julklappar.

Under denna tidiga men otroligt fina morgonen har jag pysslat med julklappar så det står härliga till. Det är riktigt kul och jag tror karln kommer bli lite frustrerad när han kommer hem dock. Han små tjatar redan om sina julklappar och nu ligger det en, inslagen och färdig i högen med dom andra. Precis som vi sa att det skulle göras.

Så jag tror nog han kommer komma hemma, upptäcka den och sedan klämma och känna, skaka och fundera non stop fram till julafton. Får bar se när på dygnet eller om det blir juldagen han får det på :) Något bra ska vi nog hitta på. Men det ska bli kul att se hur han reagerar när han kommer hem från jobbet !!

Snart är det bara julpysslet kvar med johanna och sen är julklapparna nog klara och julafton kan komma ! Förhoppningsvis blir det en helg snart för en massa pyssel och härliga stunder med den tjejen, längtar så otroligt mycket redan :)

Återkomma med sånt senare om inte efter julafton så inte mystiken försvinner för dom som ska få dessa klappar :) nu väntas frukost och kaffe.

bye bye





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR