Hej då Sverige.

Nu drar vi till thailand i 3underbara veckor !!!
Jag har inte riktigt tid att skriva just nu då vi ska få ner sista packningen, få i oss mackorna och göra det sista innan mor och far hämtar oss. Men kommer uppdatera så ofta jag bara kan. Ni får ha det så otroligt bra här i sverige under tiden ! (: Ta hand om er alla fina ♥


Fjärilar i magen.

Jag vet inte om det är pga kärleken till min sambo eller om det är för resan imorgon.. Kanske är det även både grejerna. Men vad det än beror på så känns det faktiskt så otroligt bra !!

Så imorgon vid den här tiden är vi nog i bilen och ska börja köra mot arlanda men först svänga förbi svärmor för att säga hej då. Det kommer bli både frukost och öl på arlanda inför flyget och sedan är det 14timmar sittning till film, en bok och musik som gäller för min del samtidigt som finaste säkert snarkar vid min sida :) Jag kan verkligen inte sova på dessa flygningar. Men ska jag sova på någon så hoppas jag att det är på hem resan, den tar bara 17timmar !

Men nu ska jag få i mig mitt kaffe och se efter om jag verkligen packade allt jag ville ha med mig igår.. Det var en rolig packning och vi har packat 10kg... känns fan mycket men när vi kollar vad vi tagit med oss är det ju fan knappt kläder för mer än 1vecka och sedan klätterskorna och våra necessärer.. Så det kanske inte är så mycket ändå ?!

Men usch va roligt det kommer bli att sedan bara få tok shoppa och få med sig otroligt mycket fint och roligt hem (: Åh jag längtar så otroligt mycket just nu efter att få komma ner..
Nu är säkert mitt kaffe kaltl så nu slutar jag för stunden att skriva, bye bye




Krabi, Thailand.

Åh snart är vi där !!!!!
Jag kan nog inte beskriva med ord hur otroligt jävla mycket jag verkligen längtar efter att få komma ner och bara spendera 3veckor i paradiset med min kärlek.
Det ska bli så underbart att få komma ner igen, visa honom allt som fick mig att falla för detta land i 07. Människorna, maten, vädret, naturen och allt det underbara.

Vi kommer börja med att bo HÄR i 4nätter. Mest för att bara vara, äta gott och ha det underbart. Sedan kommer vi röra lite på oss och troligtvis åka över till Koh Tao (vilket är min favorit ö, där spenderade jag 2månader i sträck under min lång resa) för att sedan komma ändå upp till Bangkok innan avfärden hem igen.

Vi kommer börja den underbara resan som sagt var i krabi och i området Ao Nang beach. Vi som alla andra (känns det som) stod och valde mellan Ao Nang eller Railay. Men vi kände att det är här vi vill vara. Och det är lättare och skönare att kunna åka till det lugnare ställen för en dag eller så istället för att känna att vi måste åka för att det inte händer något eller så. Men man kan alltid flytta sig hur man vill när vi väl kommer ner :)

Sedan har jag pratat en del med vännen Bo som är thailändare och jag hoppas verkligen att vi kommer träffas under denna resa också. Var på tok förlänge sedan. Vi har även pratat om att åka till Tigertemplet utanför bangkok. Vilket jag verkligen skulle vilja göra. Jag gjorde aldrig det sist jag var nere och ångrar det verkligen så nu hoppas jag att vi fyra (jag, bo och våra karlar) kan komma iväg och göra detta !!

Vi har även kollat på möjligheter att klättra. Både nere i krabi och sedan inomhus i bangkok. Även där får vi hjälp av Bo och jag hoppas dom även kanske vill följa med på detta :) Åh, det finns så mycket jag kan prata om men det börjar redan bli påtok för långt nu så ni får lite bilder från mina förra resor att njuta av och så får ni hålla utkik efter uppdateringar om ni vill veta lite kort vad vi gör, hur vi mår och hur fantastiskt vi har det :P

chiang mai koh chang koh Tao
koh lanta chiang mai


Lagar...

Jag tror att jag är påtok för trött fortfarande för att klara av att läsa och förklara kortfattat om lagar. Allt smällter liksom tillsammans just nu och det kliar och sticker i ögonen.. Kanske det är dags att sätta på några kanor kaffe så jag orkar med allt plugg jag verkligen vill göra så jag slipper det om 3½veckor.
Så under dagen borde jag iaf kommit en bit på vägen med att förklara kortfattat innebörden av följande lagar i relation till habilitering och rehabilitering..

SOL  (Socialtjänstlagen)
LSS(Lag om stöd och service till vissa funktionshindrade)
LASS (Lag om assistansersättning)
HSL (Hälso och sjukvårdslagen)
AML (arbetsmiljölagen)

jobbigt ska det väl ändå inte vara om jag bara vaknar till lite ?! =)


Helg !

God morgon alla fina !
Nu är äntligen fredagen här och vi kan återigen lägga en vecka bakom oss. Denna helg kommer nog inte gå så snabbt som jag vill men idag kommer iaf mamsen hit och fikar och så. Kanske att vi åker till ikea, men vi får se :) Sedan ikväll är det tvätt tid som gäller så att vi kan bli av med allt innan vi åker och att det som ska med blir tvättat.
På lördag är det lite delade meningar om vad som händer och vart vi ska men det kommer bli en grym dag det också...
Sen kommer söndag, dagen vi väntat månader på ! Åh jag längtar mig bort.

Hoppas ni alla också får en bra, rolig och händelserik helg eller en helg med bara mys och kärlek ♥


Sshhh...

Nu ska jag vara lite mysig och kärleksfull mot min älskade.
Ska fixa lite ljus och värma upp massageoljan och ge honom en rejäl omgång hel-kropps massage. För det behöver och förtjänar han verkligen efter en vecka som denna.
Jag hoppas och tror att han kommer bli otroligt glad för detta !



Usch så tråkigt!

Just nu känns det inte alls roligt att plugga.
Solen skiner och jag vill vara ute.. Även fast det är minus 8grader. Då har jag verkligen fått en skruv lös :)
Jag tycker verkligen inte om kylan på vintern, eller rättare sagt så tycker jag inte om vintern överhuvudtaget !!!

Men jag får njuta av solen när jag står ute och förpestar mina lungor och dricker varmt gott kaffe...om jag bara orkar gå och köpa mjölk någon gång.

Men nu gäller det att fortsätta att vara duktig, plugga och ta reda på så många sidor och så mycket fakta jag kan för att sedan ta med mig 2-3uppgifter under resan så att jag om jag nu måste, även kan plugga och skriva klart lite av arbeterna där nere. Inte för att jag tror på att jag kommer vara den bästa eleven under min sol semester men man kan alltid försöka, det skadar aldrig (: 


Fortfarande.

Träningsvärken sitter fortfarande i och smärtan är mindre skön.
Men nu vet jag att jag lever och att jag gjort något bra :)
Inte för att jag tänker klaga men lite jobbigt är det eftersom det känns i trappor.

Men nu ska det bli otroligt intressant och se på, Uppdrag granskning om Ikea och Ingvar!!
På återseende !


Skolan, Tidsbrist & Syskonträff.

Nu har jag äntligen fått alla mina uppgifter.. eller ja, det var ju bara 15st.
Så nu är det bara tuta och köra igen. Jag har nu under dagen gjort klart 3 av 4st aktiveringsuppgifter som jag måste innan jag kan gå vidare till det roliga ! Jag tror att dessa 4kurser kommer vara riktigt givande för mig och jag ser otroligt mycket fram emot praktiken inom psykiatrin sen.. Det kommer bli grymt !! Jag ser dock inte fram emot projektarbetet men det kanske inte är så jobbigt som det ser ut när jag väl kommer igång med det :)

Eftersom jg är sämst med att planera min tid eftersom allt ändå bara flyter ihop just nu så har jag helt missat att mitt alarm på mobilen har ringt. Det är dags att börja avslut allt i tid, göra sig iordning och sedan åka till andra sidan stan för en kväll med systrami !! Det ska bli otroligt roligt att träffa henne och bara vara vi. Laga mat och se en film och bara få vara. Prata en massa syskonprat och skratta. Nej nu blir det en cigg, sen ett äpple och sedan är det dags att bli lite vacker och sedan åka :) ska bli gott med mat sen också :P

- För att min syster är helt underbar och den bästa -
- Kärlek -


Aj aj.

Har en sådan värk i vaderna idag.
Det är bara bra ifs för då vet vi att jag gjorde något bra igår på passet.
Men hemskt slut och trött var jag när jag kom hem till middagen.
Tror dock inte det var mitt sista thaiboxnings pass detta år, ska nog bara träna på att hoppa hopprep lite ;) Det var nog det värsta. Så enkelt men så jävla jobbigt när det är ett måste och allas ögon är på en!
Men gud som jag har sovit inatt...himmelskt !

Nu kallar frukosten på mig innan hungern tar över min kropp...



Årets första.

Då var årets första thaiboxnings pass på gymmet avklarat.
Fy fan va trött jag är men fan va roligt det var när man kom in i det.
Jag hade även varit ute och shoppat nya träningskläder så det kändes verkligen ännu bättre (:

Åh jag kommer nog ha träningsvärk som dödar mig imorgon men det välkomnar jag med ett leende !! Nu är det dags för lite fika och sedan hopp ner i sängen och bli en ny människa samtidigt som en ny dag gryr. Hoppas ni haft en bra kväll..


Familjeträffen.

Åh vilken kväll det var igår !
Det var roligt och skönt att få åka hem till barndomshemmet, träffa mor och far, och självklart syster också. Få äta riktigt riktigt god middag som min mamma gjort. Dricka lite vin och få skratta en massa. Det var verkligen en otroligt bra kväll och jag tackar återigen min familj för en bra kväll och min mor och far får ett speciellt tack för min present ! Ni är för underbara. Jag älskar er.


Förlåtelse.


Att förlåta betyder inte att du accepterar det någon gjort mot dig.
Att förlåta är att frigöra dig själv från negativ anknytning.
Släpp taget om det som varit - Okänd.


Det var någon smart människa som säkert sa det en gång i tiden :)
När jag nu kom in på detta ämne så ber jag om ursäkt för den värdelösa bilden från igår, men en gång är ingen gång så nästa gång får ni bättre bilder !
Men jag hade en riktigt bra kväll och jag hoppas det blir en kväll snart igen.

Nu ska jag fortsätta titta på reprisen av fångarna på fortet medans min älskade karl snarkar ljudligt i andra rummet.

Vad händer hos min fina läsare idag da?



Nu sitter jag här med min älskade och två ...

resize_p220111_2 (MMS)

Nu sitter jag här med min älskade och två fantastiska vänner. Vi pratar och skrattar och bara har det jätte bra. Ikväll går mina tankar till min syster som fyller år idag. Jag höjer glaset för dig. Grattis på födelsedagen systrami <3



Ett glas vin.

Ett glas vin skulle inte alls sitta fel just nu.
Kanske inte en kall öl heller men speciellt ett glas vin
med underbara människor, skratt och härliga pratstunder.
Dock så sitter jag ju här utan vin !









Gårdagen.

Min överraskning under gårdagen blev en succé!
Jag missade dock tåget jag skulle med på morgonen för att åka ut till hässelby. När jag väl kommer fram efter lite inköp på hemköp så blev det några djupa andetag utanför dörren. Handen för titthålet och nervositeten byggdes upp. Jag mötes av en glad Linda i dörren och en städandes och en ont anande Alex.
Jag och Linda stod tysta och tittade på varandra medans vi lyssnade till alex telefon samtal. När han sedan fick syn på mig blev han som ett litet barn. Han hoppade och studsade fram och omfamnade mig i en stor kram.

Det blev en fantastisk och rolig dag med dessa underbara människor.
Det blev en massa prat och många skratt.
Tack för en riktigt bra dag mina kära vänner !

Alex... Kanske är det dags att vi håller våra ord och ses oftare än bara då och då.
Min bästa & käraste vän !



Det är en överraskning, shh...


Idag smäller det. Åh det är så roligt att planera och utföra en överraskning för någon annan. Ellerhur ?! (: Jag ser fram emot dagen och jag tror nog det kommer bli otroligt bra och fantastisk !!!!

Ibland är det bara synd att en överraskning just är en överraskning.. Något som man inte kan berättta för någon. Ibland vore det ju bara skönt att kunne dela med sig till folk, men icke. Det är inte okej ! Det är, borde och ska vara shh, shh när det gäller överraskningar och egentligen är det väl bara för oss alla andra att acceptera det.

 



tre hela dagar.

Nu har det gått tre hela jävla dagar och huvudvärken har fortfarande inte gett med sig. Och jag håller på att gå i taket för det är så otroligt jävla jobbigt. Jag har varit ute på promenad för att se om det hjälper, jag har fått i mig flera liter vatten, jag har ätit sovit bra dessa dagar men inget, verkligen inget har hjälpt.

Jag har tagit både alvedon och mina migrän tabletter när det varit som jobbigast men verkligen inget har hjälpt. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra nu. Det är hemskt att hela tiden känna hur det bultar i huvudet och hur det spänns lite här och där. Jag börjar snart ge upp och låta huvudvärken ta över medans jag fortsätter med min dag.

Men det är jobbigt och det gör hemskt ont !!


Vad hände egentligen?!

Lucia den 13dec10 och klockan slog 24:00...
Då var det dags att fimpa cigaretterna och snuset.
Otroligt nog har det varit ganska lätt att sluta för mig.
Speciellt med snuset, det är bara känslan man sakna och det gick ju att lösa.

Men de senaste 1½-2veckorna har det inhandlas cigaretter av någon anledning.
Jag är en sådan person som alltid rökt när känslor kommer fram, när jag känt mig arg, ledsen, irriterad & glad.. ja, helt enkelt när känslorna blir extrema. Personer som rökt eller röker tror jag kan hålla med mig, en cigarett hjälper att hantera en känsla och den hjälper att hantera stress.
Och snusen har alltid varit väldigt bra och goda mellan cigaretterna, när man är stressad, uttråkad eller när man gör saker så gör att man inte kan springa ut och röka. Känslan av att snusen ligger där under läppen, när man känner nikotinet verka och lugnet sprider sig i kroppen är härligt..

Och ska jag vara ärlig känns det just nu inte som att det är värt att sluta heller. Jag vet att när jag kommer till thailand kommer jag att röka ändå. Så jag får träna på min envishet, min styrka och karaktär lite under resan och när jag kommer hem igen så det blir ett slut på detta någon gång. 

Men
dock kommer jag att fortsätta med onico så att även min tandläkare blir glad för och med mig och vi kan fixa det vi måste någon gång !!! Men jag saknar kicken....

Synd att man ibland faller tillbaka i gamla vanor, att viljan får sig en törn och svagheten vinner !





Så jävla snyggt.

Jag har idag fått mitt underbara armband.
Jag är så otroligt glad att jag inte kan sluta le :)
Är verkligen super SUPER nöjd !!!
Jag har aldrig beställt ett smycke från någon annan och inte via en blogg. Men nu är jag otroligt glad att jag gjorde det och att man själv får bestämma hur man vill ha det !

Ida heter hon som driver bloggen och gör alla smycken.
Hon är otroligt duktig och jätte trevlig har hon varit under vår mail kontakt.
Jätte tack till dig Ida. Åh jag är så otroligt nöjd.
Hon är jätte duktig och har otroligt mycket fina smycken på sin blogg som ni hittar HÄR. Så gå in och beställ ett till dig själv eller till någon som fyller år eller firar något annat.
Det är väldigt prisvärda och fina smycken ! Rekomenderar henne till alla !

- Bilden är tagen av Ida själv -

 



Müsli bak. omgång2.

Så var det dags för en ny omgång müsli.
Den gick verkligen åt här hemma, vilket va roligt att sambon gillade den så mycket :) 2liter müsli åt vi upp på 15dagar ! Så nu var det dags för mera kände jag. Så jag handlade lite till den när jag ändå var och handlade.





Den här gången fuskade jag och köpte färdig torkad frukt i form av:
Russin, kokos, mango, papaya och banan ! Det har jag i en egen burk då sambon inte alltid vill ha frukten så nu får man ta det om själv. Sedan blev det lite mera nötter i dena sats och även några nya nötter än sist (:

Kommer bli en god och bra frukost/kvälls fika igen från och med nu!


Febrig.

Ja jag känner mig febrig, huvudet värker & även kroppen värker.
Sitter ändå här med mitt morgonkaffe och efter 1½timme tittar ögonen fortfarande i kors och kroppen skriker efter sängen. Åh varmt och mys under täcket...som nog inte är varmt längre tyvärr !

Jag vet inte alls vad min kropp vill signalera för mig men jag tror den vill göra mig uppmärksam på att jag kanske ska eller kan bli sjuk...igen... vilket jag absolut inte vill eller har tid med just nu ! Men jag kan inte vara säker på febern och vi har ingen temp. här hemma så jag vet inte hur jag ska kunna hålla koll på den heller, några tips !?

Jag har så mycket annat jag vill göra innan jag inte har tid för att vara sjuk..

Jag vill inte !!


Armband.

Jag har beställt ett fantastiskt fint armband.
Jag la in min beställning under dagen igår och fick just mail om att hon redan är färdig med det och lagt det på posten. Hur fantastiskt är inte det ?!  (:
Tusen tack till dig Ida !!

Hon är duktig, snabb och väldigt vänlig har hon varit under alla våra mail.
Gå gärna in och se hennes alla smycken och beställt ett till er själva eller present åt någon annan. Ni hittar henne här >>Zweet´s smycken<<

Inom några få dagar pryder detta fina smycke min arm. Återkommer med bilder !!!



Upp & Ner.

Det har verkligen varit en upp och ner helg nu.
Både humöret och kroppen har varit på toppen och på botten.
Så av olika anledningar har jag inte orkat eller velat skriva något utan jag har istället bara svarat på kommentarer och liknande. Idag kan jag inte direkt klaga och jag ser fram emot en söndag av lugnt tempo, en god middag (vad det nu blir) och lite mys till en film senare idag kanske (:
Jag hoppas dock att folk har haft en bra helg och inte saknat mig altl för mycket ! :p

Ser fram emot veckan som kommer nu, kanske är det för att jag kanske kan få sätta igång med skolarbeten, för att det är endast 2veckor kvar innan vi åker, för att jag ska träffa både vänner och familjen en del dagar eller bara för att snön börjar försvinna och även mörkret. Mörkret är min värsta fiende under vintern. Jag bli alltid lite deppig av att det är mörkt hela tiden och man inte riktigt hittar på så mycket som man gör under våren och sommaren. Vilket är konstigt men ändå inte.
Varför kan vi människor inte ta den där ölen lika gärna under vintern som under sommaren. Den där bion eller middagen brukar inte heller vara lika lockande som när solen är framme. Är vi verkligen inte vinter och mörker människor i detta land? Vi vet ju alla att denna årstid återkommer varje år !!
Visst, jag ska kanske inte säga så mycket då jag ofta under dessa månader ändå sitter hemma, men det är svårt att göra något när ingen annan känner för att hitta på något..
Och under sommaren brukar det vara för mycket som händer...varför kan vi inte sprida ut våra påhitt bättre så att man har saker att se fram emot under hela året och inte bara under våren och sommaren ?!

Men kanske att en dag vi lär oss att njuta av alla dagar lika mycket oavsett vilken årstid vi är i :) Eller så behöver kanske bara jag lära mig det !!



Suck.

Antingen är min data på väldigt väldigt gåligt humör eller så vill varken blogg.se eller facebook eller lite andra sidor fungera som dom ska idag !?! Varför vill det inte för..
Det är ju inte jätte viktigt för mig att gå in på dessa sidor just nu men klart man blir irriterad när man väl vill gå in på dom. Så det blir för mig att göra det och gå in på dessa sidor via älsklingens ipad ! Då vet jag iaf att att det är min dator som kanske inte är så snäll idag som den vill få mig att tro.

Åh nu ska vi till willys ikväll också, tyckero m att gå och handla mat där :)
Ska bara försöka komma ihåg att det faktiskt bara är 16dagar kvar innan vi åker så det är ingen ide att vi handlar lika mycket som vi alltid gör. Men fan det är ju tomt överallt så det ska bli skönt med lite mat i köket igen !! Så jag ska kanske snart sätta mig att kolla igenom vad vi behöver och ska äta innan vi åker.

Men allt funkade inte via ipaden heller, såklart ! Så nu blir det för mig att dra mig till köket istället och hitta på mat för 16dagar, ska blir lite roligt !! :)


I trötthetens tecken.

Idag mår jag inte alls bra.
Kroppen vill inte riktigt som jag vill och jag tror nog att jag kommer bli sjuk eller liknande. Jag har mest bara legat i sängen och soffan hela förmiddagen och inte velat göra något mera. Det är inte alls kul när man inte orkar något och bara vill sova fast man inte kan eller borde !

Jag hoppas verkligen att jag inte blir dålig under dagen och kvällen, ska ju på födelsedagsfest imorgon och den vill jag ändå gå på... Så idag blir det att dricka en massa te, ta lite kan jang och annat så kroppen min orkar vara pigg och frisk imorgon.

Så nu ska jag gå och göra mer chailatte/chaite och lägga mig ner i soffan igen (:


Tenacious D

Sitter och kollar på massa små klipp på och av Tenacious D
och första avsnittet av deras serie.
Fan va störde och roliga dom två killarna är !!

Dock är det väldigt skönt att bara kunna sitta i soffan med favoriten och bara garva åt allt som händer på tvn just nu. Har man en dålig dag (dock har vi inte det) så ska man bara sätta på detta och låta skrattet flöda. Men nu ska ajg återgå till serien och skrattet :) Fan ni måste se detta !!




Sicken dag !

Oj oj oj !
Denna dag började inte alls bra för min del om jag säger så.
Började med att jag sov skit dåligt under natten och sedan försov vi oss båda idag.
Själv skulle jag gå hemifrån runt 09:40 för att ta tåget och möta min mor för lite äventyr med henne idag. Vaknade till och kollade på klockan 09:33, panik kom som en slag i magen. Kastade mer eller mindre på mig det första bästa kläderna jag kunde hitta, och sprang sedan iväg för att tag tåget...som sjävklart var några minuter försenat också. Men efter det har det varit en lugn och trevligt dag med min mor !

Alltid lika trevligt och fantastiskt att träffa henne, dricka kaffe och snacka skit.. Det sist nämnda är något som vi är otroligt bra på tillsammans hon & jag. Hon körde sedan ner mig till stationen och jag möte upp sambon på tåget och nu har vi just kommit hem igen ! Fan va skönt det är att få komma hem när man har varit borta en hel dag. Ta på sig lite mjuka, sköna kläder och kasta sig ner i soffan och bara slappna av (:

Undra vad man ska göra med resten av kvällen nu.. förslag någon?


Drömmar.

Nu senaste tiden har jag verkligen haft så otroligt konstiga drömmar.
Jag förstår dom verkligen inte och dom börjar bli lite väl jobbiga och påtagliga. Jag ska inte gå in på vad dom handlar om men det är inte direkt positivt för en del personer runt omkring mig det gör drömmarna bara mer jobbiga. Det händer att jag vaknar med paniken i halsen innan jag sakta inser att det bara är en dröm.
Inte konstigt att jag inte vill somna om nätterna när jag inte vill ha dessa drömmar längre!

Varför drömmar vi så mycket konstigt egentligen ?
Vad vill vårat undermedvetna säga oss?
Varför kommer vi bara ihåg delar av våra drömmar?
Och varrför minns vi inte alla våra drömmar dagen efter?

Men nu ska jag utmana mina drömmar och krypa ner i sängen med kärleken min !
Ha en fortsatt trevlig kväll alla och svo gott när john blunder tittar förbi er...


Onsdag.

Jag som inte skulle göra något speciellt idag... det gick inge vidare !
Men jag ska absolut inte klaga på denna dag inte.

När jag fick tag i ewe då hon behövde prata lite så fick jag henne att komma över till mig. När vi lägger på inser jag mitt misstag och börjar genast städa och dammsuga golvet. Så farligt som det låter var det inte här, men nu fick jag min anledning att städa då jag bara skjutit upp det några dagar nu :)
När hon var här kastade jag mig i bilen och vi drog iväg för att handla lite. Men stundtals trodde jag nästan inte att vi skulle komma fram till hemköp. Hon kör ju som en galning och ja hennes bil och hon hade olika viljor ett flertal gånger, men fram och tillbaka kom vi iaf.
Sedan tog vi en efterlängtad kaffe, och en till, åh en till och kanske blev det även en 4e kaffe...minns inte riktigt! Ja, vi dricker otroligt mycket kaffe när vi ses, ett av våra många sätt att umgås (:

När hon försvann igen så började jag plocka lite i köket.. rensade ut 3lådor ich diskade allt som fanns där i igår så nu blev det att göra i ordning dom. Sedan blev det att ringa till rektorn på komvux här i kommunen eftersom jag inte fick mailet som hon lovade i måndags. Det visade sig vara ett mindre misstag från hennes sida och några minuter senare fick jag det efterlängtade mailet. Så nu kan jag skicka det intyget till min lärare och sedan är jag redo för alla uppgifter jag kommer få :)

Nej nu är det dags att göra mig i ordning mig och få på mig lite kläder då jag ska möta hjärtat nere på stationen så vi kan hämta ut ett paket han fått.. ! Ska bli underbart att kasta mig runt hans hals och få en varm kyss... så nu springer jag iväg så hörs vi senare !!

tjoohoo


En seg morgon.

Efter drygt 2timmar sitter jag fortfarande i morgonrocken i soffan med en kopp kaffe i handen. Åh va skönt det är att bara kunna sitta här och inte känna att jag måste skynda mig och göra en massa saker.
Det enda jag har att göra idag är att jag ska ta en lång promenad till och från hemköp, jag hoppas inte att det kommer bli allt för tråkigt eller jobbigt att gå den biten själv, men vad gör man inte för mat? Frysen är ju mer eller mindre tom. Det som finns där är en påse riven ost och fransyska köttet. Vilket i sin tur är bra, för vi har just frostat av frysen och det behövdes verkligen. Så blir att handla mat idag till de närmsta dagarna så vi inte svälter här borta :)

Sitter och tittar på "små mirakel" på tv4fakta. Ett av mina favorit program såhär tidigt på morgonen. Åh vad jag skulle vilja jobba med barn på det sättet. Ge dom och deras föräldrar möjligheten till bättre liv och en bättre värld. Det ser så givande ut och jag tror jag skulle älska det jobbet. Jag har ju velat jobba med barn inom vården nu när jag bli klar med utbildningen. Först ville jag bli barnmorska eller jobba på neonatalavdelningen. Nu har jag börjat komma in på att jag kanske vill vara på en barn & ungdoms psykiatriavdelning eller en sådan avdelning för enbart ungavuxna. Men jag vet inte alls.. Jag tror att jag kommer nädra mig flera gånger och att jag till slut ändå kommer att hamna på ett perfekt ställe. Men jag skulle verkligen vilja hjälpa barn, ungdomar, unga vuxna men även vuxna personer på all sätt. Behöver man hjälp ska man också få det !
Åh vad jag längtar tills jag blir färdig med utbildningen...

Men jag måste hålla med min sambo om att en del program vi ser på, det är fan jobbigt att titta på. Då tänker jag mest på alla bilder ifrån operationer och liknande. Verkligen inte alla operationer men det finns alltid de som är lite jobbigare än dom andra och dom varierar från gång till gång. Så tur att jag inte fått för mig att utbilda mig till kirurg, för vem vill bli opererad av någon som tycker det är jobbigt och äckligt ibland :) inte jag iaf !
Men jag ser verkligen fram emot att spendera mitt liv med att hjälpa personer som behöver det, oavsett inom vilket område jag nu väljer att utbilda mig mera inom !

Det är väl så livet och ens jobb ska kännas, eller har jag fel ?!



Ett stort grattis.

En otroligt nära och kär vän till mig ska bli pappa !
Jag har vetat om det ett tag men självklart inte kunnat säga ett knyst om det !
Men nu har dom själva gått ut med det så nu passar även jag på att göra det :)

Jag är otroligt glad för eran skull och jag önskar er båda all världens lycka
och lycka till under graviditeten och förlossningen och de närmsta 20åren, minst ;)



.Alex & Linda - Stort stort grattis både till graviditeten och eran kärlek till varandra.


illamående.

Nu ger jag upp, detta är fan inte roligt längre.
Jag mår allt mer illa under kvällar och nätterna och nu även dagarna, det är så otroligt jävla jobbigt. Jag funderar på att träffa en läkare om detta också. Dra upp allt med mina sömnproblem, illamåendet, svettningarna och kräkningarna.. Men på ett sätt vill jag ju bara inte veta vad det är för fel på mig men ändå vill jag bli av med skiten.
Allt detta är verkligen ivägen för mig just nu, jag kan inte träna, jag sover inte, jag äter inte som jag ska och ja, listan kan bli väldigt lång. Men vi får se hur det blir med allt som heter läkare och sjukvård.

Varför ska man behöva må dåligt egentligen ?!
Ja ja, slut på detta nu, kaffet är klart och det får mig iaf att må bra för stunden :)


En kall öl och solen !

Om exakt tre veckor sitter jag på en restaurang/bar med en stor kall öl i handen, väntar på lunch i 30-33graders värme och bara njuter av livet med min älskade !

Det ska blir helt jävla underbart att åka ner igen och det känns bara mera fantastiskt att han följer med och vi ska spendera 3veckor tillsammans i detta magiska land. Jag älskar verkligen thailand och har haft otroligt bra tider där nere men jag hoppas och vet att det kommer bli mycket bättre denna gång.

Det kommer njutas otroligt mycket, ätas god mat, dricka kalla Chang, ligga på stränder, bada i det sköna vattnet och ha otroligt mysiga dagar och oförglömliga nätter. Vi ska fira min födelsedag och bara må riktigt bra tillsammans. ÅH va jag längtar tills jag får gå av planet i värmen och komma fram.

Shoppingen, åh den ser jag verkligen fram emot också. Det kommer bli kläder, skor och smycken till förbanelse när jag inte har plats här hemma sen...men då gör man plats såklart ;) Så det kommer bli liten packning dit och nog mycket övervikt hem för oss och våran 70-75kg ryggsäck.

Åh jag kan varken sluta tänka, prata eller skriva om allt detta men nu måste jag tyvärr det för stunden. Magen börjar bli hungrig och jag funderar på att laga till middagen som består av couscous, cevapcici och tzatziki :) muma !



Äntligen!!

Fan va skönt och bra det känns att allt med skolan och ansökningar och allt gick att lösa enkelt och smärtfritt..
Rektorn är ute var väldigt snäll och förstående så nu är jag åter igen student. Eller ja, vi ska bara se till att alla papper nu kommer dit dom ska, vilket tar till max mitten på nästa vecka, sen är det bara att tuta och köra igen. Vilket jag är glad för, jag vill verkligen fortsätta plugga och bli utbildad och klar ! Jag hoppas det kommer gå lika bra nu den sista terminen som dom två andra.

Tack alla ni som hjälpt och stöttat mig med allt som har med skolan att göra och inte bara detta kaos som senaste tiden inneburit !!!
NU KÖR VI :)

Nu ska jag dock återgå till filmen jag och finaste tittar på, cash, och äta vårat nygjorda ost&vitlöksbröd !!!



Ny dag, nya möjligheter

Dagen har verkligen börjat otroligt bra.. !
Hade möte med en studiehandläggare idag eftersom det blivit lite problem med min ansökan om sista terminen i min utbildning. Hon var verkligen otroligt snäll och duktig (inte som han i telefonen förra veckan). Hon frågade lite frågor och sedan tyckte hon att detta skulle jag gå och prata med rektorn om personligen så fort hon kom tillbaka till skolan. Det är ju ändå hon som bestämmer allt och handläggaren kunde inte se några problem med att min ansökan inte går igenom idag/imorgon och att jag kan äntligen få börja plugga nu som jag skulle :)

Så klockan13 idag ska jag tillbaka till komvux för att träffa rektorn och sen förhoppningsvis blir det att maila min lärare och berätta vad som händer så hon vet om att jag börjar någon dag försent och att jag får alla mina uppgifter.. Behöver ju inte missa flera dagar än nödvändigt liksom :)
Men det kändes verkligen så otroligt skönt när handläggaren verkligen sa att detta löser vi snabbt och du kommer få plugga sista terminen också. Så jag tror inte jag tar ut allt i förskott utan nu är jag bara glad att denna dag har börjat så otroligt bra eftersom jag var otroligt deppig förra veckan pga detta...

Så jag är på topp idag och allt kommer ordna sig !!!
Nu blir det kaffe och ro om min sjuka karl..
Återkommer efter mötet !



Topprep.

Klättrade topprep för första gången idag med älsklingen.
USCH OCH FY va hemskt jävla dålig jag var...
Fan jag kom halvvägs på en vägg innan paniken och höjdrädslan slog in och jag trodde jag skulle dö.. Vilket jag självklart inte gjorde då det var favoriten som säkrade mig nere på marken. Men ändå, det var verkligen sjukt mycket läskigare och svårare än vad jag trodde det skulle vara. Det var inte alls kul när det gick så dåligt men jag är ju inte den som ger upp så lätt så nästa gång (eller gången efter det) blir det kanske upp igen och verkligen försöka hårdare. Jag vet ju att inget kommer hända så det är bara tuta och köra. Bli av med höjdskräcken för en gångs skull... Då hoppas jag också att Alex följer med så dom både kan peppa mig och få mig att besegra skräcken och ge mitt ego en liten knuff i rätt riktning !! Allt jag vill ha och begär :)



Smärtande vader.

Helvete vad ont det gör och jag har fan ingen aning om varför det gör så otroligt ont. Men kul är det inte eftersom kramperna kommer titt som tätt... Men det är bara att gilla läget, bita ihop och sluta tycka synd om sig själv. För idag är det klättring på schemat och jag vill verkligen upp på väggen !!
Så det är vad jag ska göra, om det så är det sista jag gör . . . . !



klätterskor.

Idag fick jag min julklapp !!
Eller ja, jag fick välja ut den idag... Vi tittade lite på olika skor och efter 3e paret hittade jag skorna jag ville ha. Åh fy vad en del av skorna klämmer i tårna, det gjorde verkligen ont och var riktigt jobbigt.. Men dessa är inte så farliga och jag tror nog att dom kommer bli grymt bra efter några gånger !!

Jag är verkligen verkligen super nöjd med dom och nu ska det börja klättras lite mera tror jag om inte karln misstycker, men det tror jag verkligen inte :)
Så här ser mina nya skor ut iaf !!!



Ser fram emot klättringen på söndag.. Då kommer vi både köra topprep och bouldering :)


personlig konkurs

Jag lämnar nu in min ansökan för en personlig konkurs.
Jag vill inte mera nu, jag orkar inte, blir fan otroligt deppig pga detta nu.

Det är inte bara deras fel utan även mitt men detta är fan inet det jag ville ha eller höra. Så nu vet jag inte alls vad jag ska göra eller hur jag ska göra så det blir som jag vill ha det. Men först blir det att sätta sig på ett möte under måndag förmiddag och se vad vi alla kan komma fram till för lösning...

Men nu känner jag bara för att skrika, gråta, sparka, skriker mera, kasta saker omkring mig och lite annat som det känns som att jag redan gjort hela dagen här. Men jag har verkligen mått skit idag efter morgonens alla samtal och insikten med att detta hade inte behövt hända, jag har fått otroligt dåligt samvete gentemot min familj och min sambo, illamåendet och ångesten står mig upp i halsen nu och jag har snart inga tårar kvar nu !!!

Jag vill inte, jag kan inte och jag orkar inte längre !!



Frukost.

Då sitter jag här nu med frukost på bordet...
Åh va gott det ska bli, ska äta min hemmagjorda müsli, en macka och lite kaffe :)
Vi testade müslin igår, jag och sambon, och den var riktigt god, blev glad att även han gillade den så mycket. Alltid det bästa betyget för mina påhitt.
Men det blev verkligen riktigt gott !!!

Hoppas ni alla får en bra dag och äter en god och bra frukost !!



Min müsli med nötter, kokos och mango !!
(vet att det står bananer på tidigare bilder men dom blev inte bra så struntade i dom och kommer köra på färska då vi vill ha det i.)



Mörker.

Det var både mörkt ute och inne igår när jag hade min lilla tanke stund. Men tro mig, den var både behövd och givande. Jag har kommit fram till en hel del vad jag vill med livet i sig och hur jag vill vara som person och allt sånt. Åh tro mig, det var skönt att bara sitta i mörkret.

Nu är det dock mörkt ute igen och det gillar jag inte. Nu ska jag iaf dricka mitt kaffe, förbereda mig inför mina samtal om min utbildning och framtid senare idag.. Jag hoppas jag kan lösa detta men nu ropar kaffet på mig :)



Tankar.

Sitter för stunden ensam hemma och känner mig inte alls på humör. Jag är varken arg eller sur utan jag känner bara att jag.. jag orkar bara inte just nu.
Jag blev verkligen nere och ledsen när allt hände med skolan och min ansökan, sen tar jag säkert ute lite i förskott också vilket jag ibland gör och som inte direkt är bra.

Men sen känner jag nu bara att luften har gått ur mig och jag vet inte vad jag ska göra. Det känns verkligen inte bra just nu. Funderar på vad som krävs för att jag ska må bra igen och hur jag ska gå tillväga. Men nu vill jag bara sitta här i mörkret, låta ljusens skuggor dansa över vägarna, kasta sitt svaga sken in rummet och bara vara.

Ibland är det bara det man behöver. Bara få vara, låta tankarna och känslorna bara komma och sedan glömma och gå vidare i livet. Så jag tar mina duntofflor, mitt täcke, mitt isvatten och sätter mig i mörkret och låter mitt huvud och hjärta ta striden om allt det andra. Livet blir vad man gör det till och nu har jag haft nog med allt det dåliga.

Jag älskar mitt liv och jag älskar alla dom jag har runt omkring mig.



helvetes jävla fanskap


Hur fan kunde det bli såhär ?!

Hur kan någon på detta jävla ställe inte ha tittat på min ansökan, bahandlat den och skickat infon till skolan ?! Hur kan dom bara låta den ligga där och inte göra ett skit åt saken? Förstår ni inte att jag vill och måste börja på måndag ?! Hur ska ni lösa detta problem så jag blir nöjd? Om dom nu ändå har tittat på den och allt, varför har dom inte upptäckt att dom kanske gjort ett stort stort fel och infon ändå inte kommit till skolan i nacka ?!?!

Jag tycker så jävla synd redan nu om den personen som svarar när jag fly förbannad ringer till vuxenutbildning stockholm imorgon bitti... Han/hon kommer inte få det lätt att förklara hur i helvete detta kunde hända och sedan försöka göra mig glad, lugn och lycklig igen !!!

Och varför kan vi från stockholm bara söka denna skola var 3e/4e månad typ när denna skola startar nya kurser varje vecka...?! Då kan det väl inte vara så svårt att bara prata med min rektor och fixa detta, men det kommer väl inte stockholm stad göra..dom ska ju inte göra det enkelt för sig direkt... Så fixar sig inte detta så ja.. vad i helvete gör jag då???



Telefonkö.....

Men hur svårt ska det vara egentligen ?!
Svara i telefonfan någon gång !!!!

Jag avskyr fan telefonköer.. och varför ska dom tacka en lite då och då för att man väntar ?! Vad är det för jävla skit ?? Och pausemusiken...jag dör...koppla in en radiostation om ni nu måste ge oss musik i örat medans vi väntar.. Åh va jag hatar allt som har med detta att göra nu !!!!!!!!!!!!
Och ingen, då menar jag ingen är fan trevlig sen när man väl kommer fram till någon efter all väntan. Då blir jag fan bara mer iriiterad och vill bara skrika och slänga på luren, men nej, det kan jag ju inte göra. Då måste jag ju ringa upp igen eftersom jag inte frågade mina frågor och inte fick några svar....
Varför kan det inte vara enklare att få kontakt med folk, kan vi inte ta bort allt som har med telefonköer att göra ?!

Blir så trött på att jag bara får sitta i en jävla telefon kö hela tiden inte får komma fram till receptionen i skolan... Orkar ju inte vänta på mitt svar längre så tänkte ringa och be hennes svara åt mig, även fast att jag vet att jag nu kommit in... dom kan fan inte ha nekat mig och sen inte skickat ut det svaret..
Skolan börjar ju fan på måndag...det är 3arbetsdagar kvar dit !!!!
Klart som fan att jag ska ha kommit in och får plugga min sista termin, så snart skiter jag i denna telekö och skickar in mina ansökningar till csn ändå ! Sen får vi se vad som händer....

Fan, dagen som började bra och skönt med en tripp till gymmet och lite träning. Sedan dess har det blivit lite mat, kaffe, kaffe, kaffe och lite små pill här hemma. Nu blir mera kaffe och lite pepparkakor tror jag så kanske jag blir glad och snäll igen :)



Müsli bak.

Kanske är det som min kära vän Evelina säger:
"Du är en riktigt husmor"
eller så har jag bara för mycket fritid och för mycket påhitt för mig !!

Här står jag nu i köket iaf och gör min egna müsli...
Aldrig testat förut men detta ska väl ändå jag kunna klara av :)




Jag hoppas detta kommer smaka gott, men det får vi allt se imorgon :)
Bananerna ligger fortfarande på tork så därför är dom inte med på bild men kanske att allt kommer få ytterliggare en bild taget på sig imorgon !!






Nytt år, nya möjligheter.

Nu lägger vi det gamla bakom oss och ser fram emot det nya och framtiden.
Det kommer nog verkligen bli ett grymt år och kanske rent ut av det bästa, mitt bästa, vårat bästa !?!

Det var en bra kväll och det var roligt att träffa alla igen. Jag hade jätte trevligt och dagen efter ska vi inte ens prata om. Men timmarna flög förbi för oss där vi låg från kl14 framför film efter film och hemkörd pizza... Fan va gott det var :) Jag kan inte påstå att jag varken har eller inte har några löften iår, än så länge har jag inga men det går alltid att avge löften senare. Men atomatiskt kommer jag och allt bli mkt mkt bättre detta år !

Idag började klockan ringa 05:20 och typ var 10e minut fram tills vi gick upp runt halv9. Lagom skönt för öronen men mysigt var det. Efter kaffe blev det tok städning då en bomb smällt här inne under de senaste dagarna. Sedan blev det kista en snabbis, sedan in och ut på willys och nu sitter vi här framför saw II spelet med kaffe i varsin hand.

Ser faktiskt fram emot veckan som kommer nu och vad den kan erbjuda mig under min sista lediga vecka. Ska verkligen försöka bli duktig på alla sätt och vis nu så träningen imorgon är bara början på vad januari och jag har att erbjuda och komma med !!
Förhoppningsvis behöver jag inte göra så mycket mera just nu utan att bara dricka mitt kaffe, "spela" lite och sedan laga en god kycklingwok till middag, även fast jag är jätte hungrig redan nu :)

God fortsättning på er alla !