Suck.

Antingen är min data på väldigt väldigt gåligt humör eller så vill varken blogg.se eller facebook eller lite andra sidor fungera som dom ska idag !?! Varför vill det inte för..
Det är ju inte jätte viktigt för mig att gå in på dessa sidor just nu men klart man blir irriterad när man väl vill gå in på dom. Så det blir för mig att göra det och gå in på dessa sidor via älsklingens ipad ! Då vet jag iaf att att det är min dator som kanske inte är så snäll idag som den vill få mig att tro.

Åh nu ska vi till willys ikväll också, tyckero m att gå och handla mat där :)
Ska bara försöka komma ihåg att det faktiskt bara är 16dagar kvar innan vi åker så det är ingen ide att vi handlar lika mycket som vi alltid gör. Men fan det är ju tomt överallt så det ska bli skönt med lite mat i köket igen !! Så jag ska kanske snart sätta mig att kolla igenom vad vi behöver och ska äta innan vi åker.

Men allt funkade inte via ipaden heller, såklart ! Så nu blir det för mig att dra mig till köket istället och hitta på mat för 16dagar, ska blir lite roligt !! :)


FowZies.se ♥

sv: jo men de älskar väl sina tjejer och prioriterar det.. men det är jädrigt synd att hamna i kläm mellan andra svartsjuka..

Förstår att man kan bli svartsjuk, men då får ju killarna tydligt visa vem det är som gäller, och göra tjejerna mer säkra.

Jo jag kommer absolut alltid att vara mig själv, och hoppas de kan inse att jag inte är ute efter att förstöra något förhållande. Visst, jag har inte något förhållande själv, och självklart vill man ta del av något.. Men aldrig att jag skulle förstöra för någon annan för det. Istället glädjs jag ju av de som lyckas :)


Blogg: http://fowzies.se
FowZies.se ♥

sv: Jo det kanske är det enda rätta =) självklart kan man kanske göra de uppoffringarna för att få vara med den man älskar. Men sen är det ju väldigt synd att andra ska behöva råka i kläm för det, att de ska behöva väljas bort för man inte litar på varandra tillräckligt. Särskillt när man ser de killarna sitta och krama massa tjejer på bilder, och det har inte flickvännen något emot ^^ haha

Hur kan ”han” inte vara redo ? (A)


Blogg: http://fowzies.se
FowZies.se ♥

sv: ja men precis, men om tjejer känner sig osäkra, kanske de inte är med rätt partner, eller bara inte redo för ett förhållande.

Inte när man ber sina pojkvänner ta bort sina kompisar från Fb så går det över gränsen.

Ja men självklart klingade det bra, men naaaw! tack ska du ha :) Ändå lyckasj ag inte hitta någon, var även den som aldrig fick någon på lågstadiet där typ alla hade 20 samtidigt! hahah så något fel är det :)


Blogg: http://fowzies.se
♥ Mallan Brallan ♥

Nu är jag äntligen tillbaka på bloggen, najs hu? :D

alt bra med dig? :D


Blogg: http://mallanbrallans.blogg.se/
FowZies.se ♥

Jag vet faktiskt inte :)

sv: nej men precis, man kanske måste bli mer säker i sig själv om man inte litar alls på den man har ett förhållande med. Nej, särskillt när de inte ens får ha en på facebook, då går det över gränsen.. och inte ens får smsa när flickvännen kan se smsen ? det är stört..

Jo jag vet.. Jag ska faktiskt sluta leta, men det blir som man letar bekräftelse om att duga för någon. Haha, jo en vacker dag får man väl ta del av allt det fina också :)


Blogg: http://fowzies.se
FowZies.se ♥

sv; jag hoppas absolut på det bästa, inte sett så ljust ut på den fronten än! men det kanske kommer =)

Jaadu, killarna borde vara mer starka i sig själva och säga ifrån (:


Blogg: http://fowzies.se
LIENE

sv: Jag tittar också ofta på deras hylla när jag är i affären:D haha


Blogg: http://lienes.blogg.se/
LIENE

sv: Så kul du tycker det:D Aaah kanske någon gång finns jag med i idol på TV:n vet vet.

Tack! Jag kanske kom upp i så hög siffra för jag kommenterade mycket hos andra bloggar och hade tid för det, hehe.

man ska verkligen skriva det man själv vill och inte det som andra förväntar du ska skriva bara för att följa strömmen.


Blogg: http://lienes.blogg.se/
FowZies.se ♥

sv; nej jag menar det, att de inte inser vad de befinner sig i :/


Blogg: http://fowzies.se



NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR