bilen strular. . .

Eftersom jag var ledig och det var fint väder igår hamnade jag och min fantastiska mor inne i stan för lite shopping och en riktigt god lunch med utsikt över platan :P Det var riktigt riktigt trevligt som alltid att spendera några timmar med henne och vi hitta nästan allt som vi var på jakt efter och även lite saker som vi inte skulle ha :)

Väl hemma igen i radhuset i vinsta så blev det att mysa lite med den tokiga hunden freja och sedan ivåg för att handla lite till middagen och sedan kom fantastiska sambon också över eftersom vi skulle låna mammas ford då vi ska till gotland.
Det blev en god middag och vi pratade en massa skit och skrattade. Det var otroligt trevligt att träffa föräldrarna igen och efter middagen tog vi bilen och tog en sväng förbi stan för att hämta lite grejer och sedan köra hem igen. På vägen till stan började varningslampan för kylsystemet att tändas och även temp. mätaren låg i toppen och hoppade från lagom till för hög hela resan. Vid järva krog fick vi även sällskap av motorlampan på instrumentpanelen. Vi stannade och hoppades det skulle bli lite bättre som far min sa. Men icke...
Motorlampan var tänd hela vägen till stan och tempen hoppade lite hej vilt.

När vi senare vände för att åka hem var motorlampan fortfarande tänd hela resan och efter ett tag kunde sambon inte gasa och vi tappade lite fart :) Tror att vi nästan var ner på 50 på motorvägen och fick köra till sidan för att stänga av motorn ett tag. Efter mycket kom vi iaf hem och vi kände inte för att köra bilen till gotland så vi fick jaga lite bilar och se hur vi skulle ta oss till nynäs på bästa sätt men oj va jobbigt det var eftersom vi har en så knäpp avgång inatt... Men nu har vi en bil iaf och snart ska sambon ut och köra mammas ford lite för några ärenden och se hur den mår. Säkert så kommer den må som den ska efter att den fick åka så långt igår och så, som min mor o far säger. Det är inte så farligt som det låter med detta då det är luft i systemet och den nyss varit inne på service och det ska bara vara att köra den och den kommer må bra efter någon dag men kul om det händer något!! Men men, nu ska vi strax iväg och handla för att sedan ska sambon baka tårta :)

Tackar mamsen för en fantastisk dag igår, och otroligt fin kväll och tack för lånet av bilen även fast det kanske inte blir den som får åka på semester till gotland (:






NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR