Städ-Tisdag.

Idag blev det en riktigt riktigt omgång städning här hemma.
Eftersom vi har en galen liten flicka här hemma som hela mars har löpt och varit knäpp (förutom 3dagar då hon var tyst och snäll) och bara skriker hela nätterna så har hon även börjat att skvätta inne lite då och då, tack vare löpet !
 
Och det var därför jag skulle köpa ättika igår, men idag gjorde jag det. Så jag har dammsugit & moppat köket, hallen och sovrummet idag, först med ajax och sedan med ättika+vatten. Även alla ytor som hon varit uppe på i köket fick sig en omgång med ättika. Nu står det även två små glas med ättiksvatten i köket så jag hoppas verkligen att hon kommer hålla sig till lådan nu :) Känns som att det blev extra rent av detta faktiskt men peppar peppar gjorde detta sussen!
 
 
Men hon kommer ju inom en snar framtid att bli utekatt (efter att vi kastrerar henne, som vi nu bestämmt oss för) och redan nu så trivs hon verkligen ute och varje dag får hon gå ut korta stunder. Idag var hon även utanför staketet och utforskade lite, men kom snabbt tillbaka igen. Så jag hoppas verkligen våren och sommaren kommer snart så att hon kan få vara ute mera och njuta av friheten och även att vi kanske kan få sova utan en skrikande katt ;)
 


Nytt till köket.

Oj. . .
Hela 32dagar sedan sist ;) Inte för att jag inte har haft något för mig, något viktigt att göra eller säga utan sanningen är den att jag har bara inte orkat :)

För att börja någonstans iaf så efter att jag varit sjuk i helgen med en galen katt å var jag glad över att jag skulle in till stan igår för att gå till läkaren och göra en lite kontroll. Allt är toppen med mig så tänk inte mer på det kära ni :) Så jag passade på att bara gå runt lite också, inte för att det blev så mkt gå runt utan jag hamnade på Pub och sedan Lagerhaus! Coop sprang jag även in på för att köpa ättika men det slutade med att jag glömde det, såklart.
 
Men jag fick iaf med mig hem middag och 4saker (:


Nya kryddor kan jag aldrig hålla mig för, Krydd korgen kunde jag inte hålla fingrarna borta ifrån :)
En diskmedelspump har jag alltid velat ha och denna va så billig att den fick följa med hem!