Äppelpajen.
Glömde ju helt att lägga upp receptet från gårdagensbak med johanna :)
Här kommer det iaf :)
Smuldegen,
100g margarin
3dl vetemjöl
2-3msk socker
Blanda ihop smuldegen med händerna eller i en matberedare (med knivarna). Det gjorde vi, enkelt och snabbt.
Sedan tog jag lite av degen och la till knappt e msk vatten så degen blev lite fastare och så gjorde jag en botten i formen.
Sedan delade vi 6-7 stora äpplen i tunna skivor, la i en skål och blanda runt äpplena med socker och kanel. Jag höftade bara med sockret och kanel. Smaka på äpplena och smaksätt det så mycket ni vill.
Sedan la vi ut alla äpplena i formen, gjorde en till smuldegs sats och smulade det över äpplena.
Skickade in den på 225grader i mitten av ugnen i drygt 30minuter.
Åh så gott det blev :)
Här kommer det iaf :)
Smuldegen,
100g margarin
3dl vetemjöl
2-3msk socker
Blanda ihop smuldegen med händerna eller i en matberedare (med knivarna). Det gjorde vi, enkelt och snabbt.
Sedan tog jag lite av degen och la till knappt e msk vatten så degen blev lite fastare och så gjorde jag en botten i formen.
Sedan delade vi 6-7 stora äpplen i tunna skivor, la i en skål och blanda runt äpplena med socker och kanel. Jag höftade bara med sockret och kanel. Smaka på äpplena och smaksätt det så mycket ni vill.
Sedan la vi ut alla äpplena i formen, gjorde en till smuldegs sats och smulade det över äpplena.
Skickade in den på 225grader i mitten av ugnen i drygt 30minuter.
Åh så gott det blev :)