Dagens lunch.
Gårdagens middag blev även dagens lunch.
Idag var röran starkare men fortfarande så otroligt god. Jag är glad att jag rörde ihop detta igår och att jag serverade detta istället för något annat (:
Kyckling och bacon smörgås !
1 hel grillad kyckling
2paket bacon
1 stor vitlöksklyfta
1-2 pirri pirri
½ rödlök
2dl creme fraisch chili och paprika
malen svartpeppar
Sallad, tomater och bröd efter egen smak & tycke.
Börja med att ta bort skinnet från kycklingen. Plocka sedan bort köttet från benen och gör det till remsor eller mindre bitar. Lägg detta i en djuptallrik. Riv/pressa vitlök och hacka pirri pirrin och lägg även detta i tallriken. Hacka rödlöken och lägg i tallriken. Häll över creme fraischen och blanda runt alltsammans.
Sedan stekte jag baconen som jag delade i mindre bitar i en stekpanna. Jag stekte dom tills dom var riktigt knapperstekta. Vilket jag tycker är godast men gör efter tycke och smak. Låt baconen verkligen få rinna av efter att ni stekt dom och även låta de svalna. Efter någon minut så blandar du även ner baconet i röran som du smakar av med lite malen svartpeppar.
Sedan satte jag ugnen på 150grader och grillfunktionen. Jag tog mina 4st chibatabröd, penslade ytterst lite vatten på toppen och lät bröden stå i ugnen ca 2minuter utan att få färg. Sedan skar vi upp dom, la i sallad i botten, lite skivade tomater och sedan på med en massa röra. Kläm ihop och njut :)
Det kan bli rätt kladdigt men oj så gott detta är !!!!
Idag var röran starkare men fortfarande så otroligt god. Jag är glad att jag rörde ihop detta igår och att jag serverade detta istället för något annat (:
{Klick Klick }
Bilderna är tagna med Nikon D40 & Galaxy SII
Kyckling och bacon smörgås !
1 hel grillad kyckling
2paket bacon
1 stor vitlöksklyfta
1-2 pirri pirri
½ rödlök
2dl creme fraisch chili och paprika
malen svartpeppar
Sallad, tomater och bröd efter egen smak & tycke.
Börja med att ta bort skinnet från kycklingen. Plocka sedan bort köttet från benen och gör det till remsor eller mindre bitar. Lägg detta i en djuptallrik. Riv/pressa vitlök och hacka pirri pirrin och lägg även detta i tallriken. Hacka rödlöken och lägg i tallriken. Häll över creme fraischen och blanda runt alltsammans.
Sedan stekte jag baconen som jag delade i mindre bitar i en stekpanna. Jag stekte dom tills dom var riktigt knapperstekta. Vilket jag tycker är godast men gör efter tycke och smak. Låt baconen verkligen få rinna av efter att ni stekt dom och även låta de svalna. Efter någon minut så blandar du även ner baconet i röran som du smakar av med lite malen svartpeppar.
Sedan satte jag ugnen på 150grader och grillfunktionen. Jag tog mina 4st chibatabröd, penslade ytterst lite vatten på toppen och lät bröden stå i ugnen ca 2minuter utan att få färg. Sedan skar vi upp dom, la i sallad i botten, lite skivade tomater och sedan på med en massa röra. Kläm ihop och njut :)
Det kan bli rätt kladdigt men oj så gott detta är !!!!