kaffeberoende och plugg

Beroende så det bubblar om det. Det är vad jag är.
Min drog är kaffe. Den enda drogen som jag knappt verkar klara mig utan. Jag mår så dåligt av att inte få dricka kaffe på morgonen, på dagen och på kvällen. Så när kaffet uteblir kan jag bli hemskt grinig (det vet jag), få ont i huvudet och kroppen och bli otroligt seg hela jag. Så när mjölken (som man självklart ska ha i kaffe) är slut här hemma så vet jag inte vad jag ska ta mig till. Man är ju för lat för att gå och handla ny och dagen känns bara hemsk. Då har jag för vana att skipa mjölken, dricka det svart och sedan svära för mig hela vägen till affären hur hemskt kaffet är utan mjölk i. Det är egentligen löjligt hur man kan bli beroende av något som jag kommer ihåg att jag avskyde när jag var yngre. Jag kunde inte förstå hur folk kunde dricka kaffe varje dag och bara lukten gjorde mig äcklad och illamående. Nu kan jag verkligen inte leva utan det !!!

Nu är det verkligen dags att plugga så det skriker om det.
Praktiken börjar snart, vilket ska bli så otroligt roligt och jag ser verkligen fram emot det otroligt mycket. Åh det är så skönt att det äntligen är över med allt krångel och fel information. MEN jag ska dubbelkolla allt på skolan imorgon men det ser nu genast mycket  ljusare ut än det gjorde för 2timmar sedan :) Och därmed tror jag inte att jag kommer ha så mycket tid för annat om jag inte lägger på ett kol angåendet plugget. Det kanske är dumt att säga att jag kommer hinna bli klar med allt på dessa 4dagar innan praktiken börjar, men det är iaf en bra start (:

Det är dock inte mycket kvar att göra i skolan, eller ja, allting är relativt. Det hänger bara på hur man ser på det. Det är 4uppgifter, ett projektarbete och praktiken. En upp är redan klar, en till har jag börjat på och projektarbetet har jag redan startat. Så det känns ändå bra att jag på 43dagar&kvällar ska klarar av allt detta med bravur ! :)


Ett år går snabbt...

Ett år kan verkligen gå otroligt snabbt när det är ett av de bästa.
Det var inte igår som jag kände allt som jag känner idag, som jag känner för dig!
Inga ord eller handlingar kan förklara eller visa hur mycket jag tycker om dig eller hur glad jag är att jag har dig i mitt liv. Du ger mig så otroligt mycket varje dag och ett tack kommer aldrig räcka för allt men det är en början; Tack babe !

Jag kommer ihåg dagen vi träffades första gången och de första gångerna efter det. Hur fjärillarna i magen flög runt som att hela havet stormade. Mina ögon kunde inte sluta titta på dig och du gjorde mig knäsvag. Att våra vänner tyckte vi skulle ses var nog ett otroligt bra beslut och jag kan nog inte tacka speciellt henne enough för att hon introducerade oss för varandra.

Det finns mycket man kan säga och det är säkert många klyschor i många ögons, så jag säger dom inte här... Men ett år har gått fort och det har varit ett roligt, bra och fantastisk år och jag hoppas på flera tillsammans med dig vid min sida.

Jag älskar dig Joakim !



Påskhelgen.

Åh den här lång helgen har varit otroligt bra och härlig.
Vädret har verkligen varit fint och gjort att allt blivit så mycket bättre :)
Vi startade påsken med att fira hemma hos mina föräldrar med en riktig påskmiddagag med ägg, sill, laxsmörgås, potatisgratäng och oxfile. Innan det blev det dock ett glas ute på altanen till den lilla solen som fortfarande visade sig på baksidan. Det blev lite prat om allt möjligt. Sedan middag. Det var verkligen en toppen toppen middag mamsen. Till kaffet blev det en fruktallrik :) Det blev en massa prat och skratt. Vi fick varsit påskägg med snus och cig i. Riktigt bra -tummen upp- ! Vi fick se bilder på Freja och höra att dom skulle spenderar hela fredagen med att åka och hämta henne nere i blekinge. Vi hamnade framför tvn och små pratade lite innan vi började röra oss hemåt. När vi kom hem tror jag nog inte att jag var ensam om att säga att vi sov riktigt bra efter den middagen :) Åh så gott det var... Det tåls att sägas flera gånger. Mamma hade verkligen gjort otroligt bra kött och gratäng för att vara första gången med det receptet. Det vattnas i munnen när jag tänker på det nu !!! Mumma !!

Fredagen gick till att plocka lite här hemma efter att vi verkligen sovit ut. Sedan satt vi på uteplatsen och bara mös. Då brumar det till och in kommer Edvin på hojen och pratar en stund med oss innan han ska hem och fixa köttet sitt. När han senare kommer tillbaka står jag och fixar 2kg potatis som ska bli till kyftisar och sedan gjorde jag en enkel sallad. Folket började droppa in och grillen tändes. Vi tog plats runt vårat bord och längs staketet och pratade skit innan vi flyttade ut till långborden på gräset vid grillen. Middagen var otrolig god måste jag säga. Sambon hade hittat en massa nya recept som vi testade och det blev en höjdare ska jag säga er. Potatisen med chili, ost och roccula var riktigt god och stark !!!! Chiliköttet var toppen också och citron&chili smöret till det passade utmärkt :) Som ni ser blev det en hel del chili denna middag och jag kan nog inte påstå annat än att det är våran favorit krydda här hemma (: Sedan hoppade vi in och spelade tv-spel och drack och bara snackade skit in på små timmarna. Det var en riktigt riktigt bra dag om jag får säga så !

Lördagen spenderade jag ute i solen med lite plugg efter att jag städade upp från kvällen innan. Sambon fick sova ut länge och ordentligt då jag inte visste om han ville köra eller inte senare. Väckte honom lite försiktigt och han kom ut och vi låg en stund i hamoken innan vi satte fart och gjorde oss färdiga för att åka över till svärisarna. Det blev till att sätta rumpan på en cykel för första gången på år och det vill jag säga er, var riktigt skakigt de första metrarna och jag trodde verkligen jag skulle ramla, men icke, jag klarade det galant :) Så nu blir det mycket cykling i sommar :)
Men iaf, när vi kom fram blev det lite altan mys i solen med en kall sommar drinkar och snacks. Sedan blev det buffebord och självklart gick jag hårt in för sillbordet. Det är något jag älskar på påsken, midsommarn och julen. Det är sillen man får äta, och mammas inlagda är himmelriket. Men iaf. Kajsa hade även gjort gubbröra, vilket var väldigt länge sedan jag åt och jag tappade räkningen på hur många hårda smörgåsar jag åt med gubbröra på. Åh det var så gott. Det receptet ska jag allt fråga om så jag kan bjuda er andra på... Efter det blev det lite potatisar, spätt med kyckling och kött och sedan lite omellet också :) Påskharen hade varit framme här också och längst ner i påsarna fanns det överraskningar. Sambon fick strumpor och jag fick en jätte fin kökshandduk !! Solen försvann och vi flytade in och tände en brasa. Kaffe och avec bjöds det på och sedan satt vi och prata tills klockan blev rätt mycket. Det var otroligt trevligt. Cykel resan hem blev dubbelt så lång då vi svängde förbi lite ställen och tittade efter vännerna men dom var inte ute så vi åkte hem.

Söndagen gick vi upp lagom tidigt på och ät en god och stadig frukost. Sedan åkte jag och sambon iväg till ryssgraven för att klättra lite i den mysiga solen som visade sig från sin bästa sidan även denna dag. Då jag nyligen lärt mig att säkra så blev det jag som stod på marken även denna dag och fick lära mig mera och bara träna på att säkra. Vilket känns bra och nu känns det som att jag iaf har koll på saker och ting och nog kan klara av detta i sommar då det kommer bli en hel del klättring om jag känner sambon rätt :) Efter bara någon meter på första leden "ramlade" han och gjorde illa foten men det var ignet som störde honom under tiden han klättrade men när vi åkte hem 2timmar senare började han känna av foten. en lätt stukning är aldrig roligt. När vi kom hem blev det att vila lite för att sedan göra sig klara för att åka och äta middag och dricka lite öl på pg. Det var trevligt och maten var riktigt god. Självklart blev det hamburgetallrik för oss alla :) Sedan blev det lite mera öl och trevligt sällskap och musik tills vi började röra oss hemåt. Vi stannade till på lokala puben för att sedan fortsätta hem till oss. Där fastnade vi i vardagrummet framför tv´n och youtube. Det blev lite drinkar, popcorn och en massa roliga och konstiga klipp från youtube.

Måndagen sov vi båda ut och bara var. Det var lite segt att få igång kroppen tycker jag men efter ett tag var jag med på banan igen. Klockan började närma sig 3och vi gjorde oss reda för att åka till mina föräldrar igen. Som tidigare skrivit så åkte vi dit för att titta på det nya tillskottet i familjen. Och hon var verkligen en sötnos !!!!!! Så vi spenderade drygt 2timmar där, timmar som bara flög iväg må jag säga. Jag ville dock inte riktigt åka utan Freja men så belv det tyvärr ändå :) Jag får se fram emot henne i sommar när hon är rumsren och lite mindre -"jag ska bara sova hela tiden". Men det kommer bli tok mysigt.
Efter det blev det middag ute i solen på emils. Riktigt riktigt gott må jag säga. När vi kom hem så satte vi oss i solen på uteplatsen och bara var. Vi pratade lite om helgen och drack riktigt god lätt öl :)
Klockan sprang iväg även denna dag och vi gjorde oss redo för att krypa ner i sängen för att titta på csi. Efter det tror jag att jag somnade rätt fort :) Så nu sitter jag här !

Och jag måste säga att jag har haft en helt otroligt bra påskhelg. Tack alla inblandade...
Hoppas ni hade det lika bra som jag hade det !!


Fantastiska Freja.

Var över hos föräldrarna igår med sambon.
Åh den lilla otroliga valpen fick mitt hjärta att smällta totalt. Hon var verkligen så otroligt fin och lite och bara helt jävla underbar. Han låg mest och mös när vi kom men efter att vi jagade upp henne lite så lekte hon med mammas blommor, leksakerna och på mina vrister. Hon verkligen attackerade dom, och mammas för den delen. Men hon är ju så söt så man vill inte riktigt skälla på henne men till slut fick man ju göra det då hon bet allt hårdare.

Att bara ha henne i knät gjorde att jag nu verkligen vill ha en egen liten valp här hemma, men det får vänta tills tiden finns så den inte bara blir instängd här och vi inte hinner med honom/henne. Så under tiden lovade mamma mig att under sommaren nu när dom är hemma och jag är ledig så ska vi få passa henne och ha henne här hemma. Det ser jag verkligen fram emot. En hel dag med vännerna i solen vid poolen och lilla söta freja som vårat sällskap, det kommer bli en fantastisk sommar :) Åh vad jag längtar till sommaren, det ska bli helt underbart att bara få ligga på gräset vid poolen eller på klippan vid vattnet. Dom dagarna jag inte jobbar det vill säga :P
Men åter till dagens uppgifter, här kommer några bilder från gårdagens lekdejt med Freja !

-för större bilder så klickar vi självklart på bilderna-


SELF DECEPTION

Nu finns dom äntligen att få ner direkt i datorn !!!
KÄRLEK !
Klicka på länken, ladda ner och njut kära vänner och folk.
Favorit bandet genom tiderna och ni kommer garanterat att älska dom också (:

Self Deception - Discography 2009-2011 - klicka HÄR -



Grillning & valpar.

Ikväll blir det nog en bra kväll.
Lite vänner kommer över om några timmar för lite snack, skratt, öl och grillning. Det kommer bli tok bra. Om vi nu bara får plats alla ute men finns det hjärterum finns det stjärterum :)
Ölen och vinet ligger sedan onsdagskväll på kylning, köttet ligger sedan igår i marinaden och gottar sig och resten måste dock inhandlas under dagen men det fixar sig. Sedan är det lite plock som skall fixas i vardagsrummet och köket innan alla kommer och sen är kvällen våran !!!

Bara hoppas att grannarna inte är hemma så vi kan få toka loss lite och bara njuta av att våren är här och av varandras sällskap hela natten lång (: Så nu sitter vi i soffan och dricker kaffe och jag njuter av lugnet före stormen då all mat ska fixas och det ska dukas och det fixas och ja ni vet allt det där :p

Under middagen igår så berättade mina föräldrar att dom under morgonen och hela dagen idag ska åka fram och tillbaka till blekinge. Det tog mig och min syster inte många ekunder att förstå att nu har dom bestämt sig för att skaffa en till hund. Denna gång blir det en Parson russell terrier. Jag är så avundsjuka på dom men jag kommer nog åka över innan helgens slut för att mysa och gosa lite med den om den följer med hem idag !!!! Dock kunde dom inte bestämma sig om dom ville ha en tjej eller kille denna gång. Så vi får se vad dom väljer. Åh jag vill också ha en liten vovve men det får allt vänta tills efter renoveringen av lägenheten och då vi kanske köper hus istället, men den dagen kommer säkert :) Så jag tänker på föräldrarna idag och hoppas på en liten vovve för dom !!! Det står iaf nu innan dom kommer ner mellan dessa två, men allt kan hända :P


Fiona vs Freddy



Vad ska folket göra under långfredagen ?!

xoxo


Ryck...

Har man tråkigt så har man :)

Gått och små stört mig på hur hemmet ser ut men inte orkat göra något åt saken, men idag så rann bägaren över ! Då jag hade ut mjölk på golvet i köket så slutade det med att jag i skrivande stund håller på med en tok städning av hela lägenheten. Musiken är på hög volym, vårvärmen (15.6)?! går genom hela lägenheten och snart kommer även solens sköna strålar att ha letat sig fram till uteplatsen. Då hoppas jag att jag sitter där med en kopp kaffe och varvar ner innan jag måste göra mig iordning.

Ikväll är det middag hos min familj som gäller för oss, och har vi varit snälla kanske påskharren varit där ute och lämnat något till oss :P Men nu ska jag fortsätta städa och skrura golvet i köket och allt (:
Hoppas ni haft och har en bra dag !!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 




xoxo


Dagens planer.

Resan fram och tillbaka till ks gick väl smidigt och snabbt. Läkarbesöken tog väl ca 3minuter då jag bara lämnade ett blodprov och sedan fick jag gå igen. Så då blev det en frukost och latte från deras cafeteria. En riktigt stor och god salami och brieost. Så sjukt gott.

När jag kom hem för drygt 1½timme sedan blev det att bara ta några minuter för mig själv i soffan innan jag började att fixa lite i köket. Det var rätt tråkigt och inte speciellt mycket att göra. Medans jag tog en cig började jag att bara sopa lite på altanen, det skulle jag inte gjort :) Nu har jag tog städat halva altanen och gjort iordning hamoken och ställt alla krukor och sånt åter på sina platser. Allt skräp ligger nu på andra halvan av altanen och halvt i en sopsäck. Nu när jag vilat mig lite :p så kommer jag strax att fortsätta städningen. Kommer bli så fint innan sambon kommer hem... hoppas han blir nöjd och glad :) Bara solen och vår värmen som saknas, men den kommer kanske fram lite sen.

Tanken var att jag bara skulle små städa lite inne idag då jag ska träna klockan 15 och sedan åker vi och stor handlar. Jag hoppas dock att jag får lite gjort inne också då det ser rätt halv rörigt och så ut här hemma för stunden och det är ju ändå en lång helg som kommer nu och förhoppningsvis blir det fint väder, klättring, grillning med vänner och lite sånt och då kan vi inte ha tvätt som hänger på ställningen i vardagsrummet och ett litet diskberg och ostädat sovrum inte. icke. Men men.
Ska dock bli skönt att få träna lite idag och även träffa johanna och prata lite. Så jag småbörjar väl träningen och fortsätter med altanen nu så hörs vi senare :)

xoxo


Mot KS.

Då bär det av mot KS återigen !
Så trött på dessa resor nu och jag hoppas verkligen att detta kommer bli min sista resa. Säkert får jag ett nytt datum men vi kan ju hoppas på att detta är slutet. Åh det ska bli skönt att sluta få nålar och allt i sig. Att slippa åka dit på lite mer än en timme, väntan innan jag får komma in, sedan lämna ett prov och vara klart på 3-5min för att sedan vända hem igen. Det är ju fan inte så jag vill fördriva tiden. Men det är bara gilla läget och jag får sysselsätta mig med musik och lite samtal på vägen hem så kanske hemvägen känns kortare (:

Nä, nu måste jag göra mig klar så jag kan röra mig om drygt 40minuter ner till bussen.
Vi hörs senare under dagen !!!



Kroppskonst.

Efter förfrågan så kommer dom här !
Tycker dock inte bilderna gör tatueringarna rättvisa men så ser alla ut (:



senaste nytt på kroppen !

Här kommer en bild på mitt senaste tillskott av tatueringar.
Denna gjordes ju i fredags och jag är riktigt jävla nöjd !!!!
Tusen tack till tatueraren Zack



klättring.

Idag blev det klättring ute i kungsängen med sambon och hans bror.
Det var en riktigt upplevelse vill jag säga er.
Fick lära mig att säkra så att jag och sambon kan klättra utomhus i sommar, sedan belv jag även uppkastad på berget för att lillebror också skulle få lära sig att klättra. Visst det gick bra tills det stora och jobbiga problemet kom, efter mycket om och men kom upp jag vidare och upp. Sedan tog det bara STOPP. Då skulle man ju ner också...... Helvete, då kom paniken och höjdrädslan. Fy fan va jobbigt det var men efter 5-10 min så tog jag mig ändå ner och jag levde!! Även fast jag känner mig lite stolt att jag första gången utomhus och 3e egentligen riktiga klättring kom längre än vi alla tre trodde så känns det sjukt dåligt, pinsamt och lite förnedrande att jag inte kunde bara luta mig bakåt och bara gå ner för berget med vetskapen om att nu både markus och jocke säkrade mig och såg till att jag kom ner ordentligt.
Men som vi alla säger, ett steg i taget och en väldigt vacker dag så kommer jag komma både upp och ner utan några som helst problem och det kommer vara en barnlek. Men tills dess gäller det att träna och öva så mycket som det bara går och kommer panik så är det bara att försöka lugna ned sig och fira ned sig så blir att bra igen !!!

Men jag är fan ändå lite stolt av vad jag klarade idag :)
OCH det var en riktigt riktigt rolig dag i solen och på klippan !!!

Drygt halvvägs upp :)



Vååår & maginfluensa!!

Nu är det fan äntligen vår.
Termometern visade runt 23grader idag och solen lyser på en klarblå molnfri himmel. Det, det är fan underbart. Äntligen är den hemska, långa och kalla vintern borta och jag kan börja njuta av solen och allt som har med våren att göra igen. Åh nu är jag lycklig. Det är detta som gör allt så bra och positivt i vardagen.

Att få sitta ute i solen med en riktigt god kopp kaffe och bara njuta är det bästa på våren. Det blir bara bättre om man har sällskap av underbara vänner. Vår promenader kommer det bli många av nu om solen håller sig framme under veckan som kommer (: Det ska bli grymt !!!
Och jag har fått riktigt riktigt fina vår blommor av mamma i veckan så dom står och njuter i fönstret av solen och piggar upp mig med deras fina gula färg ! Tack mamma !!!!!

Sambon har dock fått maginfluensa och är riktigt dålig just nu. Plus att han fortfarande har en stor förkylning i kroppen. Det är inte alls kul att se honom så utslagen som han varit hela dagen idag. Så han fick stanna hem från kryssningen med jobbet ikväll, så nu är han under mina beskyddande vingar och får inte göra mycket. Så min stillsamma kväll hemma med egen mys blir till att ändå vara lite ego och ha mina stunder fast att jag ser efter honom och städar och plockar här hemma. Jag tror dock att jag kommer ha det bra ikväll ändå :)
Febern verkar ha lagt sig lite för honom men den finns där och gör att man mår sämre och fryser till och från. Ibland vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att få honom bättre men det är ju dom små sakerna som räknas. eller hur :P
Så han kommer få en tomatsoppa för att han iaf ska få lite mat i magen. Själv ska jag göra en riktigt god ceasar sallad med lite extra mozzarella ost och körsbärs tomater i, ska bli (och var) super duper gott ! Nu film :)



tatuering.

Och så har man blivit med tatuering igen da :)
Det var inte alls som jag trodde att det kännas, det kändes ju knappt.
Förutom hjärtat på handleden som vi fyllde i eftersom jag inte var helt nöjd med den. Men bakom örat var det inte lika farligt. Så nu är jag glad och lycklig när hjärtat är fint och noterna sitter på plats.
Bild kommer senare efter lite rengöring runt om den (:
Och tack alla som var med och gjorde detta till en otroligt bra och rolig dag ute i kungsängen! =)


beslutsångesten är tillbaka..

Åh nu vet jag inte alls hur jag ska göra . . . . .
Varför ska det vara så svårt att komma fram till ett svar ?!
Ja eller Nej, En, Två eller Tre. . .
Känns som att jag aldrig kommer att komma fram till något just nu och ju mer jag tänker på det desto mer förvirrande är det och svaret ändrar sig varje minut ! Åh jag blir fan tokig på detta så jag tror inte att det kommer hände just nu eller jag vet inte !

Gaaaah . . . . ! ! ! ! !



illamåendet.

Önskar att det fanns ett piller mot detta skit som hela tiden kommer och knockar mig. Fan va skönt det skulle vara. Så den som ordnar ett piller som gör att mitt illamånende och kräkningarna och magsmärtan försvinner och aldrig aldrig mera kommer tillbaka kan få allt jag äger och har.

Men jag måste ju tacka sambon för att hur trött och bakis han än är efter denna helg med firman och fester så har han tagit hand om mig på sitt sätt när han kom hem och sedan dess har han bara varit riktigt mysig. Fast nu ligger vi här i soffan efter middagen och båda mår dåligt. Detta kommer nog inte bli en rolig eller lång kväll. Känner jag mig själv och honom rätt kommer vi nog krypa ner i sängen innan 8.
Men som sagt... kom på ett piller och få ut det i affärerna eller iaf till mig så får ni allt om jag bara slipper denna hemska jävla skit från och med nu !!



kräkningar.

Det här är inte roligt längre.
Gick på en otroligt skön lång promenad i vår solen idag och bara njöt av att det äntligen är lite varmt ute och att solen skiner. Inne på konsum började jag få en jobbig smärta i magen så jag snabbade på stegen och gick med raska steg hemåt. Halvvägs hem började jag känna mig svimfärdig, svetten bokstavligen talat forsade ner för ryggen och det började flimra framför ögonen.
Innanför dörren kom illamåendet som ett slag i ansiktet. Sittandes på golvet med en klump i magen kände jag hur rysningen gick från nacken ner till tårna. Jag tog mig upp, packa in allt i kylskåpet och tog fram morgondagens köpta sallad. Jag har ju ätit lite dåligt sensaste tiden och idag har jag ätit men det var ju några timmar sedan påminde jag mig så därför började jag äta salladen jag köpt. Halva salladen slank ner fint och den värsta magsmärtan och illamåendet försvann. Äntligen tänkte jag och fortsatte att äta. Sekundrarna senare förvandlas den känslan till panik då det blev en språngmarsch till toaletten.

Sittandes på badrumsgolvet kommer svetten tillbaka och så även rysningarna. Magens innehåll kommer åter upp och jag hulkar mig gång på gång. Tack o lov hade jag ju inte allt för mycket i magen så besöket på toaletten blev rätt kortvarig. Jag spolade av kroppen med kall vatten och gick sedan i mina mjukis kläder. Så nu ligger jag här, ner bäddad i soffan och väntar på att min karl ska komma hem från jobbet.

Jag hatar att jag så ofta nu förtiden har så ont i magen och att jag mår illa så ofta igen. Jag vet inte alls vad det är som gör det extra jobbigt denna gång. Men det är hemskt varje gång det händer och det känns som att det håller i sig längre än vad det gjort tidigare. Men till kvällen och middagen hoppas jag att jag mår bra igen, får jag vill verkligen ha denna middag efter detta då jag nu är vrålhungrig...tror det är hunger känslor iaf.



lördag

Det blev en riktigt riktigt bra lördag med johanna, då det bara blev vi två i sista minuten.
Efter att jag kom hem från mina föräldrar blev det till att kasta mig i en dusch, dammsuga golvet (som nu ändå ser hemskt och ostädat ut) och förberede maten.
Efter att jag fick någon timme för mig själv så kom johanna över och vi satte oss ner över lite kaffe och bara pratade otroligt mycket skit.

Vi hamnade i soffan och började kolla på gossip girl som min karl så snällt ornad åt oss, iaf det två första säsongerna. Det är en helt jävla otrolig serie och nu älskar jag den igen (då jag förut bara sett avsnitt här och där) och den här gången känns det som att ajg inte vill eller kan sluta titta.
Även serien nu blivit min och johannas grej, så vi kommer nog att ha flera otroliga kvällar som denna. Det var verkligen otroligt roligt och jag har intr skrattat så länge och så mycket på flera månader och jag är glad att jag har henne vid min sida och att hon är en så otroligt bra vän.
Åh jag tror det var länge sedan jag även gillade min mat så mycket som igår och vi åt och åt och åt men det verkade som att maten aldrig tog slut. De vitlöks och chili frästa räkorna var otroligt goda, sparrisen men skinka passade även otroligt bra in. Potatisen blev riktigt bra kokt denna gång och det var gott att doppa dom i aiolin, det var bara synd att aiolin faktiskt inte var jätte god, jag har ätit godare men det funkade och smakade bra ändå. Min kyckling med citron, vitlök, chili och fetaost blev helt gudomlig och den var verkligen lyckad. Då jag gjorde väldigt mycket kärlek så har jag nu två matlådor med god kyckling, får bara se vad jag kan hitta på att laga till kycklingen (: Men åh maten var riktigt god och vinet som johanna hade köpt passade rätterna otroligt bra.

Att även denna kväll slutade med att klockan sprang iväg (fredagen med mor var lovely att få träffas och prata skit fram till 03 med vin och skratt) och helt plötsligt passerat både 03, 04 och närmade sig 04:30 tog vi inte riktigt till oss förens det var för sent. Sedan blev det bäddning i soffan då jag fick gäst för natten och efter det kröp jag ner i den ensamma sängen som skrikit efter mig i timmar.

Vaknade och mådde väl inte på topp men det blev en skön morgon med kaffe, prat och skratt. Vi kollade på något avsnitt till av serien och gjorde sedan goda mackor och låg i varsin del av soffan och bara pratade.
Nu efter att hon försvann hemåt så har jag städat och bara varit här hemma. Det har faktsikt varit skönt att få vara ensam här hemma. Vi får hoppas det blir så snart igen ;)



ögonstenen !

Nu kan jag inte sluta tänka på ögonstenen....

Jag vill verkligen ha den nu, tror jag (:

Så nu kommer det nog bli till att se om jag kan spara till den eller så kommer jag ordna den till mitt nya student abonnemang som jag funderar på att ordna nu innan sommaren börjar. Åh varför skulle jag bli så svag och falla för denna skönhet och verkligen vilja ha den ?!!
Hoppas jag inte ändrar mig igen bara sen :)


Åh vilken skönhet


Fy fan......

Det är för fan äckligt. Usch jag vill inte se mera...!
Det här med helkropps speglar, vad ska det vara bra för egentligen?
Är hos föräldrarna i huset och min systers gamla flickrum. Hennes säng är ju skönare nu när min saknar bäddmadrass så blev att spendera nätten här. Och hennes gamla garderob med helkropps spegel fick mig fan att stanna till, tappa både andan och hakan och spärra upp ögonen tills jag trodde dom som lämna sina hålor.

Vad i helvete är det där utbrister jag tyst för mig själv... Vad i helvete hände ?!
Som ni förstår så syftade jag såklart på hela mina kropp. Det är fan inte igår jag såg mig själv i en helkropps spegel och nu när jag gjort det....... HATAR jag det jag ser.
Nu tänker ni säkert också på att jag har skrivit att jag tränat flera gånger och så, men visst, jag tränar när jag är på gymmet och då tränar jag verkligen. Men det här med att ta sig till gymmet, att verkligen vara där flera gånger i veckan och verkligen känna glädje för det..det händer inte och jag är svin dålig på att vara där fast jag (tydligen) behöver det mer än något annat på denna jord just nu !

Hur kunde jag ens låta detta ske ????!
Nej usch och fy vad jag hatar det som nu tittar tillbaka på mig i spegeln. Vad ser karln i mig just nu, visst, självklart älskar han mig för den jag är, men HALLÅ ?! Nej usch och fy säger jag bara. Usch och fy !!!!
Kanske dags att ställa in huvudet äch hjärnan min på att jag gillar att träna, det är kul, jag mår bra och sedan kanske allt bara flyter på. Kanske att "det" som tittar tillbaka på en en sak är en bättre bild. Nej nu blev jag otroligt nere och tänker inte låta detta fortskrida längre. Nu ska det fasiken bli ändring på saker o ting och det börjar snabbare än kvickt......

Usch och fy. tvi dig kroppen. tvi.



Praktik och jobb

Åh det känns så otroligt bra att det äntligen går min väg.
Nu är det bestämt att jag ska göra min praktik på st. görans sjukhus. Det ska bli så otroligt spännande och roligt. Jag hoppas verkligen att jag kommer lära mig mycket och att det ger en bra erfarenhet.
Under mötet idag har jag även från om någon månad ett jobb över sommaren och sedan framåt, vilket ger mig otroligt mycket pepp att nu bli klar med skolan snabbt men ändå med riktigt bra betyg :)

Jag ser fram emot att jobba på detta boende. Min förra praktikplats och jag trivdes så otroligt bra och all personal och boende var så otroligt snälla och mysiga att vara med under dagarna/kvällarna. Så jag är jätte glad att dom kände att jag skulle få bli en av dom och att dom vill ha mig där som personal. Detta kommer bli en otroligt bra sommar känner jag redan !

Så nu blir det lite lunch, lite kaffe och sedan blir det plugg och innan hjärtat kommer hem så tänkte jag städa lite så det är fint hemma så vi kan ha en underbar kväll innan han åker !
Kommer sakna honom så enormt mycket ♥


nervös...

Jag har som en klump i magen nu.
Det är bara 2timmar och 17minuter kvar tills jag ska ner till gamla praktiken och ha ett möte. Det ska bli roligt att komma tillbaka igen, inte för att någon boende är hemma den tiden men iaf :)
Och jag vet inte alls vad jag ska ha på mig, ha med mig eller så.. dock kommer det ju alltid bli bra i sista sekunden men ändå.. Jag hoppas att jag inte kommer försent också, det skulle inte vara bra för mig, hehe.
Men jag får väl gå lite snabbare idag än vad jag brukade göra när jag gick dit förra sommaren. Fan jag ska vara glad att det inte regnar än iaf, kanske smart att ta med busskortet så jag iaf kan ta den några hållplatser om det nu vill börja regna under mötet.

ÅH jag är så nervös, men det kommer ju gå skit bra, det vet jag redan nu :p
Nä, frukosten är avklarad, diskmaskinen är på full fart, duschat har jag gjort, kaffet sprider värme i magtrakten....vad gör jag nu da ? jo, blir plugg en timme och sen blir det att fixa till sig lite. Lovely !


beslutsångesten är över..

Eftersom vi nu är så pass få som kommer träffas så behöver jag inte bry mig om att vi inte kommer få plats här hemma, det är otroligt skönt att veta. Men jag funderar fortfarande på om vi ska sitta på golvet och mysa lite. Men det återstår att se :)

Även matbeslutet känns bättre och nu tror jag att nästa alla bitar har hamnat rätt och det kommer bli en grym middag ändå, och jag ser fram emot att få vara med dessa två tjejer. Det kommer bli en kväll fylld med att äta och dricka gott,  massa skratt och fnitter och en massa snacka att öronen säkert kommer värka i månader efter (=



beslutsångest..

Suck. Pust. & Stön.

Jag vet inte alls vad jag ska komma på för mat till helgen. Inte för att det är lättare att komma på saker och ting när jag inte ens vet om jag blir ensam eller inte... Karln försvinner och jag ska vara ensam några dagar. Jag vet att jag nog kommer få lite jobbigt när han ligger vid min sida i sängen den första timmen varje natt men klart som sjutton man ska klara detta (: Men det är ju tråkigt...

Men det här med mat... va fan ska man bjuda på till fin fina tjejer egentligen ?! Och hur ska vi sitta ?!? Det är egentligen också ett stort problem, hehe. Så jag funderar på att faktiskt mysa till det lite extra mycket och köra på långbord och en gudomlig dukning MEN det blir att sitta på golvet med kuddar och mys.. Det kan väl ändå vara något :)



the hills

Av någon anledning har jag hamnat framför the hills marathon på mtv. Och jag kan INTE sluta titta... Det är ju fan helt stört hur folk kan bete sig. Jag stör mig på några av dom men på något sätt blir det att man vill se mera fast det är pinsamt och man frågar sig hur i helvete dom tänkte egentligen...!!
Blir fan tokig på hur folk är mot varandra och att man orkar hålla på hela tiden som dom gör.. Gaaah blir tokig !

Så jag kommer nog ändå bli liggandes här i soffan framför the hills så länge avsnitten avlöser varandra !!