Smörgåsar till middag.
Igår blev det kladdiga smörgåsar till middag här hemma.
Det blev två olika röror denna gång och självklart var en av dom denna som jag gjorde sist.
Sedan blev det även en på högrev som var rester från en långkok för någon vecka sedan.
Båda blev goda att ha på en varm halva chibata bröd - mums.
I högrevs röra hade jag i 1-1½dl creme fraisch,
Saften från 1-2 citroner
Lite rödlök och purjolök
Lite stekt bacon
Rör ihop allting och servera.
Då högrevet i sig va jätte starkt så kryddade jag inget men hade nog kunnat göra göra det för den blev rätt mild. Men smaka av och gör som min själva vill och tycker om !
Det blev två olika röror denna gång och självklart var en av dom denna som jag gjorde sist.
Sedan blev det även en på högrev som var rester från en långkok för någon vecka sedan.
Båda blev goda att ha på en varm halva chibata bröd - mums.
I högrevs röra hade jag i 1-1½dl creme fraisch,
Saften från 1-2 citroner
Lite rödlök och purjolök
Lite stekt bacon
Rör ihop allting och servera.
Då högrevet i sig va jätte starkt så kryddade jag inget men hade nog kunnat göra göra det för den blev rätt mild. Men smaka av och gör som min själva vill och tycker om !
Kyckling - Högrev