thai.


Nu kan jag snart inte vänta längre....
Jag vill bara åka nu, NU !!

Maten, solen, värmen, ölen, människorna, platserna, shoppingen och det fantastiska livet.. Jag vill bara dit och aldrig mera komma hem. Eller jo hem vill jag så så ska jag inte säga. Men nu vill jag bara dit och njuta !

Det ska bli otroligt intressant att se om karln kommer att gilla det lika mycket som jag eller inte. Men jag tror nog att jag kan charma in thai i hans ögon och själ :)
Att få varje dag äta god mat, ligga på stranden, känna värmen och bara handla allt man vill ha och bara njuta av allt med den du älskar mest... Åh va jag längtar !! Ge mig 30e jan nu, eller helst 31a, då är resan över och jag ÄR i krabi och redan njuter ...

Min shoppingslista är redan för lång för mitt eget bästa så vi får se vad som egentligen för följa med hem och vad som bara är önske tankar :) Men mycket nya kläder och smycken är ändå ett måste som alltid :p

Nej nu skriker tvätten på mig så nu måste jag springa ut i stugan.
Men snart tillbaka med nya tankar och känslor.

xoxo


Pass.

Nu är våra pass äntligen hämtade från polisen.
Åh fan va hemsk jag såg ut men tur är det väl att man knappt använder pass i dessa dagar !! Nu är det väl egentligen bara packningen kvar och sedan kan vi åka. Fan vad jag längtar.

Det ska bli så otroligt skönt att åka tillbaka till thailand, att få vara där med min kärlek, få känna värmen och solen som värmer både kropp och själ. Att bara få njuta !!!
Ta mig dit nu...

3veckor i himmelriket here we come <3


Eget badmys.

Jag och johanna pysslade ju lite innan jul och hade en massa hemligheter för oss. Det vi bland annat gjorde var julklappar till några få personer i våra kära familjer. Det blev badsalt, badbomber och tvålar.. Här får ni se två bilder på det färdiga innan inslagningen. Blev inga bilder under tiden då vi totalt glömde bort det, men se så fint det blev :)






Julen .

Åh julen har verkligen varit helt otroligt bra detta år !

Jag hade verkligen en otroligt mysig morgon, vaknade tidigt, gjorde frukost på sängen till älsklingen, väckte honom med klappar och kaffe. Han bokstavligt-talat flög upp ur sängen och ville öppna sina paket.
Jag tror att han blev väldigt glad för sina klappar och jag blev jätte glad och nöjd tilll tusen. Min nya externa hårddisk är ju bara för grym, och skorna... åh här ska det klättras :)
Han är för fin min karl !!!

Efter att vi både kommit i kläderna, fixat oss och allt sånt så bar det av till mina föräldrar och syster. Det var en mysig dag med lite mackor, fika och klappar. Utdelningen och öppningen flöt på som alltid och jag fick nog allt och lite till som jag ville ha :)
Mest glad för denna omgången klappar är jag nog för den super super sköna och fina morgonrocken i fleece, plånboken jag velat ha så länge och så självklart bidraget till våran efterlängtade resa !!!! Väldigt glad över att syrran var hemma också, kärlek !!

När vi hade mellan landat hemma, tagit fram godiset, packat ner flera klappar så bar det av till hans familj. Det var otroligt mysigt där och maten var verkligen jätte jätte god !! Efter maten, under min halvtimme med fruktansvärd jobbig huvudvärk så spelade vi lite yatzy. Gick nog inte jätet bra för mig, men tur var ju att vi inte hann räkna ihop det innan det var dags för mera fika. Sedan blev det drinkar efter drinkar till utdelningen och öppningen av alla klappar. Åh det var så mysigt. Det var skönt att bara sitta och njuta och inte ha det lite fort som hemma hos min familj. Jag fick jätte fina saker även där. Riktigt fina saker ! Gillar verkligen örhängerna jag fick av linda, så otroligt fina !!

Att skriva ner allt jag fick kommer ta på tok för lång tid och plats så skriver inte ned det men jag är otroligt glad för allt så tack alla !

När vi väl kom hem sedan var det bara att kyla ölen, spriten och läsken. Sedan började festen. Det var härligt att träffa alla goa, glada människor och prata, fira och ha det bra för en kväll. Runt 6 orkade jag inte riktigt mera och som tur var så försvann dom sista gästerna då så jag fick hoppa ner i sängen och sova. Dock kunde jag inte sova länge eller skönt så lördagen var jag uppe tidigt och städade och bara gled runt i lägenheten medans sambon sov.
Jag åt lite frukost och drack kaffe innan jag satte på en film. Under filmen kom han ut och la sig vid min sida och halv sov i min famn. Sedan låg vi och halv kollade på serier och så innan pizzan kom till middag..
Efter ännu en film blev det sängen för oss båda och nu sitter jag här med en kopp kaffe i handen och funderar på vad dagen har att erbjuda :)

Hur var eran jul ? Fick ni det ni ville ha ?

Tack o hej för mig.


Ut i kylan.

Klarar fan inte av att sitta inne längre.
Så jävla tråkigt, så nu borde & ska jag (på tiden) ut och röra på mig. Vet inte riktigt vart eller varför jag ska någonstans men vi får väl se vart jag hamnar och när jag väl kommer tillbaka.

Men nu börjar jag bli trött på att bara sitta här, även fast jag borde vara hemma och verkligen städa men det finns en dag imorgon, kan ju inte direkt ta morgondagens jobb redan idag, då kommer jag ju verkligen ha tråkigt imorgon och det är inte okej !!!

Så nu ska jag på med lite kläder gå ut och bara gå... min kropp kommer nog inte gilla det men efter att tittat på den i spegeln idag så gillar jag inte synen så !! Men att ta tag i det blir efter jul, lite sent att göra det nu.

Nej nu går jag ut.
Ut i den hemska kylan.
Bye bye.


Omvårdnadsprogrammet.


Pluggar jag i Nacka. Det är väldigt mycket flex och jag spenderar min tid här i soffan för det mesta och pluggar lite som jag själv vill. Både på gott och ont faktiskt.
Så till termin 3 har jag lovat att jag ska bli bättre med plugget och verkligen göra det några timmar per dag och faktiskt kanske titta in på skolan lite mera än jag gjort under dessa två terminer.

Men med detta inlägg ville jag faktist bara vara lite egoistisk och verkligen visa er allt hur jävla bra dessa två terminer har gått :) Dock med stort stött och hjälp av speciellt: mamma, jocke, johanna.. Stort tack till er och sedan till er alla andra som stöttar och hjälper på erat sätt och med det ni kan !!

Såhär såg termin 1 ut:
  • Vård & Omsorgsarbete - MVG
    (g, mvg, g, vg, g, vg, vg(+), vg(+))
  • Arbetsmiljö & Säkerhet - MVG
    (mvg, mvg, g)
  • Människan socialt & kulturellt - MVG
    (mvg, mvg, mvg, vg, mvg)
Termin 2:
  • Omvårdnad - VG
    (vg, mvg, vg, vg, vg, vg, vg)
  • Etik & Livsfrågor - MVG
    (mvg, mvg, vg, mvg, mvg)
  • Social omsorg - MVG
    (mvg - slog här ihop 3uppgifter till 1)
  • Psykologi A - MVG
    (mvg, mvg, mvg, mvg)
- Betygen inom parantesen är de enskilda uppgifternas betyg ! -

Några få av kommentarerna jag fått från min lärare:
  • Jättefin redovisning.
  • Bra redovisning med många egna tankar och reflektioner. Det har varit inspirerande och givande att följa dig i dina svar, många kloka tankar och funderingar.
  • Så bra!!! Fullt av kloka tankar och resonemang.
  • Det har varit en fröjd att få följa med dig i dina inlämningar, så proffsiga!
  • Vilken situation du berättar om, tack för att jag fått ta del av din livshistoria. Du har fångat in vad uppgiften handlar om och gjort en jättefin redovisning.
  • Helt fantastiskt, så proffsigt!  Helena, är de okej för dig om jag kan få använda ditt svar i kursen när vi jobbar med betygskriterier och bedömning? Det vore toppen.
    (Detta är min favorit, såklart :) vem skulle inte vilja höra något sådant ifrån sin lärare liksom, jätte roligt att hon tycker om mina svar så mycket, hehe och självklart fick hon ett ja på den frågan)

Jag är grymt stolt och glad över dessa betyg och kommentarer. Jag hoppas att tredje och sista terminen kommer bli lika fantastisk i betygen som dessa två. Jag tänker verkligen inte sticka under stolen med att jag fått en hel del hjälp av min mor under dessa terminer. Så otroligt stort tack till min älskade mamma !!!!!

Snart kanske jag äntligen blir klar med min undersköterska utbildning. Det kommer bli otroligt roligt och jag tror dock att jag kommer jobba lite innan jag kanske fortsätter att utbilda mig om jag inte fastnar på ett jobb någostans. Framtiden har alal svar, så vi får se om minst ett halvår när jag är färdig vad jag kommer göra.

Men nu är det slut på min lilla ego stund och nu väntar fasiken mera kaffe och sedan lite städ och pill&fix här hemma, det är ju fan snart julafton ;)

Take care ..


Nyss vaknat.

-17grader, mörkt, kallt och hemskt....

Det är fan inte kul att vara i Sverige dessa månader.
Men då jag missat några genom åren pga resor och annat ser jag fram emot andra julen i rad hemma. Nu har dock ordet hemma fått en ny innebörd sedan jag blev sambo, men då kan det vara i livet. Men jag tycker fan inte det är roligt när det är såhär mycket snö, det är svinkallt och hemskt mörkt hela tiden. Då vill jag bara bort igen, men snart åker vi ju :)

Igår var en både bra och mindre bra dag. Fick börja den med att städa och torka ut hela jävla kylen. Den var inte så mysig när yoghurt och dricka hade runnit ut. Det var verkligen inte det roligaste att starta ens dag med kan jag ju säga er. När jag efter mycket om och men blev klar med det såg fan hela köket hemskt ut.
Mitt uppe i städningen av köket kom Johanna förbi också, alltid lika mysigt och trevligt att träffa henne. Vi drack en otroligt massa kaffe, pratade skit och sedan åkte vi till kakan för att shoppa lite i sista minuten. Det gick mindre bra för mig kan jag ju säga, hittade inte alls det jag var ute efter.
Jag hoppas du blev nöjd tjejen iaf!!!!

Som ni säkert märkte så har det kommit en leksak hem till oss nu. Käraste fick nämligen en iPad av jobbet i julklapp och det var tisdagens stora nöje under kvällen. Vi lekte, pillade, och trixade med den länge. En smart grej, måste jag nog erkänna. Ska jag vara ärlig så sa jag till honom att han inte skulle gräva ned sig i denna nu, att jag inte skulle pilla på den och ja, lite annat i den tonen. Och jag hade tänkt fullfölja det, men när han nu imorse innan han gick gav den till mig och sa, se vad som går på tv, ha så roligt....
Ja, men då måste jag ju leka lite med den, ellerhur ?!?

Så nu ligger jag fortfarande här under täcket i värmen, bloggar lite och funderar kring vad jag ska göra idag. Men innan jag tar några beslut om det så ska jag nog sätta på lite kaffe först och sedan blir nog dagen riktigt bra, så länge jag slipper gå ut ;). Men ja, ipaden är helt otrolig, jag gillar den verkligen så nu kommer vi nog bråka om den här hemma, men han måste få lite företräde då det är hans, men ändå.. Men den ligger ju så bra i min lilla hand, nja kanske inte direkt, men nästan iaf. Den är skön att hålla i fast att den är så stor. Så funderar ni på att skaffa en, do it !!! Me love it !

Upp och hoppa alla nu.
Nu blir det kaffe...mmmm...
Men hur kunde nästan en timme försvinna ?!
Sluta nu. Punkt. Kaffe.


Test

Testar blogga via ipaden


En veckas frihet..

Och ibland undrar jag om vi verkligen gjort rätt val.
Dock är det mest jobbigt för honom men jag kan ju inte påstå att det är en dans på rosor.

Jag är glad att vi ändå har klarat en vecka och några timmar nu men ändå,
GE MIG NIKOTIN OCH TOBAK.
Dessa skit snus, onico, fy fan i helvete va äckliga dom är efter några dagar.
Och deras pepparmint, dom bara svider och gör en knäpp.

Men jag ska fan klara detta. Det kommer att gå och det kommer vara värt det !!
Hoppas bara vi blir två om att sluta, men jag kommer inte tro mindre om hjärtat om han nu väljer att gå tillbaka och snusa, det är hans val och jag vet hur gärna han skulle vilja det idagsläget. Men detta ska nog bli bra !

Tack och lov har huvudvärken och det dåliga humöret släppt och försvunnit nu och bara det är ett riktigt bra tecken, och det är ju trevligt att jag nu kan vara glad och snäll på fredag mot er alla =)


På återseende.


Nu kan julafton komma !

Exakt så känner jag just nu... Nu kan julafton verkligen komma.
Jag har nog inte allt för mycket att göra nu längre och jag vill inte bara sitta en vecka och titta in i veckan, så kan vi inte nu flytta fram julafton och fira den, ja kanske inte imorgon men på onsdag istället !? Vad säger ni ?!

För just nu står det sista i ugnen och den sista julklappen kommer bli inslagen så fort kaffet tar slut i muggen min. Så jag tror nog att jag faktiskt hunnit allt.. Vi får se:

Bakat lussebullar - ja
bakat saffransskorpor - ja
bakat rocky road - ja
bakat 2olika kolor - ja

sambons julklappar - ja
min familjs julklappar - ja (en liten detalj kvar bara men det måste ske på självaste julaftonen)
hans familj - japp.

Sedan är det bara lite städning kvar så ja, nu kan fanimig julafton komma så det är över för denna gång :p
Ja gott folk, nu ska jag kolla mina skorpor, ha en dejt med dammsugaren och sedan kasta mig i soffan för lite välförtjänad vila.
Hur går det för er alla med förberedelserna inför julafton ?! Klara ?!



vinteräpplen


En vacker syn utanför oss för drygt 2veckor sedan !


ändrade planer..

Jag som hade tänkt att ha en liten tvätt, städ och mys dag i soffan idag fick snabbt ändra mina planer nu när jag är hemma med sjuk sambo. Inte för att han brukar vara hemma eller sjuk speciellt ofta så det känns inte jätte bra att han är hemma från jobbet och mår dåligt. Men förhoppningsvis är det borta till imorgon igen !!

Så idag blir det väl att se efter honom och sen kanske tvätta och allt som jag ändå tänkte göra. Bokade om tvättstugan nyss och börjar kl11 istället för 7.
Hans snarkningar hörs genom hela lägenheten och jag hoppas han mår bättre när jag väcker honom senare. Men nu ska jag göra lite frukost och te till mig iaf.

Hoppas alla får en bra dag !


sjukdom igen ?!

Mår inte alls bra.. inte alls..
Det är inte okej, verkligen inte okej.
Jag tycker att jag varit dålig och nere påtok för länge nu och jag hade verkligen klarat mig utan detta. Men nu är det här och jag klarar knappt att ta mig upp ur soffan för att hämta vatten, mat eller gå på toa utan att jag tror jag ska svimma, kräkas och ramla ihop på golvet !

Va fan är det för fel på mig nu da ?!!!?!?!?!?!???

Kroppen värker non stopp och även fast jag fått grymt sköna massager av hjärtat har jag fortfarande ont. Det är jobbigt att behöva sitta så mycket och plugga nu men snart snart snart är jg klar med även denna termin. Har ju iaf 9dagar på mig att göra klart allt. Efter det har jag lovat honom att vi ska vara lediga tillsammans och bara njuta.

Och jag hade ju verkligen sett fram emot träningen idag, men med en ostabil mage, en nästan igensvullnad hals så vill jag inte gå ner i kylan till gymmet för att svettas som en gris och sedan gå hem i kylan igen och hamna i ett varmt bad.... tror det inte är så bra att bolla fram och tillbaka mellan kylan och värmen när man mår dåligt redan. Men jag hoppas att jag kanske kan ta mig till gymmet imorgon eller på torsdag.. Måste börja ta tag i den biten igen och verkligen komma i form. Varit väldigt dålig på det nu..känns mindre bra !!!

Känns fan som att jag har feber så nu blir det att bädda ner sig i soffan igen, ögna igenom det jag skrivit idag och se om jag e klar eller inte... sen kanske det blir lite te och musik i mörkret bara för att varva ner innan sambon kommer hem ! :)



vinst.


Jag har vunnit en hemlig julklapp från Parlsmycken.com .
Denna vinst kommer via denna tjej: Millah.

Varken ofta man är med och deltar, men 2 av mina 3 deltagande nu har jag vunnit. Lite kul är det :)
Nej åter ner i skoluppgifterna med näsan nu så jag bli klar någon gång.


xoxo


Lucia = snus och rök fri.

Faaaaan. Det var verkligen verkligen inte kul att vakna idag. Suck.
Jaha men nu är det väl bara att bita ihop och se hur länge detta vara. Nu är det ju nämligen så att jag och min älskade slutar att både röka och snusa från och med när vi båda är hemma ikväll.

Det är ju så jävla typiskt att jag dessutom knappt har haft snus nu hela förmiddagen, kändes inte rätt att springa ner och köpa en helt ny ju ! Så det ska bli intressant att se hur vi tar detta då vi båda nog kommer bli irriterade, jobbiga, knäppa och bara allmänt sura. Så som vi blir utan morgon kaffe, men lite mera.

Jag tror dock att jag kommer klara detta lite bättre, finare och snabbare än honom. Det tänkte jag på igår när han kommer hem med nikotinfritt snus, tuggumin och plåster. Ja men det kan han ju få använda om han vill. Jag hade inte direkt tänkt använda något sådant utan bara min egna fantastiska vilja och jag ska klara detta !!

Så tro mig. Jag kommer nog kanske inte vara jätta glad här på sidan ibland men det kommer bli bättre med tiden, hehe hoppas jag iaf !!   Och denna gång ska jag fan lyckas !!!!

Helgen har varit helt fantastisk och jag har verkligen haft otroligt trevligt, roligt och mysigt med både sambon och sedan johanna och även med hennes sambo. Jag och johanna har bakat, fikat, och pysslar i två dagar, har ätit mys middag med hjärtat igår, under lördagen firade vi johanna som fyllt åt och var ute i stora staden och åt en riktigt god middag..
Nu är allt julpyssel nästan klart och det är bara en sak kvar vi ska göra, och det kommer kanske nu i veckan. Vi får se, blir ju självklart lite träning också.

11dagar, ELVA DAGAR.. sedan är det julafton.. hur ska jag hinna med allt som fortfarande måste göras innan det?? Suck.. men förhoppningsvis kommer jag att klara allt till sista sekundern som alltid och det är fan ett måste. Men med alla dom runt omkring mig kanske det kommer gå bättre än om jag gör det själv.
Så nu blir det att åter sätta sig framför skoluppgifterna så dom blir klara snart...

xoxo





Nu tar vi nya tag.

Idag har verkligen varit en riktigt bra dag !
Jag nästan gjort klart en av dom sista skoluppgifterna.
Skrev och skrev och skrev i flera timmar på förmiddagen. Ja ni hörde rätt, förmiddagen... Lilla jag har ju blivit väldigt duktig nu på sista tiden då jag går upp när min sambo går upp..05:30 pratar vi då :)
Så snart är jag färdig med denna uppgift och det är otroligt skönt. Men jag ska tacka mor och son Fjäll som har hjälpt mig lite under dagen med att förklara en del frågetecken och sett till att jag varit på rätt spår och gett mig lite tips och råd. Tack så jätte jätte mycket säger jag till er båda !!!!

Så jag har verkligen börjat hinna med mycket under mina dagar. Vilket har blivit väldigt givande för mig måste jag säga. Jag fick även otroligt fint besök idag av en underbar vän. Det vart varken mycket gjort eller sagt mellan oss under dom timmarna hon var här men det var skönt att få träffa henne och bara vara i hennes sällskap för en dag.

För att sedan få dela en riktigt god middag med min underbara pojkvän för att han senare skulle åka iväg igen och lämna mig här ensam. Men det är okej, han ska ju ändå ordna med lite julklappar åt mig. Så jag kan ju inte direkt sura om jag ska vara ärlig :) Så jag bestämde mig för att träffa johanna en snabbis och handla det sista inför våran bak och pysseldag del 1 imorgon. Så nu är det mesta ordnat och jag ser fram emot att få börja och ha en rolig dag med henne :)

ÅH det känns så jävla bra igen... dock är jag förbaskat trött men för stunden gör det inte ett skit. Sova kan jag göra när tiden är mogen som någon brukar säga till mig :p

Nu blir det lite te och så ska jag krypa ner under filten och bara njuta av ensamheten innan jag kan njuta av att ligga under filten eller täcket med han, han som betyder allt. Fan va lycklig jag är !!!!!

xoxo


En kär vän !

En vän till mig går igenom en riktigt tung och jobbig period just nu och jag känner mig verkligen maktlös med att hjälpa honom. Det är inte rättvist att han ska behöva gå igenom detta. Och speciellt inte utan allt stöd som han skulle kunna få.

Jag tycker det är så otroligt jävla fel det som den 3e partern har gjort.. Usch och fy.
Jag kan inte berätta mer egentligen just nu och jag vill inte hänga ut personerna heller för den delen men jag måste bara få skriva av mig och säga att jag tycker det är fel. Fel fel fel fel fel fel fel fel !!!!!!!!!!!!!!
Jag förstår inte riktigt hur denna 3e personer tänker när man undanhåller saker och sedan i sista minuten kläcker ur sig något som gör att hela ens värld vänds upp o ner. Som sagt, en hundra dels sekund, det är allt som behövs. Och jag kan verkligen förstå att det är jobbigt för honom just nu och jag önskar honom verkligen inte detta. Jag har jätte svårt att förstå hur denna person tänker och ska jag vara ärlig har jag aldrig träffat henne heller. Jag kritiserar inte henne som person utan det hon gjorde, hur hon gjorde det, hur och när hon sa det hon sa och min enda fråga är egentligen.... VARFÖR ?! Hur tänkte du nu ?!

Önskar att jag inte hade så jävla mycket just nu, att jag bara kunde få sätta mig ner med honom, prata och låta honom säga allt eller ingenting, helt på hans vilkor. Bara sitta och lyssna på honom, finnas där om och när han behöver det. Jag tycker synd om honom och önskar att det fanns mer jag kan säga eller göra för honom. Men det är svårt för mig att säga vad han ska göra eller känna. Ett beslut som han själv måste göra utifrån sig själv och vad han vill i framtiden. Att bara ha en kär vän att prata med, som verkligen lyssnar, som man respekterar och kan ta och förstå ens tips och råd betyder mycket för oss alla.

Det är en vän som funnits i mitt liv ett tag och jag har uppleft både bra, dåliga, sämre och fantastiska tider med honom. Jag värder hans vänskap, hans klokhet, visdom, sällskap och personlighet grymt mycket. Vi har haft våra upp och nedgångar, kanske inte som alla har utan lite mera och lite till. Men på något sätt har vi alltid hittat tillbaka till våran vänskap och detta är en vän för livet som ligger nära mitt hjärta. Han har alltid ställt upp när jag behöver honom. Jag vet att behöver jag så kan jag alltid vända mig till honom. Hans familj har även blivit en del av mig och mitt liv. Speciellt hans mamma. Henne kan jag alltid prata med när det har varit något och jag värderar henne och hennes tips och råd otroligt högt. Det är en underbar familj och jag är glad att jag har fått bli en del av deras liv och att dom är en del av mitt liv.

Så inom en snar framtid ska jag iaf ta tag i detta och sätta honom på en stol, ge honom lite kaffe och låta honom bestämma vad som händer efter det, vad vi ska prata om och göra. Det är ett löfte både till mig och till honom!! Vi båda kommer nog behöva det när det väl händer. För det var några månader sedan vi träffades, drack kaffe och bara pratade skit och lyssnade till varandra. Så snart är det fan dags för den där omtalade kaffen, och kanske en kaka till det om vi är snälla :) Även fast vi inte ses så ofta så tänker jag på honom dessto oftare.

Jag önskar honom all framtida lycka med allt, oavsett vad det kan vara !
Jag hoppas verkligen att detta kommer lösa sig och att du kommer bli glad och trivas med ditt beslut, din framtid och allt runt omkring dig. Vi kommer alltid att vara stolta över dig, glada att du finns i våran omgivning och vi kommer alltid att hjälpa dig med allt du kan tänkas behöva oss till.


Tack för din eviga vänskap & att du är den du är !



mindre panik !!


Nu börjar jag fan känna mig som mig själv igen.
Även som en levande människa igen !!

Hade nog bara fått ett riktigt jävla tuppjuck senaste tiden och det bubblade helt över. Kanske bra då man inte ska låta allt bara byggas på men icke bra ändå. Men men.
Efter en fantastisk dag hemma, träningen med johanna, middagen med älsklingen, handlingen sen inför fredagens julbak & julpyssel med johanna och en omgång av otroligt grymt (& befriande) sex i sängkammaren ;) så känner jag hur allt bara släppt inom mig och fan va bra jag mår igen. Alla spänningar och konstigheter är borta igen och jag har hittat min tråd och min väg i ljuset igen. Han är allt bra min älskade :p
Ska bli skönt att somna in i hans famn inatt och bara få njuta några timmar !!!

Vi har äntligen hittat julklapp till den underbara älskade gudsonen nu också. Åh det kommer bli så grymt, så bra !!! Han kommer kanske mest bli glad för kartongen, men vad gör det ?! Kan jag göra hans dag så är det bara ett stort stort plus i kanten ju. Hoppas hans mor och far blir lika nöjda som vi bara, men det tror jag allt :)

Som jag antog blev karln otroligt nyfiken och som ett litet barn när han såg julklapparna med hans namn på idag... han tror sig redan listat ut ett pakets innehåll, ja du hjärtat. Vi får väl allt se om du har rätt om 17 dagar, hehe. Hoppas paketen med mina namn snart hamnar bland alla dom andra snart så jag också får klämma och känna lite !! Jobbigt det är att vara nyfiken.....

Nä, innan det bara blir en massa bloggskit här ikväll så drar jag mig nog tillbaka och ser om jag inte ska krypa ner i sängen eller om något annat får min uppmärksamhet, som t.ex. "katten" eller något liknande ;)

Ha en bra kväll och sov gott alla där ute!



Johannas dag!



Stort stort grattis på födelsedagen tjejen ! Jag önskar dig all lycka med allt och att du får dig en otroligt bra dag (förutom då du är med mig såklart, hehe) och kväll :)
Du är en fantastisk person och en otroligt bra vän, tack !!


2timmar senare.

Känner mig fortfarande lika trött som när jag vaknade och gick upp för lite mer än 2timmar sedan.
Jag har haft en sisådär natt igen men den har ändå varit bra, legat inlindad i älsklingens armar så jag ska verkligen inte klaga.

Men jag hoppas att morgonen och dagen kommer bli bättre. Det händer ju ändå en massa roliga saker idag :)
Just nu håller jag på med lite skolarbete och pillar på dom, snart färdig, fan va skönt ! Jag har även börjat lite sakta med att ta tag i bombnedslaget i köket som vi ställde till med igår. Inte för att jag egentligen fick städa eller så idag, men ibland kan jag bara inte hålla mig borta, det är en skön rast under dagar då jag bara pluggar.
Sedan kommer det även att bli lite träning idag med bästa johanna (som alltid). Ska bli dunder dunder skönt att bara få svettas och få ut all skit och bara få få kroppen att vrida sig av smärta och träningsvärk imorgon. Åh va skönt det ska bli !!!!

Sen köpte jag lite god mat till hjärtat igår när jag handlade så ikväll ska han få mums mat. Hoppas han gillar den hemlagade potatissalladen bara, men jag tror att allt kommer slinka ner fort i hans mage om jag känner honom rätt :)
Ska slå inte lite julklappar idag också så högen här hemma växer och jag tror karln kommer bli lite frustrerad när det kommer flera till honom, men han är ju som ett litet barn, så det är riktigt roligt att se honom sitta på golvet med stora ögon, skakandes och klämandes på paketet och sedan sucka lite när han varken får öppna det eller få ledtrådar på vad det kan vara. Han är så fin denna människa !!!

Nu ska det iaf bli frukost, lite pill o köket under tiden och sedan julklapparna tror jag innan jag gör det sista på detta skolarbetet.



Snaaaart.


Snart bär det av ut mot vällingby och älskade mamsen.
Det ska bli fika, julklapps handling och en massa prat och roligheter.

Känns som att det kommer bli en bra dag och jag ser fram emot att komma iväg och bara vara där ute.
Så nu ska jag göra mig iordning och sedan dra iväg.
Får hoppas det även blir lite hemligheter och överraskningar innan dagen är slut, men det tar vi senare :)

Hoppas ni alla får en bra dag.

xoxo


Kärlek.

Det är något stort, starkt, fantastiskt, smärtsamt och ibland jobbigt. Man kan inte ha kärlek utan dessa ord och känslor. De väger upp varandra och gör att kärlek är något vi alla vill känna och vara omringade av.

Det är något stort att känna sig älskad av en annan person och dela allt vad livet har att erbjuda med denna person. Att få somna och vakna bredvid sitt livs kärlek gör att vardagen är fantastisk. Att höra orden "jag älskar dig" värmer hela ens kropp. Att din tid stannar upp när han tittar på dig i ett rum fullt av folk. Du får fortfarande fjärillar i magen när han kysser och rör vid dig. Hjärtat slår dubbel slag varje gång han håller om dig.

Ibland händer det även att vi gör mindre smarta saker, handlingar och ord som ibland kan vara pga av kärlek eller för kärlekens skull. Allt är inte medvetet men allt kan ändå såra. Det spelar ingen roll vad man egentligen säger eller gör. Det blir ofta jobbigt för båda parter och ibland vet man inte alls vad man kan säga eller göra för ställa saker iordning.

Sista tiden nu har jag insett att jag har varit på botten av flickväns & kärleks skalan. Jag har varit onödigt orättvis, tagit ut saker på helt fel person, varit irriterad över små saker och gjort saker värre än vad det egentligen är. Det är som att jag tappat tråden och inte hittat den igen. Jag har alltid varit duktig på att visa och säga vad jag tycker, tänker och känner. Det har varit flera saker som gjort att jag sista tiden inte riktigt har varit mig själv, men det finns ingen ursäkt för vad jag har gjort mot min älskade. Jag har varit ett riktigt svin och jag önskar att jag inte hade låtit det hända eller gå så långt, men det är alltid lätt att vara efterklok. Mitt dåliga samvete skaver verkligen och jag mår skit av detta. Men när man har nått botten kan man s.k "glädjas" av att det kan inte bli värre utan bara bättre härifrån. Och tro mig, det är ett måste just nu.
Han vet att jag älskar honom över något annat och att han verkligen betyder allt för mig ! Men vetskapen är inte allt. Kan jag inte visa det för honom spelar orden inte så mycket roll. Jag vet att det finns bitar jag måste bli bättre på och saker jag måste ändra på, Och tro mig.........!!
Jag älskar verkligen honom mer än något annat. Det är han som får min värld att snurra. Det är han som gör allt värt det. Han får mig att må så otroligt bra och han gör mig lycklig som aldrig förr. Det finns bara han i min värld, i mitt liv och han är mitt allt. Han är helt fantastisk och underbar. En omtänksam människa som kan få mitt att skratta så fort jag bara vill skrika och gråta. Jag tror inte han förstår hur mycket han egentligen betyder för mig och hur mycket jag verkligen älskar honom.

Jag har världens bästa karl och jag ska aldrig, aldrig, låta honom misstro eller glömma det. Jag skulle göra allt för honom, oavsett vad! Jag älskar dig så enormt mycket Joakim !!!


julklappar.

Under denna tidiga men otroligt fina morgonen har jag pysslat med julklappar så det står härliga till. Det är riktigt kul och jag tror karln kommer bli lite frustrerad när han kommer hem dock. Han små tjatar redan om sina julklappar och nu ligger det en, inslagen och färdig i högen med dom andra. Precis som vi sa att det skulle göras.

Så jag tror nog han kommer komma hemma, upptäcka den och sedan klämma och känna, skaka och fundera non stop fram till julafton. Får bar se när på dygnet eller om det blir juldagen han får det på :) Något bra ska vi nog hitta på. Men det ska bli kul att se hur han reagerar när han kommer hem från jobbet !!

Snart är det bara julpysslet kvar med johanna och sen är julklapparna nog klara och julafton kan komma ! Förhoppningsvis blir det en helg snart för en massa pyssel och härliga stunder med den tjejen, längtar så otroligt mycket redan :)

Återkomma med sånt senare om inte efter julafton så inte mystiken försvinner för dom som ska få dessa klappar :) nu väntas frukost och kaffe.

bye bye


panik...på riktigt !!!!

Nu är det inte bara sambon, syrran och halvt pappa jag inte riktigt kommit på något bra att ge i julklapp.. Jag har ju för fasiken glömt min lilla ängel Theo.. fy fy fy fy fy skäms på mig !!!!!!!
Detta är inte alls bra, inte alls okej, nej nej nej.

Då ska man börja fundera igen ju, vad ska man ge till en 16månaders bebis ?!?!?!?!?!?!
Suck, hur kunde jag glömma denna underbara lilla kille ?
Jag skyller på skolan och min brist på sömn sista tiden :)

Någon som har förslag på vad jag ska hitta på honom ?
Eller någon annan av ovanstående för den delen så delge mig gärna med ideer och förslag !

ps: glöm inte att mitt csn bidrag inte är stort :D så gränser finns tyvärr på den fronten men annars är det bara att ge förslag... dom kommer dock kanske inte att bli visade då Theos mor och min familj tittar in här lite då och då, dom ska ju inget få veta såklart :p

xoxo


1december och -13,1grader.

Usch usch usch usch usch usch usch usch usch och åter usch är allt jag har att säga om detta kalla hemska väder just nu. Det är fan svin kallt både inne och ute, mest ute men inne är det inte direkt 30grader heller som jag skulle önska.

Jag förstår mig verkligen inte på detta väder. Hemskt är det enda ordet jag kan skriva just nu, i det mildaste laget också. Jag har sovit hemskt dåligt och jag förstår inte alls att jag kom upp när klockorna ringde imorse. Kastade nästan bokstavligen talat ur sambon ur sängen för att få ta en kaffe med honom på morgonen. När jag vinkat av honom tog jag tag i den disken vi inte orkade igår.

Nu är iaf julshot blandning nr4 klar och snart redo för julafton :) det kommer bli grymt. Vi har haft tre olika under några månader som vi med omsorg och kärlek gjort iordning och igår på impuls gjorde vi även en till då vi hade en flaska till. Så förhoppningsvis kommer folk tycka om dom också, men det får vi ju se på juldagen :) Jag har min egna favorit redan fast jag inte mer än smakat några få droppar av alla för att avgöra styrkan eller avsaknaden av styrka på dom. Men alla smakar bra såhär långt så det kommer bli riktigt bra !!!

Vi hade en vild diskussion igår angående julklappar och öppning av dessa. Jag vet inte riktigt vad vi kommit fram till så vi får väl se när, var, hur vi gör med att öppna presenterna. Vi både är nu riktigt riktigt nyfikna och som små barn så det kommer nog bli jobbigt för oss båda att invänta julafton. Jag hoppas bara att han kommer tycka om mina julklappar, men det tror jag verkligen att han kommer göra :)

Nä nu känns det verkligen som att jag kommer somna om jag inte får göra något. Så jag trro det kommer bli en dag av plugg och sedan blir det nog städning och tvättning. Ja jag vet att en del av er tycker att jag städar och tvättar ofta. Men mer än hälften av all min städning är inte nödvändig då det ser bra ut här hemma, men det är mitt sätt att spendera några timmar på att slippa tänka på plugg och annat. Det är riktigt skönt att bara få gå och plocka lite och vara i en annan värld för några timmar och jag gillar det, än så länge iaf :)
Så klaga inte på att jag gör det så ofta. Det är ju grymt skönt med ett städat o rent hem så några få timmars städning varje/varanan dag är ju inte direkt jobbigt utan rätt skönt !!!

Nu blir det iaf mera kaffe och sedan lite frukost kanske...