Morgonen efter.

Sovit helt underbart i nya sängen !!
Men fan vilken tid det tog... Vi var på ikea runt halv 4 första vändan, köpte stommen, gaveln och bäddmadrassen. Hem och dumpade det, till ikea igen och köpte två sängar, förbi hemköp en snabbis och sedan hem igen. En liten rast på ca 20minuter och sedan kickade vi igång allt !
Så klockan var väl runt halv 5 om jag inte minns fel när vi började, sedan höll vi på till ja...drygt 23:00. Vi hade enbart 3st á 10minuters pauser totalt och enligt oss jobbade vi i bra tempo. Men fan vad mycket skruv, plugg och mera mera skruv det var. Men det var skönt när allt var klart och vi bäddade sängen !!!

Idag gör händerna och underarmarna riktigt ont. Det känns att man tryckte in plugg med händer och ja allt som hör till när man bygger ihop ikea möbler :) Men sängen är ju bara så otroligt snygg och förbaskat skön så smärtan kan ma stå ut med (: Riktigt nöjd med inköpet och idag ska vi fortsätta städa och plocka i lägenheten. Det ligget ikea förpackningar lite här och var och en massa annat skräp som idag ska få sin sista vila på tippen !

Men nu ska det bli gott med lite varmt kaffe så kroppen kommer igång sen kör vi (:
Vad ska folket göra en fin lördag som denna ?!





NAMN
Kom ihåg mig?

EMAIL (publiceras ej)


BLOGG


KOMMENTAR