Thailand del2.

Under första veckan i Ao Nang hasr vi haft det helt otroligt jävla bra.
Det blev mycket sol, bad, öl, mat och skratt. Vi hittade snabbt våra favorit restauranger och öl-häng. Egentligen gjorde vi inte allt för mycket på dagarna. Man vaknade, gick och rog en frukost på något av alla ställerna, gick ner till stranden och där låg man tills man kände att hungern åter var på väg. Efter en god lunch, som ibland var på ett svenskt ställe blev det att vi shoppade lite.
Ibörjan var det iofs mest sambon som shoppade och då menar jag verkligen shoppade. Jag hade ingen aning om att han var lite shopping tokig. Medans han trodde att jag skulle ha gått bärsärkagång och tok handlat, men icke.

Ibland hamnade vi på stranden igen men oftast gick vi tillbaka till hoteller, duschad och bara hade det lite skönt, ibland sov vi och sedan blev det att göra sig iordning för middag och öl ute på något trevligt ställe. Oftast hamnade vi på Fotboll bar eller på Amys. Det var två otroligt trevliga ställen på sina egna sätt. Det blev en hel del biljard på fotboll bar. Och jag kan ju redan nu säga att jag är helt värdelös på biljard, men ibland blev vi både förvånade över hur bra jag gjorde ifrån mig :)
På amys blev det mest att vi hade datorn eller ipoden med oss eftersom hon bjöd på ett bra internet åt sina kunder. Även där hade jag en skype-dejt med min mor !! Några gånger bjöd hon oss på melon-shot, vilket var lagom roligt eftersom ingen av oss direkt ville ha det men vi kände att vi inte kunde säga nej till henne och eftersom hon hade gjort så dom var riktigt kalla så gick dom ner rätt fort och smidigt. Så sista vi fick av henne var riktigt god :)

Vi var även på några dåliga restauranger som egentligen inte unde varken engelska, läsa eller förstå vad vi eller andra gäster ville ha. Vi hade ändå tur på ett ställe och fick det vi hade beställt medans 3bord runt omkring oss fick fel HELA tiden och bara klagade och klagade. Sambons pasta rätt på denna restaurang var så sjukt god och så simpel, Pasta, chili, vitlök och peppar... förbaskat gott och starkt var det !!!!
Efte det satte vi aldrig våra fötter där igen kan jag ju säga...

Under de första dagarna så gick vi även till hotellets spa avdelning, och jävlar va fint och mysigt det var ! Där blev det 3hela timmar för ming del, och 2timmar för sambon. Det började med kallt te av nåot slag som verkligen inte smakade bra. Ett fotbad följdes av det med lite scrub. Efter det blev en timmes riktigt himmelrikets thai-massage. Åh det var så otroligt jävla skönt. Sambon tyckte inte om det och kände som att han fick mer ont av det än njutning. Efter det fick vi smyga in i ett lite mysigt rum, fick det äckliga teet igen men nu var det varmt så det gick bättre att få ner det i strupen.
När vi fick på oss dom konstiga trosorna/kalingarna så blev det en timmes helkropps scrub, och jag kan ju berättade att det var sådär faktiskt. Dom kunde varit lite mera hårdhänta under denna timme så att all dödhud kunde försvinna. När sambon smygit ut efter duschen, vilket jag missade, så fick jag ligga naken under en tygfilt för att sedan få en timmes aroma-massage. Åh det var himmelskt !!!
När vi hade avklarat det den dagen gick vi och kökade och hamnade åter på fotboll bar.

Sedan blev det plötsligt fredag och det var min födelsedag.. Vi spederade den på stranden och sedan blev det en grill-buffe till middagen. Det var allt du kan äta buffe och den var ändå helt okej. Tror dock att vi hade lite för höga förväntningar på detta ställe !! Men det var ändå gott och vi blev mätta. Självklart gick vi och spelade biljard och drack några drinkar. Sambon sprang iväg och smygpratade med personalen och det blev lite fel utav det hela så när vi var tillbaka på lördags kvällen började dom spela -"happy birthday" och kom ut med typ cupcakes med ljus i och det var jätte trevligt och lite pinsamt när alla stämde in i sången :) sedan visade det sig att 2personer till som var där också fyllde år så dom fick spela låten 2ggr till, så det blev ändå en rolig kväll.

Jag måste även säga att vi har sovit otroligt bra under tiden på boendet på dream garden. Fy fan vilka sköna sängar det har varit alltså !! Även ölen och drinkarna kanske gjorde av vi sov bättre, men ändå :)
Här kommer några bilder från första tiden av redan...






svar på tal.

Som rubriken lyder så detta är till Linda och knodden;

Hehe, så brun har jag inte blivit men lite iaf (: bara synd att man flagnade innan man skulle hem så man fick "börja om" de sista dagarna. Men jag ser piggare och gladare ut nu iaf och det är allt för mig. Blir lätt deppig under vinter tiden så :) Åh, självklart vill jag se bilder på lilla skönheten!!! :) Ska bli jätte kul att få träffa dig också för den delen :P
Puss o kram



Lindas kommentar på; En liten tjej.


Gulle dig <3
Det är klart den lilla ska ha faster Helena, ja nu måste vi få till en fika så jag får se hur brun du har blivit ;) Så får du se lite foton på henne :)  
Puss och kram Linda och knodden


En liten tjej.

Åh jag är så glad just nu för Alex och Linda.
Dom är nu i vecka 19 och dom har just fått reda på att det är en liten flicka som ligger och myser i hennes mage. Det kommer bli så fantastiskt roligt att få följa dom, (eller a linda då alex är i thailand för stunden) genom deras graviditet.
Har redan lite presenter på g och så till den lilla, dock innan jag fick reda på att det är en tjej men allt kommer att bli fantastiskt ändå, är ju inga specifika tjej eller kill saker (:

Avundas dom lite men en vacker dag så ;)
Men jag fick en fin liten titel av alex också, som jag hoppas linda godkänner också. Men jag tror nog hon tycker att 'faster' är okej på lilla mig, hehe. Jag hoppas även vi kan få till fikan snart, skulle vara jätte roligt !

Ni två kommer verkligen bli otroligt bra föräldrar och jag ser fram emot att få träffa den lilla redan, så jag kan verkligen förstå att ni verkligen gör det tusen ggr mera . . .





Tisdag.

Idag har det varit en rätt okej dag här hemma.
Nästan all tvätt försvann redan under dagen igår, vi kände för att sysselsätta oss så mycket vi kunde för att inte somna och sen var det skönt att inte vakna upp för ett tidigt pass i tvättstugan och all skit i vardagsrummet.

Då sambon har mått skit hela natten och dagen idag så hämtade underbara evelina mig och vi tog oss till ikea för en dunder mysig fika och sedan gå och plocka på oss lite glas/glasbukar och annat vi behöver i köket för lite olika saker och sedan körde hon mig till willys så vi kunde få lite mat i frysen&kylen. Kändes mindre kul att komma hem igår så tidigt och inte ha ett skit hemma. Dock hade fantastiska svärmor handlat lite påvägen så vi hade bröd, pålägg, kaffe, juice och mjölk. Verkligen vad vi behövde kan jag ju säga !!

Nu har all tvätt även kommit in i garderoberna och byrån så nu ligger vi här i soffan och kollar på lite motorsport, eller sambon gör det iaf :) Funderar själv lite på vad jag kan göra för stunden för att tiden ska gå lite snabbare så att jag kan få krypa ner i sängen igen och få alla mina timmars skönhetssömn :)

Undra om man kanske ska ta tag i studierna igen imorgon också så jag inte hamnar allt för långt efter men det får jag allt ta imorgon :)

Måste också säga att det är sjukt tråkigt att Alex just nu befinner sig i thailand, hade varit grymt om vi hade träffats där men nu blev det inte så och att han ska vara borta några månader känns inte alls bra. Vill ha honom hemma !! Jag hoppas du och familjen har det underbart där nere och att du verkligen njuter. Ta hand om er där nere.


Sov gott senare mina vänner !


Trött.

Fy sjutton vad jag är trött !!!
Jag vill bara sova och då bara få sova.. Det kommer bli så otroligt jävla skönt att få sova inatt, även fast sängen våran är mindre än de vi haft under resan men det ska bli jävligt skönt ändå. Egna sängen, täcket och min underbara kudde ! Åh vad jag längtar efter att få sluta ögonen och bara krama finaste tills jag somnar.

Hoppas jag får krypa ner i sängen snart !


Thailand del1.

När mina föräldrar hämtade oss för att vi skulle åka till arlanda började nervositeten och fjärillarna i magen började komma. Jag vet inte varför egentligen men kanske mest för att jag inte tycker så jätte mycket om att flyga.
Men efter lite frukost och hej då till mor och far och säkerhetskontrollen var över och vi började gå till gaten så började det kännas rätt bra ändå.

Under flygresan pendlade jag mellan att vara trött, rastlös, sprallig och irriterad för att jag var fast på ett paln mitt i ingenstans, eller så det kändes iaf. Tror min sambo håller med och jag tror nog han hade några elaka tankar om mig under resans gång.

När vi väl kom till bangkok var det bara att sitta och vänta på att vårat anslutningsflyg skulle ta oss till krabi. När vi hittade våran lilla thai-ländare som hade våran namnskylt och gick genom dörrarna slog värmen, fukten och solen emot oss och det blev FÖR varmt på bara några sekunder.
Bil resan kändes som en evighet och vi tittade, pekade och kommenterade det mesta vi såg längs vägen till Ao Nang.

När vi kom fram till vårat hotell så var det en lättnad att se att det verkligen var super trevligt och mysigt ställe. Sängen var otroligt stor och riktigt SKÖN, vi hade ac, kyl och micro ?! varmvatten och sedan tv med alla deras sjukt konstiga och roliga kanaler och program på...

Första kvällen blev det öl och mys vid hotellet och en lite bar i närheten efter att vi hade varit runt och tittat in hela området och insett att vi nog skulle trivas otroligt bra och att allt skulle bli kanon.
Vi hittade våra två barer som vi spenderade mycket tid vid, spelade biljard och bara njöt av värmen, ölen, drinkarna och sällskapen omkring oss. Det blev också en hel del öl på våran otroligt sköna balkong och musik såklart.

Men mer om det senare när orken att skriva om allt infinner sig och jag kan komma ihåg allt som vi gjort på dagarna och kvällarna :)


Hemfarden !

Nu sitter vi har och slar ihjal tiden innan vi kan aka ut till flygplatsen for att paborja den langa farden hem :( Jag vill verkligen inte hem men det kommer bli otroligt skont att anda komma hem.
Dock inte till det hemska vadret men det ar val smallar man far ta....

Sista dagarna har nere har varit otroligt bra. Alskar verkligen ao nang och det kommer nog bli flera resor hit under arenslopp. Det har solats, badats, shoppats och bara njutit av varmen, maten, olen och folket !
Det har aven blivit en tatuering for min del och det kommer bild pa den nar vi val kommer hem igen... om ni inte redan sett den pa f.b !

Just nu ar det riktigt javla varmt har nere och deet kommer inte bli roligt att ta pa sig mere klader sedan bara for att det ar svinkallt hemma, men det ar bara bita ihop, tur att man kan hitta ett ac-rum lite overallt. Det ar varan basta van idag kan jag ju berata.

Jag ser verkligen inte fram emot denna flygtur, vi kommer aka fran hotellet om 3timmar drygt, for att sedan checka in vara vaskor med overvikt pa forsta flygresan som startar kl19..(kl13 svensk tid) for att sedan vara framme 20:20 och da bara sitta i bkk och se vad vi kan roa oss med fram tills planet till stockholm gar kl00:45.. For att sedan motas av svarmor och det hemska vadret och kylan i sverigen 06:20 drygt !
Detta ar hemskt, vill vara har, eller iaf fa komma hem till ett var sverige utan sno !!!!!!!!!!!!!!!

Men nu ska jag se vad jag mer kan gora for att doda lite tid sa vi hors nar jag kommer hem da bilder och en riktigt uppdatering om hela resan kommer upp ! Ta hand om er och tank pa stackars mig idag :)

xoxo



BKK.

For stunden sitter vi bangkok och har en otroligt bra dag.
Det ar moln pa himmelen, men det ar fuktigt och varmt.
Vi bor pa D&D INN pa khaosan road som jag varit pa tidigare. Det ar helt okej och det fimms pool pa taket. Sa den kommer vi att vara i nar vi inte ar ute och shoppar :)

Jag maste saga att vi hittills bara varit 100% nojda med ett boende och det var nar vi var i Ao Nang. Sa dit kommer vi snart att fara till igen. Ikvall kommer det dock bli att ga pa nattmakrnad och se om vi inte kan hitta lite roliga klader, skor eller presenter eller kryddor for den delen.

Vi traffade aven bo nagra fa timmar igar och jag hoppas vi kommer traffa henne igen inna vi lamnar bkk. Vilket vi nog kommer gora pa tisdag eller onsdag, mer troligt att det blir pa onsdag. Sedan blir det att njuta av de sista dagarna pa dream garden igen och bara ha dfet bra.

Sag att ni har fatt sno och kaos dar hemma.. hur ar det egentligen???!
Forlat att jag inte har haft tid att kolla upp vara svenska a, a, o :) till detta inlagg men tiden och orken finns inte riktigt idag.

Dock lite trakiga nyheter, jag har borjat flagna lite och det kanns mindre kul :) Men ack sa brun jag anda kommer vara nar vi kommer hem igen, hehe. Sa det kanske var sa jatte trakig nyhet, men iaf. Dock har jag brant mig ocksa, men nu kanns rumpan bra igen... man ska inte tro att man inte branner sig nar man efter 1,5vecka pa stranden i olja. For det kan man gora :) Vi har haft lite roligt at detta eftersom jag vagrade att sitta ner ett tag men nu ar jag redo for solen igen menv jag kommer ta det lugnt med stringen kan jag ju beratta :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, det kommer ju bli ett eller flera langa inlagg om resan efter att vi kommit hem, da aven med bilder !!
Sa ta hand om er sjalva och varandra dar hemma, jag skickar varma och soliga halsningar till er alla !

Vi hors !
xoxo


Förlåt för dålig uppdatering !

Men det har varit så skönt att bara varit när vi kom ner så det har inte funnits ork till bloggen tyvärr !

Vi har det helt enkelt så otroligt jävla bra nere och vi njuter i fulla drag av allt här nere. Det finns så otroligt mycket jag kan skriva men jag får se hur mycket jag hinner med just nu, för bli bättre på att blogga en annan dag :)

Maten kan vi inte få nog av, den är så otroligt god. ölen och drinkarna vi driker är riktigt bra dom också.. vi har redan hittat våra favorit barer och restauranger och personalen är så otroligt trevliga. Samtidigt som jag skriver detta på vran ya lokala favorit bar får vi in en melon shot. Jg, sambon och tjejen bakom baren (och bakom appel datorn) skåler för att vi är tillbaka och för en trevlig kväll. Vi fick även en igår och det satt ju fint då vi firade min födelsedag :)

Vi ligger på stranden hela dagarna och våra kroppar har äntligen fått en brun fin färg, och mera ska det bli. Vi köpe olja idag också så nu kommer vi ligga och steka i solen :)
Det är mycket svenskar här nere men för stunden är det ändå bra vi och det är så otroligt skönt att bara få vara med kärleken !!!

Vårat hotell var verkligen jätte bra och vi trivs verkligen. Idag byte vi dock rum eftersom vi ville stanna längre och ser fram emot första natten på "över våningen" För en gångsskull har vi fått bra sängar och jag kan verkligen sova gott här nere :)

Vi shoppas massor och bara njuter och varandra och landet. Jag hoppas snart på att få träffa bo och micke också här nere.
Nu är det tyvärr dags för mig att dra mig, nattlivet väntar ;)

Förlåt mig för lång och ibland kanske jobbig text. Det är inte lätt att skriv på en förliten dator. Men vill bara säga till alla att vi har det otroligt bra och vi njuter så det skriker om det !!! Hoppas ni har det bra hemma i sverige.

Puss o kram