Oj vilken helg.

Jag kan väl inte direkt påstå att det varit en lugn helg :) Var på middags dejt på fredagen med älskade J, sedan blev det lokal pub-runda med vänner för att sedan sluta i efterfest hos oss till kl6-7. Det var riktigt trevligt och roligt. En jäkla massa skratt och prat.
 
Lördagen vart väl lite seg och sent innan vi kom ur sängen. Vi gjorde oss mest iordning för att gå upp 3tr till grannarna för att gå på ett nytt fest-pass ! Efter någon timme med förfest drog vi oss in till stan och rättare sagt Patricia för en otroligt god och mysig middag. Vi var 10p under middagen och det var grymt trevligt. Är riktigt glad att vi fick följa med. Efter 2timmar där så rörde vi oss till Harrys och satt där hela gängen och ju längre kvällen gick så blev vi fler fler personer och när gänget drog för att dansa någonstans så åkte jag o J hem.
Jag hoppas dom hade en rolig fortsättning på kvällen. Och tack för en grym kväll alla inblandade !!
 
Nu såhär på söndagen så har vi knappt gjort något. Vi kom inte ur sängen fören runt 14:30 - vilket var grymt skönt men nu börjar man bli trött och seg igen. Men så kan det vara efter en sådan här helg ! Så nu ligger man här med en glad och mysig Issa i knät och kollar på J´s älskade "Moonshiners" - Hah.
 





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR