Gnocchi med mozzarella och lättorkade körsbärstomater
Detta är från Linas matkasse v34.
Ingredienser:
Babyspenat
Champinjoner
Gnocci
Lättorkade körsbärstomater
Mozzarella
Persilja
Rödlök
Svarta bönor
Balsamvinäger
Olja
Salt
Smör
Svartpeppar
För 4personer:
1, Skär 250g champinjoner i klyftor och finhcka 1/2rödlök. Fräs allt i lite olja i en stekpanna. Häll över på en tallrik.
2, Hetta upp smör i stekpannan och stek ca 800g gnocchi gyllenbruna i 10-12 minuter på medelvärme. Krydda med salt och peppar.
3, Under tiden: Häll 1burk lättorkade körsbärstomater och 3msk av oljespadet från burken i en salladsskål. Rör ner 2tsk balsanvinäger och 1/2ask persilja. Tillsätt 1förpackning svarta bönor, sköljda och avrunna, och 1påse babyspenat.
4, Tärna 2pkt mozzarella. Strö mozzarellan och svamfräset i stekpannan över den färdigstekta goochin och låt det bli varmt.
5, Servera gnocchin med salladen.
Hoppas det smakar !