Lördagen.

Igår var vi i solna och klättrade. eller som sagt, jocke körde bouldering och jag var bara med som kamera tjej och jag hade verkligen otroligt kul. Nästa vecka ska dock jag upp på väggen så vi får väl se hur det går, ska bli intressant iaf. Vill ni se lite bilder ifrån dagen i solna så får ni klicka på länken "sambons intressen" till vänster.
Jag bjuder dock på en här nu =)




Tröttheten.

Varför ska jag vara så fruktansvärt trött hela tiden ?!
Det spelar ingen roll hur mkt jag än sover, jag är lika trött eller mera trött när jag vaknar än jag var när jag somnade. Jag har fan inte sovit en ordentlig natt på flera flera veckor...jag ligger bara och vrider och vänder på mig utan att något händer. Jag har fått pröva en sömntablett av min älskade mor men den gör bara att jag får en ihållande natts sömn, men jag behöver inte det...
Jag behöver något som gör att jag somnar, för det är där problemet ligger. Det tär verkligen på mig att inte sova ordentligt och jag har ont i hela kroppen och vill bara skrika och gråta.

Finns det någon som har några tips på vad man ska göra ?! Snart ska jag nog dock gå till läkaren för att kolla upp detta men innan det kan jag fan testa allt som finns. Jag har börjat gå längre promenader ute på dagarna nu eller aa dom senaste iaf för att se om det hjälper sen när man ska sova på kvällarna, men icke.. Jag vet inte hur jag ska få min kropp att somna och må bra igen. Ändrat lite i våran i kost också men det gör inget heller för mig just nu så faaaan, jag orkar inte ha det såhär längre !!!!

Ge mig alla tips ni har !!!


Smärta.

Det gör så förbaskat jävla ont i axel och arm.
Det är som att jag mer eller mindre är halvt förlammat i armen, jag kan inte lyfta eller vrida den helt utan att skrika av smärta. Det är helt sjukt va ont det gör. Det går även som små stöttar nu när jag skriver, men dom kan man ändå stå emot och hantera men inte det jag kände när jag skulle få på mig kläderna imorse.
Jag kände av smärtan igår efter att jag och mamma hade gått och shoppat lite efter vi hade varit på ks och sedan var det inte mer än så. När jag vaknade imorse så ville jag fan inte röra mig och speciellt inte klä på mig. Sen ringde ju dock ewe så det var ju bara att bita ihop och hålla tillbaka tårarna (ja det gjorde så ont)..
Vi köpte lite muskelkrämer så nu sitter jag här och för andra gången idag smörjer in axeln och har fortfarande sjukt ont. Sambon vill att jag ska röra den mera men det gör så stört ont, men jag kan iaf röra den lite mer än för 2timmar sedan så det kommer nog bli en rätt lång kväll (:

Jag har haft en bra dag ändå men ewe och stort Grattis igen på din födelsedag tjejen och jag hoppas dagen blivit bra ! Sambon kom och gick idag igen och är nu och klättrar lite och har det bra och han lovade mig en massage när han väl är hemma igen och den ser jag verkligen fram emot. Men innan det ska jag ta ett kokande varmt bad och förhoppningsvis mjuka upp axeln och musklerna så det försvinner någongång. En kvällsfika skulle ju inte heller sitta fel så hoppas inte han kommer hem för sent bara =)

Fan va mörkt det blivit på några få minuter nu da... helt otroligt, jag vill verkligen inte ha vinter och mörker, dock är det lite mysigt när det är mörkt ute och man kan tända ljus och ha det lite mysigt och varmt inne. Kanske borde göra lite mys med te och tända ljus medans jag ändå är ensam !!!?!
Jo men det tror jag allt att jag ska göra, så det så.. Sen skaj ag göra lite annat också men det kan vi ta en annan gång när jag orkar skriva.
Ta hand om er.

xoxo


Min mamma.

Hon är verkligen den bästa och finaste !!!
Tack för ännu en helt otrolig fin och bra dag mamsen.
Och verkligen verkligen verkligen tack för allt jag fått idag från dig. Jag ska vårda allt ömt och kärleksfullt (:
Tack för att du ställer upp på allt och ingenting, stort och litet för oss barn. Du är så otroligt fin och jag är dig evigt tacksam för allt du gör och gjort för mig. Jag är glad att jag har dig vid min sida och att jag verkligen kan prata med dig om precis allt som händer..  Jag älskar dig mamma !


Suck.


Why, why, why, why, why, why ????!?

Ja Dom senaste dagarna har fan inte varit speciellt roliga när det kommer till plugg och datan min. Min data håller nämligen på att lägga av och den har inte riktigt startat under flera dagar...sambon har tittat och klämmt lite men det är inte mkt liv kvar i denna dumburk...suck ! Jag vet fan inte vad jag ska göra när den säger
hej då !!
Tack o lov så har han tillgång till alla skolgrejer nu så skulle något hända kan jag iaf göra klart alla mina uppgifter via hans dator så skolan inte blir lidande eller att jag måste göra om allt igen.. Men hur fan ska jag ha råd till en ny dator???! Någon som har en billigt att sälja om något skulle hända?! (:

Annars har det dock varit lite sköna dagar nu. Ewe var här hela fredagen från typ 8på morgonen och vi hade en bra och rolig dag med en massa prat och skratt. Det var skönt att få träffa henne igen mer än någon timme bara.

Helgen har ändå varit bra, blivit lite öl båda kvällarna, folk var över i fredags och det blev en utgång på puben igår samt storhandling innan det. Så nu äntligen finns det en massa mat i frysen igen och nu ska det bli riktigt god mat i några veckor =)

Som alla pratar om....snön... visst är det fint och kul med snö men orka tjata om det, nu är den ändå borta igen så tänker inte ens skriva om det...men hoppas det blir en bra vinter iaf, det är allt jag har att säga om det. Men fan va kallt det är nu för tiden..frös som sjutton inatt när vi vandrade hem och värre kommer det ju bli så jag vet inte alls hur detta ska gå (: Men jag får bara tänka positivt och tänka på att det är 99dagar kvar tills vi åker och då kommer jag verkligen njuta av solen och värmen. Det ska bli helt jävla underbart !!!!

Nej nu måste jag avsluta då datorn är cp igen och jag är lite små hungrig så ska gå och se vad jag kan hitta i skåpen och få något i magen och sysselsätta mig med något annat ett slag. Sen blir det dock att plugga lite iaf så länge min kompis tycker att han ska fungera för kvällen.
Skrik till om ni har en fel fri dator som iaf kan fungera i mer än 2år utan knas (:

Tjao.


Klar...äntligen !

Fy fan va jobbigt det har varit (:
Jag har kört 10-11maskiner av alla skön blandning av tvätt som fanns över allt.
Disken var ju dock inte allt för jobbig och inte att göra fint i köket heller men det var fan inte kul att dammsuga och torka golven...fan va ont det gör i ryggen helt sjukt !!

Fast min dag blev bra mycket bättre nu när sambon nyss kom hem och vi sitter nu och fikar i soffan...hoppas dock på att han ger mig lite massage ikväll, tror nog att han också skulle behöva det eftersom han känner av klättringen igår.
Mer än så kan jag inte påstå att det hänt idag. Regnade också under dom sista maskinerna så min promenad blev inte av, men det får bli imorgon istället.
Hoppas också på att jag ska träffa min kära syster imorgon då hon inte vet när det bär av igen på alla jobb runt om i världen. Fan va glad jag är för henne att hon fick det jobbet, men det är mindre kul att hennes telefon och dator plingar och låter hela tiden då hon nu är en väldigt eftertraktad kvinna från alla världens hörn.

Nej nu blir det att bara ligga och ha det bra här i soffan innan det är dags att göra en massa annat här hemma och kroppen orkar knappt med att läsa och skriva här mera så bye bye =)


Städ & tvätt mani.

Jag har verkligen fått tok noja just nu..
Alla kläder, handdukar, kökshanddukar, tygservetter, filtar, soffkuddar och sängkläder som jag kunde hitta runtom i lägenheten har tagits till tvättstugan och redo för tvätt. As we speak snurrar maskin 7och8 tror jag det är :p Efter ett tag tappar man ju ändå räkningen ! Diskmaskinen har körts två gånger också så nu är det snart riktigt fint i köket också. Sedan blir det att dammsuga och moppa alla golv. Vi dammsugde för inte så länge sedan men nu när mycket i sovrummet inte står där inne längre hittade jag lite dammtussar som nu ska få sig en omgång i den snurrande dammsugar karusellen (:

Såhär går det när jag blir uttråkad och inte känner för att plugga eller vara speciellt duktig för en dag eller så. Dock är jag ju duktig på ett annat sätt men ändå.
Nej nu måste jag springa iväg igen och hänga tvätten i den bastu som blir i tvättstugan när torkskåpet öppnas.

Glömt att hälsa er alla välkomna till mitt nya lilla krypin, så hjärtligt välkomna gott folk :)


Just nu.

Nu är det slut fixet och fin liret som är kvar på bloggen innan jag verkligen kommer att toka loss totalt på denna sida.

Som ni ser i menyn på vänster sida så finns det två länkar längst upp.....det är två sidor jag har och kommer även att lägga upp saker där, så nu kommer ni få hålla koll på flera sidor (:

Men jag kommer vara snäll och skriva på denna sidan lite då och då när det kommer upp nyheter på de andra två sidorna, men håll ändå ett öga på dessa sidor så ni absolut inte missar något !!

Jag hoppas att jag under dagen kommer att vara klar med allt jag ska göra så snart blir det kaos även här =)