Juni 14, 2011

Då var tre av fyra betyg satta . . .
Önskar att det hade gått lite bättre men nöjd, det är jag !!!
Handledning - VG
Vårdpedagogik - VG
Psykiatri - VG


Så nu är det bara rehabilitering & habiliterings kursen som jag har kvar och då min lärare skrev att jag skulle satsa på mvg i den kursen så tror jag nog att jag ligger rätt bra till där också, om jag nu bara kan bli klar med den och skicka in den innan fredag för då kommer hon att hugga in betyget i sten...

Just nu orkar jag verkligen inte plugga mera och jag önskar att allt bara var över och huvudet spricker snart av alla värk som jag får av att bara sitta och titta på denna hemska vita skärm hela dagarna och jag vill bara kasta ut datorn genom fönsret just nu.
Inte bara pågrund av allt pluggandes utan jag vill hemskt gärna bli av med denna dumburk nu. Den är seg och den gör lite som den själv vill och jag har gett upp hoppet om den för länge länge sedan men pengarna finns inte för att skaffa en ny så det är bara att hoppas denna iaf vill leva ett tag till. Även fast vi båda tappat livsglöden lite här borta!

Så den som vill kan gärna få ge mig denna:



Sophia

SV: Guldoljan finns att köpa på KICKS, Åhléns osv. Finns även på Eleven, http://eleven.se/nuxe-huile-prodigieuse-or-11650.html där 50 ml kostar 395:- och 100 ml 475:- :)


Blogg: http://sophiaeleonore.blogg.se/
Sophia

Haha nu svarade jag på fel kommentar :) Absolut Torr finns att köpa på apoteket :)


Blogg: http://sophiaeleonore.blogg.se/
Sophia

Så bra :) tänk bara på att absolut torr är en väldigt, väldigt stark produkt. Man måste vara helt torr under armarna när man stryker på den, tillsammans med någon annan vätska börjar det irritera huden och man kan få fula utslag som kliar. Har gjort det misstaget några gånger, haha! Lite aloe vera brukar hjälpa om det börjar stickas :)


Blogg: http://sophiaeleonore.blogg.se/



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR