se hur mycket jag faktiskt bara låter ligga som någon annan kanske kan ha glädje och nytta av :)


h&m och andra hemsidor.

Det är fan farligt att ta en paus från plugget, från städandet eller vad man nu gör hemma på dagarna och sätta sig ner och kolla in olika klädes hemsidor. Det misstaget gjorde jag idag...IGEN... Nu kommer säkert beställningen jag verkligen vill göra bli flera meter lång och dom pengarna har jag ju inte riktigt. Men lite nya sommar kläder kommer det nog allt att bli beställda denna dag :)

Åh jag älskar verkligen att köpa/beställa nya kläder, speciellt såhär till våren och sommaren. Och nu när jag ändå kommer att få gå igenom alla lådor och garderober här hemma och ge bort/kasta/skänka bort kläder så måste man ju faktiskt få fylla ut tomrummen som blir :P
Att jag sen även håller på att bli sjuk nu så tycker jag att jag faktiskt får beställa lite extra så jag mår bättre :) Ska även se om det finns något fint som jag kan beställa till sambon !



I want....

Åh denna klänning skulle jag vilja ha i sommar !
Även fast den skulle bli meter för lång för korta mig, men det går ju alltid att ordna. Kanske från en otroligt snäll vän om jag ber snällt :)

Rak modell i trikå. Axelbanden dekorativt flätade med träpärlor på ryggen.



sommartävling !!!!

Då sommaren äntligen är på ingång är det dags för en liten trevlig tävling.
Därför erbjuder jag er, här och nu, med hjälp av Ida, att vara med och tävla om fin fina smycket hos Zweets. Hon har ett parti på 50st olika smycken som hon kommer lotta ut via flera olika bloggar och självklart är jag med och låter ER få möjligheten att vinna något riktigt fint !

Jag kan med handen på hjärtat säga att det är otroligt fina smycken hon gör och jag är verkligen super nöjd med mitt armband som jag beställt av henne och det används flitigt :)
Skulle ni inte vinna eller vill ha flera smycken så titta in på hennes hemsida --> Sweets <-- eller på hennes facebooksida --> Sweets smycken <-- Både på hemsidan och facebook finns bilder, omdömen, ibland tävlingar och mycket annat... Hoppas även ni hittar erat dröm smycke !

Tävlingen håller på i 7dagar från och med NU !
Kommentera inlägget endast en gång att ni är med i tävlingen, tack !!! Sedan kommer jag att slumpa ut de tävlande som kommer skickas till sweets, som i sin tur sedan drar vinnarna...
Och kommentera bara angående tävlingen, annat kan ni skriva i ett annat inlägg, tack !!!

Stort lycka till ALLA . . .


dejt.

En skön söndag i solen på uteplatsen.
Vad passar då bättre än en stark kopp kaffe, kallt vatten och en pluggdejt med johanna ! Det är så söndagen ser ut här hemma just nu. Sambon är och klättrar med en vän och jag sitter och njuter av fint väder och fint sällskap :) Lite plugg får vi även gjort fast det blir en hel del prat om annat. Men man kan inte bara vara tråkig när man har fin besök ju :P

Så vi sitter här framför varsin dator, med hörlurar och annat och pluggar. Lite segt går det och man önskar att man kan göra annat också men icke. Jag har fått hjälp med en uppgift som jag inte riktigt hade grep om så nu ska väl även den bli klar snart.

Det är skönt att solen äntligen har hittat tillbaka och vill ge oss sina värmande och uppiggande strålar. Men jag ska inte säga hej än känner jag, jag tror nämligen att vi åter igen kommer att få ett bakslag på detta otroligt fina väder. Men vem vet, kanske kommer jag bli överraskad och våren/sommaren är här för att stanna nu några månader !!!!!
Vem skulle inte bli glad om det hände liksom ?!?!


Sunday morning.



tröttheten och värkande fötter.

Jag tror aldrig jag har gått så här mycket på två dagar som jag nu gjort under mina första pass på praktiken. Men det har varit riktigt roligt faktiskt. Alla på avdelningen är super super. Personalen är riktigt duktiga och kunniga och det känns som jag är världens största svamp som bara suger i mig allt jag kan :)

Men det har städats, tvättat händerna x1000, ordnat mat, serverat mat, städat lite till, av och på med handskar x100, fikat, gått, gått, gått, hjälpt patienter x10000000 och spritat händerna typ hela tiden och sedan har jag gjort allt detta flera flera flera ggr och fötterna värker så otroligt mycket då man verkligen nöter avdelningsgolv ner till grunden. Snart kommer jag väl trilla ner till väningen under om jag fortsätter gå fram och tillbaka såhär :) Men tvsoffan och pingisbordet har jag även besökt.
Åh jag är verkligen hemskt dålig på att spela pingis, men kul var matchen iaf !

Jag är glad att jag fick gå hem lite tidigare igår eftersom jag hade svårt att somna och vaknade några gånger under natten. Sedan var det bara att sätta sig på sista nattbussen imorse för att åka ner till stationen och pendla en timme drygt innan man fick gå i allt regn. Men även idag fick jag sluta tidigare då personalen hade ett möte och min handledare tyckte inte jag behövde vara kvar. Hon är så snäll så :)

Och nu är jag så otroligt jävla trött att jag knappt vet vad jag heter eller vart jag bor. Men det är kul iaf att inte sitta hemma hela dagarna just nu :) Så nu funderar jag starkt på att vila eller bara ligga ner i soffan och mysa och njuta lite innan jag ska göra en tidig kväll då jag måste med sista nattbussen även imorgon & även en huvudvärk börjar komma, och även se på lite bil letandet :)  !!


första passet.

Då kör vi !!!
Jag är rejält taggad och redo för kvällens första praktik pass. Tror det kommer bli otroligt roligt och lagom händelserik :) Men man vet ju aldrig. Patienterna kanske känner för att göra en revolt just ikväll eller kanske inte. Men har jag tur kanske det även blir lite spel eller pingis :P

Jag kommer få alla nycklar då alla dörrar självklart är låsta hej vilt och även mina arbetskläder =) Får vi se hur man kommer se ut i framtiden, hehe ! Av någon anledning ser jag väldigt mycket fram emot det här med nycklar och kläder, kanske för att då känns allt verkligen som att det är på riktigt och att jag snart faktiskt nått mitt mål !

Det kommer tyvärr inte bli någon uppdatering efter avslutat pass då jag kommer komma hem väldigt sent och mer eller mindre bara kasta mig i säng då det är ett väldigt tidigt morgonpass dagen efter som gäller för min del. Så det kommer säkert inte bli mycket sömn heller men just nu känns det okej. Återkommer säkert om det på onsdag efter att jag slutat och kommit hem igen :) Så jag kommer mer eller mindre bo på sjukhuset nu dessa 26timmar från att jag börjar idag ;) Nej gott folk, nu blir det en stadig frukost och sedan kanske man ska göra sig lite mera klar för att sedan runt halv 1 röra sig iväg till sjuka huset som en en vän till mig brukar säga :)

Tack och hej för lilla mig...


kaos i kroppen.

Dagen har varit helt okej även fast den börjat helt åt helvete.
Det började med att tågen var försenade, sedan blev det mer försenade och till sist inställt och där står jag, redo för första dagen på praktiken. Nervositeten stiger medans jag blir allt mer sen men till slut kom jag fram, och knappt 5minuter försent. Väl där var det jätte trevligt och det kändes väldigt bra men ändå lite oroande och annorlunda. Men jag ser verkligen fram emot detta och det kommer så super bra och bli kul.

När jag kom ut från praktiken drygt 1timme och 40minuter senare fick jag lite panik på mina gamla jeans som inte riktigt sitter bra och mest gör ont så då blev det en tripp förbi lite affärer i stan efter ett par nya. Det blev några otroligt fina och riktigt jävla sköna jeans !! Super nöjd är jag :)

När jag väl kom hem igen och nu sitter här känner jag mig så otroligt trött och skulle verkligen vilja vila och sova lite. Så såhär känner jag mig just nu; Huvudet gör ont som sjutton, det har börjat klia igen över kroppen och märkerna börjar smått komma upp till ytan, mensen bestämde sig för att titta in..igen.. och magen smärtar. Jag blir galen, varför kan jag inte få ha några bra dagar i följd och bara få njuta lite ???!!


nervositeten

har börjat krypa inpå nu !
Men det ska bli så otroligt spännande och intressant imorgon. Jag tror säkert inte att jag kommer sova många timmar inatt men det gör inget. Då vet jag att jag kommer i tid också och inte försover mig första dagen :)
Åh det ska bli så himmla roligt och det kommer bli så otroligt bra detta !!!

Nu ikväll är det snart dags för mat och film med min favorit innan jag får krypa tätt intill honom och lyssna på hans andetag och somna med hans armar runt mig . . . . Kärlek !